Η αναζήτηση βρήκε 990 εγγραφές
- Παρ 01 Αύγ 2025, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Με δισεκατομμυριούχο πρόεδρο , περιμένουμε τα ευρωπαϊκά έσοδα μπας και φέρουμε παίκτες ;
Για ακόμη μια χρονιά τα ίδια και τα ίδια.. Τίποτα στον πλανήτη ΠΑΟΚ δεν αλλάζει.
Και αποκλεισμοί να έρθουν , η χρονιά δεν βγαίνει με αυτό το ρόστερ.
Το να έχεις δισεκατομμυριούχο πρόεδρο εμένα προσωπικά ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει αποδειχθεί ότι με την κατάλληλη τιμή και χωρίς Ευρώπη έρχεται ο άλλος... Δεν κοιτάει ούτε διοργάνωση ούτε τίποτα ... Του τσ δίνεις και έρχεται και με τα πόδια που λέει ο λόγος.
Αστειοτητες τα περι Ευρωπης (ισως εξαιρειται το τσλ) ως κινητρο για να ρθουν παικτες >27 . Μαξιμοβιτς,Λαμελα ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 23:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει αποδειχθεί ότι με την κατάλληλη τιμή και χωρίς Ευρώπη έρχεται ο άλλος... Δεν κοιτάει ούτε διοργάνωση ούτε τίποτα ... Του τσ δίνεις και έρχεται και με τα πόδια που λέει ο λόγος.
Θα συμφωνήσω.
Μόνο το champions League μπορεί να αποτελέσει δέλεαρ για έναν παίκτη. Οι υπόλοιπες διοργανώσεις ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 23:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ούτε προκύπτει από πουθενά ότι φέτος περιμένει κάποια έσοδα για να κάνει προτάσεις σε παίκτες
Ούτε ξέρω τι ακριβώς σημαίνει δισεκατομμυριούχος πρόεδρος. Ότι θα δίνει κάθε χρόνο όσα νομίζουμε εμείς; Ότι δεν θα περνάει χρονιές ισορροπίας; Ότι θα μας αρέσει η μεταγραφική πολιτική; Όλες οι μεγάλες ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενταξει δεν ξερω, εχω μουδιασει εδω και καιρο με αυτα που συμβαινουν. Αν το διαβαζα πχ αυτο πριν κανα μηνα θα ημουν στα καγκελα. Τωρα απλα αναρωτιεμαι αν ειναι καποιο κοινωνικο πειραμα το φετινο καλοκαιρι.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 01:35
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 01:37
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέταξε το πουλάκι για ακόμα μια εξαιρετική περίπτωση κεντρικού αμυντικού (και) με μεταπωλητική αξία.john4serres έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:27 O Erlic στην Midtjylland.
Δανεικός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς 5,000,000 €
Αλλά κατ’ άλλα υπάρχει διάθεση επένδυσης φέτος!
Ποιος κοροϊδεύει ποιον δεν ξέρω, πραγματικά..
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Το βασικό προσόν του Γιακουμάκη είναι ένα. Μπορεί να ρθει δανεικός.
Στον ΠΑΟΚ της αυτάρκειας το πρώτο που κοιτάμε είναι να την βγάλουμε όσο πιο οικονομικά γίνεται.
Ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά, αν ταιριάζει στα θέλω του προπονητή, κλπ, έχουν την σημασία τους αλλά σε δεύτερο χρόνο.
Δεν είναι τόσο ...
Στον ΠΑΟΚ της αυτάρκειας το πρώτο που κοιτάμε είναι να την βγάλουμε όσο πιο οικονομικά γίνεται.
Ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά, αν ταιριάζει στα θέλω του προπονητή, κλπ, έχουν την σημασία τους αλλά σε δεύτερο χρόνο.
Δεν είναι τόσο ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά δεν με πειράζει να πάμε σε δανεικούς και παίκτες μιας χρήσης φέτος γιατί έχω ψιλλιαστεί, από όλο το τζέρτζελο που έγινε τον Μάιο, ότι πάμε σε χρόνια 100 χρόνων με κοινή συναινέσει last dance του Razvan παρόλο που έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο. Οπότε αν την νέα σεζόν αναλάβει άλλος ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου θυμίζει φάση κ επίπεδο καρελη
Επαιξε ο Καρελης στην Ολλανδία με 26 γκολ? Έπαιξε Σκωτία ως πρώτος σκόρερ? Πήρε μεταγραφή 3 μύρια στην Ατλάντα και βγήκε ο πολυτιμότερος παίχτης του MLS πάνω από Τον Μεσί? Πουλήθηκε μετά 9.5 εκατομμύρια και πήρε 3 εκατομμύρια συμβόλαιο στην Κρουζ Αζουλ που πάει ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το 100 χρόνων που το αναφέρετε όλοι μου βαράει λίγο στα νεύρα...
χώρια που δίνει την αίσθηση ότι είναι Η χρόνια.
Ε οριστε χτίζουν ομάδα μιας χρήσης για ΤΗΝ χρονιά.
Έχω πει πολλές φορές ότι τα 99 ήταν πολύ πιο σημαντικά για εμένα γιατί είχες ορθανοιχτο τον δρόμο για Τσάμπιονς λιγκ και εκεί ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτη η μεγάλη μειωση στο μισθολόγιο απο που προεκυψε παλι; Ακομα κι ο Γιακουμάκης (απ'οτι διαβαζουμε) θα πάρει κοντά 1,5 χαρτι για να ερθει.
Γενικά ξεφεύγετε πάλι. Σεντονια επι σεντονιων με αυθαίρετα συμπερασματα οταν πριν μια μερα μάθαμε οτι δινουν τον τσαλοφ και μπορει να παμε για 2 φορ ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλήθεια τώρα;
Θα κάνουμε συζήτηση και για τα αυταπόδεικτα;
Πάρε το περσινό ρόστερ, δες ποιοι έφυγαν και τι συμβόλαια είχαν, δες και τους φετινούς που ήρθαν και τι συμβόλαια έχουν και θα δεις ποια είναι η (μέχρι στιγμής) μείωση στο μισθολογικό μπάτζετ.
Προφανώς και δεν τελείωσε η μεταγραφική ακόμα ...
Θα κάνουμε συζήτηση και για τα αυταπόδεικτα;
Πάρε το περσινό ρόστερ, δες ποιοι έφυγαν και τι συμβόλαια είχαν, δες και τους φετινούς που ήρθαν και τι συμβόλαια έχουν και θα δεις ποια είναι η (μέχρι στιγμής) μείωση στο μισθολογικό μπάτζετ.
Προφανώς και δεν τελείωσε η μεταγραφική ακόμα ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει το Μουντιαλ του χρόνου και όλοι θα ήθελαν να καπαρώσουν θέση στην Εθνική. Ο μόνος λόγος που ο Γιακουμάκης θα σκεφτόταν να γυρίσει είναι νομίζω αυτός. Δεν ψαχτήκαμε εμείς σίγουρα, αυτός ψάχνει να απεμπλακεί από τους εσκομπαρ.
Το είπε και κάποιος άλλος, αν δεν ήταν Έλληνας και δεν ειχε παιξει ...
Το είπε και κάποιος άλλος, αν δεν ήταν Έλληνας και δεν ειχε παιξει ...