Η αναζήτηση βρήκε 947 εγγραφές

Return

από joshua
Πέμ 07 Αύγ 2025, 23:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Τον τελευταίο καιρό ,για να μην πω χρόνια, πολλοί έχουμε κουραστεί από την ομαδα,από τις παθογένειες της διοικητικά,από τη λογική Λουτσεσκου,από το ποσο άνοστο ποδόσφαιρο βλέπουμε σε μεγάλα διαστήματα της χρονιάς και μέχρι τώρα τι έχουμε όσον αφορά το νέο ροστερ που θα προσέφερε το κάτι φρέσκο που ...
από sotos26
Παρ 08 Αύγ 2025, 00:12
Jump to forum
Jump to topic

Τι να παίξει ο καημένος; Δείξε μου τα χάφ σου να σου πω ποιος είσαι. Δε γίνεται ο άξονας σου να γυρίζει τη μπάλα όλο πίσω, γύρω γύρω ξανά πίσω αργή ανάπτυξη. Εγώ νομίζω ξέρει τα όρια τους: δεν έχουν ταχύτητα ένα λάθος γράφει ποιος θα κυνηγήσει; Ο Μπαμπά ο Μειτε και ο Καμαρά και ο Οζντοεφ. Είναι ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Παρ 08 Αύγ 2025, 01:19
Jump to forum
Jump to topic

Και το Τσικίνιο - Ιμπόρα - Έσε δύσκολα το λες άξονα για Κόνφερενς Λιγκ, αλλά το πήραν. Θέλω να πω, κι εγώ μαζί σου στο να έρθει ένα χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά έχουμε φτάσει στο σημείο να δίνουμε ελαφρυντικά στον προπονητή ενώ η ομάδα έχει αλλάξει κι εγώ δεν ξέρω πόσους παίκτες. Πρέπει ...
από omerta76
Παρ 08 Αύγ 2025, 07:05
Jump to forum
Jump to topic

Βρε τον καημένο τον Ιβάν που έχει προπονητή τον Ρουμάνο και όχι έναν σύγχρονο προπονητή που θα έκανε τον Τσάλωφ να μοιάζει με ποδοσφαιριστή, τον Οζντόεφ καλύτερο από τον Ρόντρι και τον Κεντζιόρα να μην κάνει λάθος πάσα στα 5 μέτρα.

Εγώ μαζί σου πάντως, μην φέρεις άλλους παίχτες: και τον ...
από shearer4
Παρ 08 Αύγ 2025, 08:08
Jump to forum
Jump to topic

Χαφ το Α και το Ω πλεον, εκει πρεπει να ερθει ποιοτητα, δεν υπαρχει αλλο περιθωριο να μεινουμε με την συγκεκριμενη 3αδα. Κανει μπαμ ποσο λειπουν συγκεκριμενα χαρακτηριστικα εκει

Φτασαμε να αναπολουμε τον μεγαλο Σβαμπ χθες που τουλαχιστον επαιζε και λιγο καθετα την μπαλα στους μεσοεπιθετικους.
από loukas karadimos
Παρ 08 Αύγ 2025, 09:54
Jump to forum
Jump to topic

εγω αυτο που ειδα χθες ειναι την αμυνα με την μεσοεπιθετικη γραμμη τελειως ασυνδετες

Ο καμαρα εχει στιγμες αλλα σε ροη παιχνιδιου ωρες ωρες ειναι τρεις λαλουν και δυο χορευουν, τι σκατα τοποθετηση ηταν αυτη στην ευθεια με τον Μειτε αντι για παραλληλα και μονιμως στατικος? το παιδι το βαζουν στο 8 ...
από paokovios1974
Παρ 08 Αύγ 2025, 10:00
Jump to forum
Jump to topic

Καλά στον επαναληπτικό θα αποθεώνουμε Καμαρά, Μιχαηλίδη, Κωνσταντέλια και σία.
Ματς που θα βρει χώρους ο ΠΑΟΚ και αν φανεί κυνικός θα τους σκοτώσει χωρίς πολλά πολλά.
Φέρτε ΧΑΦΦΦΦΦ...

Δεν υπάρχει περίπτωση να σου δώσει χώρους αυτή η αντίπαλος.
5-4-1 θα σε παίξει πάλι με υπεράριθμους στα ...
από Developer4
Παρ 08 Αύγ 2025, 10:05
Jump to forum
Jump to topic

2 χαφ , καμαρα γιοκ και σεντερμπακ μιχαιλιδης γιοκ

Φτάνει ρε παιδιά φτάνει....με ένα ματς τους βγάλαμε όλους άχρηστους....

Η ομάδα με ένα φορ ,ένα χαφ ,ένα στόπερ ΚΑΛΎΤΕΡΟΥΣ από αυτούς που έχουμε η ομάδα θα κάνει πλάκα στην Ελλάδα...εδώ είμαστε

Ας κάνουμε λίγη υπομονή

Προσωπικά δε μου ...
από paokovios1974
Παρ 08 Αύγ 2025, 10:07
Jump to forum
Jump to topic

Ο κύριος που κάθεται στο πάγκο ξέχασε ότι μπορούσε να βάλει και 5ο παίκτη αλλαγή μπας και βελτιωθεί η εικόνα έστω.
Επίσης ο κύριος που κάθεται στο πάγκο περίμενε μέχρι το 70 για να διαπιστώσει αυτό που είχαμε διαπιστώσει όλοι απ' το 30
από john4serres
Παρ 08 Αύγ 2025, 10:48
Jump to forum
Jump to topic

Κόλλησε το μυαλό του. Μπάμπα Μπάμπα Μπάμπα
Δίδυμο Μπάμπα Τάισον για πάντα.

Λες και ο Τέιλορ ήρθε από τη Νίκη Βόλου.
20 συμμετοχές είχε σε Champions League τη πρόσφατη τριετία.
Οχι προκριματικά!
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Παρ 08 Αύγ 2025, 12:04
Jump to forum
Jump to topic

Παιδια, ετσι για τη συζητηση.
Γρηγορος και αργος δεν εχουν μεγαλη σημασια
στο ποδοσφαιρο. Γρηγορο και αργο μυαλο ομως ΤΕΡΑΣΤΙΑ....
από JohnDag
Παρ 08 Αύγ 2025, 12:20
Jump to forum
Jump to topic

Βασικά οι παίχτες αυτή την εποχή έχουν ανάσες μόνο για τα βασικά, οι κινήσεις off ball χθες ήταν περιορισμένες στο ελάχιστο. Γι' αυτό και φαίνονταν όλοι αργοί.

Ο μόνος που έκανε ασταμάτητα κινήσεις και είχε δυνάμεις ήταν ο Κέννυ, πράγμα το οποίο κατάλαβαν οι υπόλοιποι και φόρτωναν συνέχεια την ...
από Jim_Chatz
Παρ 08 Αύγ 2025, 13:44
Jump to forum
Jump to topic

Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά το να λέγεται ότι πάμε για αγορά 8.5 εκατομμυρίων στα χαφ, ενώ μετρανε στην ΠΑΕ το κάθε σεντ, είναι λίγο αστείο και εκτός πραγματικότητας (όπως λέει και ο Κουβεντιδαρος)
από pisakaipoupoula
Παρ 08 Αύγ 2025, 13:55
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ρόντρι
Μετά τον τραυματισμό έπεσε η τιμή του και ο Γκουαρδιόλα θέλει να του δώσει παιχνίδια αλλού.
από makispaspartou
Παρ 08 Αύγ 2025, 14:26
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως οι καφενειακού τύπου φήμες φουντώνουν τόσο για Ζαφείρη όσο και για Λιβάι Γκαρσία.
Τι να πώ... Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο.
Πάντως αν πας και πάρεις Ζαφείρη, Λιβάι και Ουνάι θα πω εγώ (ναι ξέρω ξέρω θέλει λεφτά) είναι σαν να λες παίδες εγώ φέτος θέλω το πρωτάθλημα.

Εχετε ξεφυγει ρε :D ...