Η αναζήτηση βρήκε 926 εγγραφές

Return

από JohnDag
Σάβ 16 Αύγ 2025, 12:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Να πω κι εγώ γιατί τώρα είδα την συνέντευξη ότι αν ήμουν μια φορά αισιόδοξος για τον Γιακουμάκη, τώρα είμαι 10.

Μεστός, ώριμος, μετρημένος και έτοιμος να τα δώσει όλα.

Φέρτε και τους υπόλοιπους και πάμε να τους μαμήσουμε όλους.

Τελειώνετε όμως..
από Baldur
Σάβ 16 Αύγ 2025, 19:52
Jump to forum
Jump to topic

Ετσι και κλεισει ο παλικαρος (φτου φτου), πρεπει να οργανωθει μαζικη συναξη να γκρεμισουμε καμια ταβερνα.
από evripidis4
Σάβ 16 Αύγ 2025, 20:28
Jump to forum
Jump to topic

Ρε φίλε, μετά από 15 χρόνια, τώρα κατάλαβα πως βλέπω πάντα τελευταίο το όνομά μου όχι επειδή είμαι εγώ και το βλέπω έτσι εγώ, αλλά επειδή είναι αλφαβητικά!! :opaokara:

Παρακαλώ να μην διαδίδετε ψευδείς ειδήσεις. Η σειρά των μελών δεν είναι αλφαβητική, είναι με σειρά σπουδαιότητας :lol ...
από JohnDag
Κυρ 17 Αύγ 2025, 11:09
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μας νοιάζει τι έχουν και τι δεν έχουν οι άλλοι.

Ο ΠΑΟΚ συμμετέχοντας σε 3 διοργανώσεις χρειάζεται απαραιτήτως 2 ακόμα χαφ, 1 στόπερ και 1 φορ σε περίπτωση που φύγει ο Ρώσος.

Και μάλιστα πέρα από το αριθμητικό πρέπει να προσθέσουν και ποιότητα και χαρακτηριστικά στην ομάδα.

Αν νομίζετε ότι ...
από smoothcriminal1926
Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:10
Jump to forum
Jump to topic

Έγινε μάγκες εμείς είμαστε κομπλεξικοί που δεν μας αρέσει να ρισκάρουμε Ευρώπη ( που αποδεδειγμένα τα προηγούμενα χρόνια καθορίζει σε γενικές γραμμές και το μεταγραφικό σχεδιασμό) με 3 χαφ και χωρίς φορ. Την πρόκριση με την ψυχή στο στόμα την πηραμε απέναντι σε μια πολυ μετρια ομάδα ( μην πω κατι ...
από Sera4
Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

Ειπα κάπου ότι ειναι εύκολη περίπτωση; Ίσα ίσα έχω πει πολλες φορες καλύτερα να περιμένεις λίγο παραπάνω για κατι καλύτερο παρα να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Εεεε ενα μήνα την δουλεύουν αυτήν τη περίπτωση και τον έχουν με το μέρος τους. Και δες κατι πράγματα όμως εε. Μόνο εμείς πέφτουμε σε ...
από Kostas_FI
Κυρ 17 Αύγ 2025, 15:27
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή εσύ βλέπεις εύκολη την μεταγραφή Ζαφείρη, οταν ο Ολυμπιακός με εγγυημένα έσοδα σχεδόν 80 μυρίων έκανε πίσω. Όταν ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση μεγαλύτερη από κάθε προσδοκία, με διάθεση να πληρώσει υπεραξία. Όταν είναι ολοφάνερο ότι έχει κερδίσει τον παίκτη ο οποίος έφτασε στο σημείο να ζητήσει ...
από george188
Κυρ 17 Αύγ 2025, 15:46
Jump to forum
Jump to topic

Καλά αν δεις τα ανέβασαν ψιλό άγνωστοι ρεπόρτερ κ πρακτικά δεν υπάρχει ρεπορτάζ. Δεβ λένε πχ δυσκολεύει του ζαφειρη ή παλινωδίες των τσεχων. Απλα τον παλαβό του τουιτερ έχουν. Τώρα πως ακριβώς ένας φίλος εδώ μέσα θεωρεί άριστη διαχείριση τη δημόσια απάντηση του προέδρου τους στο τουιτερ δεβ ξέρω ενώ ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Πέμ 07 Αύγ 2025, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv

Γύρω γύρω γύρω γύρω
γύρω γύρω γύρω γύρω
γύρω γύρω γύρω γύρω
γύρω γύρω γύρω γύρω
ΓΙΟΜΑ.

Πάμε ξανά.
από Magpies4
Πέμ 07 Αύγ 2025, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Αργός άξονας, αργό κέντρο μόνο σκατά κουβαλάει.

Τα είπαμε, με τόσο αργούς παίκτες στο κέντρο δεν πάς πουθενά.

Όσο δεν αλλάζει αυτό δεν πρόκειται να δούμε κανονικό ΠΑΟΚ.
από Afanas
Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:00
Jump to forum
Jump to topic

Ευτυχως ειναι τραγικη ομαδα αυτοι. Ιβαν, ελπιζω να βλεπεις το ματς και να κανεις αυτο που πρεπει.

Που τους είδες τραγικούς;
Σπάνε το πρεσινγκ μας σχετικά εύκολα, έχουν καλύτερα τρεξίματα και ανασταλτικά είναι σφιχτοί, μας βγάλανε και δύο κλασικές ευκαιρίες που πάλι καλά τις δώσανε παβλενκα και ...
από ΑποστόληςΑ
Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:10
Jump to forum
Jump to topic

ReignMan έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:07
ΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:07 Ο Pavlenka με δικαιώνει που τον χαρακτήρισα καλύτερο του Kotarski.
Επειδη εκανε 2 επεμβασεις?
Να γελάσω;
από Quefor
Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:12
Jump to forum
Jump to topic

Τα τελευταία χρόνια γύρω γύρω η μπάλα στα στόπερ και άμα έρθει καμία προσωπική μαγεία βάζουμε γκολ. Καμία απολύτως αλλαγή . Και φέτος μια από τα ίδια φαίνεται θα δούμε. Έχω να δω ωραία μπάλα με ανάπτυξη σωστή και συνδυασμούς από εποχή Βλάνταν Ίβιτς. :cry:
από TwoDoubles
Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:22
Jump to forum
Jump to topic

Παλιά ερχότανε στη Θεσσαλονίκη το τσίρκο της νέας Ευκαρπίας αν το θυμάστε οι παλαιότεροι

Τώρα ήρθε στην Τούμπα σε σκηνοθεσία Λουτσεσκου
Τζον Τζον Κενι :cry: :opaokara:
Μιχαηλιδης κλπ κλπ Ομάδα χωρίς άμυνα κέντρο και επίθεση χωρίς καμία γραμμή ουσιαστικά

Ο γαβρος αυτή την ομάδα θα την είχε με 4 ...
από Equalizer
Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:23
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΠΑΟΚ είναι αυτο ακριβώς που περιμέναμε να είναι

Σχετικά βαρύς και δυσλειτουργικος χωρίς κάποια ιδιαίτερη ιδέα για το τι θέλει να κάνει (κάτι που κρατάει πάνω από δύο χρόνια τώρα)

Στα επιπλέον αρνητικά ότι βεβαίως η μεριά του Μπαμπα μπαζει πιο πολύ

ΟΜΩΣ οι δύο μεγάλες φάσεις τους έρχονται από ...