Το θέμα δεν είναι γιατί δεν τους πιστεύει και γιατί δε στηρίζεται σε αυτούς
Αλλά γιατί δεν τους χρησιμοποιεί έστω με τα αρνητικά τους, ώστε να ξεκουράσει τους σημαντικούς
Δηλαδή δεν υπήρξαν πέντε δέκα ματς και δεκα-εικοσι ημίχρονα μέσα σε ένα σύνολο 120 ημιχρονων, που να μπορεί να πάρει ο Μπιάνκο ...
Η αναζήτηση βρήκε 371 εγγραφές
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Πόσο προσβλητικό είναι για τον ΠΑΟΚ να πιστεύετε ότι μετά τον Λουτσεκου το χάος ;
Πόσο ανεπαρκής μπορεί να είναι μια ΠΑΕ για να έχει δημιουργήσει τέτοιο άγχος στον κόσμο της ομάδας ;
Πόσο ανεπαρκής μπορεί να είναι μια ΠΑΕ για να έχει δημιουργήσει τέτοιο άγχος στον κόσμο της ομάδας ;
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ειναι το χαος μετα. Ειναι το αγνωστο. Με τον Λουτσεσκου ξερεις οτι θα παιξουμε μπαλα και τι μπαλα θα παιξουμε. Το θεμα ειναι η διαρκεια. Με οποιον επομενο θα περιμενουμε να δουμε αν και τι μπαλα θα παιξουμε πρωτα. Μπορει να παρει πεντε μηνες μπορει να παρει ενα χρονο μπορει και να μην δουμε ποτε ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως φτασαμε να βαζουμε ενα προσωπο πανω απο τον ΠΑΟΚ !!!
Δεν χρειαζεται να φοβόμαστε την αλλαγη ενος προπονητη..
Την στασιμότητα πρέπει να φοβόμαστε..
Δεν χρειαζεται να φοβόμαστε την αλλαγη ενος προπονητη..
Την στασιμότητα πρέπει να φοβόμαστε..
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ έχω καταλάβει μετά από 7 χρόνια, ότι ο Ραζβάν είναι περισσότερο προπονητής διαχειριστής/ψυχολόγος.
Φτιάχνει κάθε χρόνο δεμένα/αγαπημένα σύνολα, κρατάει καλά αποδυτήρια, παίκτες που παίζουν για τον προπονητή τους.
Από στρατηγική, κόλπα, προπονητικά τρικς, δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερο. Το ποδόσφαιρο ...
Φτιάχνει κάθε χρόνο δεμένα/αγαπημένα σύνολα, κρατάει καλά αποδυτήρια, παίκτες που παίζουν για τον προπονητή τους.
Από στρατηγική, κόλπα, προπονητικά τρικς, δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερο. Το ποδόσφαιρο ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 08:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακολούθα τα χνάρια του συγχωρεμένου πατέρα σου . Φέρε 3-4 παικταράδες απο βραζιλία που να μιλάνε στο τόπι , να τρέχουν και να αντέχουν 90 λεπτά .
Αυτοί μαζί με Κωνσταντέλια θα τους κάνουν όλους γιο γιο!!!
Αυτοί μαζί με Κωνσταντέλια θα τους κάνουν όλους γιο γιο!!!
- Τρί 12 Μάιος 2026, 10:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα φέρουν το νέο Μπακαγιόκο και τον νέο Κόλεϊ για να πετάει η ομάδα;
Με το στανιό να χρεωθεί ο Καμαρά στον Λουτσέσκου, λες και δεν βοήθησε πέρσι την ομάδα ή φέτος να περάσει στους ομίλους.
Καλα να ρωτησω κατι. Αφου του κανουν ολα αυτα τα καψονια και του φερνουν ολους αυτους τους παικτες που ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τους οποίους ΠΟΙΟΣ ευθύνεται; Προφανώς μιλάω για τους μυϊκούς τραυματισμούς που ήταν και η πλειοψηφία.
Εγώ ευθύνομαι; Ο Μάκης απ' τον Εύοσμο; Η Τσέο που έκανε σκληρά παζάρια; Ο Ιβάν που έσκασε 12Μ για να φέρει ένα ακόμα χαφ του 1Μ+ το χρόνο συν τα 3 ΑΠΟΛΥΤΗΣ επιλογής του προπονητή που είχε ήδη ...
Εγώ ευθύνομαι; Ο Μάκης απ' τον Εύοσμο; Η Τσέο που έκανε σκληρά παζάρια; Ο Ιβάν που έσκασε 12Μ για να φέρει ένα ακόμα χαφ του 1Μ+ το χρόνο συν τα 3 ΑΠΟΛΥΤΗΣ επιλογής του προπονητή που είχε ήδη ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 13:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή Andrew για τις θλάσεις φταίνε οι γιατροί;
Εξήγησε μου λίγο πως.
Γιατί είχα την εντύπωση ότι ο τραυματισμός προηγείται της ιατρικής αντιμετώπισης.
Οπως, επίσης, εδώ και χρόνια στο ποδόσφαιρο θλάσεις=κακή προπόνηση φυσικής κατάστασης+κακή αθλητική ζωη.
Αν ισχύει κάτι διαφορετικό με χαρά να ...
Εξήγησε μου λίγο πως.
Γιατί είχα την εντύπωση ότι ο τραυματισμός προηγείται της ιατρικής αντιμετώπισης.
Οπως, επίσης, εδώ και χρόνια στο ποδόσφαιρο θλάσεις=κακή προπόνηση φυσικής κατάστασης+κακή αθλητική ζωη.
Αν ισχύει κάτι διαφορετικό με χαρά να ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 14:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως είμαστε σίγουροι ότι αυτό το κομμάτι είναι του Λουτσέσκου?
Σε άλλες ομάδες υπάρχει προπονητής για επιθετικούς άλλος για στημένα για άμυνα για πλάγια για φυσική κατάσταση και ο προπονητής ενώνει απλά αυτά όλα τα κομμάτια του παζλ.
Αν γνωρίζει κάποιος τι ισχύει σε μας τότε μπορούμε να κάνουμε ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε μια χαρά είναι ο άνθρωπος. Απλά μην τρελαθούμε.. επιλογή ρίσκο θα ήταν.
Φίλε nunies δε θα ήθελα άλλον έναν Αμπέλ, να στο πω έτσι. Πρωτάθλημα έχει φέρει μόνο ο Λόυτσε και ο Ίβιτς το διεκδίκησε. Τι έχουν κοινό; Ξέρουν το χάλι του πρωταθλήματος μας
ΥΓ: ρίσκο είναι όλα
Η Κούλα έκλεψε το ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι μαλακιες δηλώσεις είναι αυτές που έκανες;
Να γράψω και εγώ την μαλακία μου μετά από μήνες ? τέτοια μαυρίλα που έχω μέσα μου δεν έχω όρεξη ούτε για αναλύσεις ούτε για τίποτα ... Ας το κάνουν αυτοί που πληρώνονται αδρά και πάνω από όλα ο πρόεδρος ...
αλλά ρε Μπάνε ... πόσο δίκιο έχεις ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:04
- Jump to forum
- Jump to topic
μαρσάντος? αν τα ξεκαθαρίσεις κι εσύ λίγο καλύτερα στο μυαλό σου, κάντα μας λιανά μπας και βγάλουμε καμία σχέση......
ειδάλλως συνέχισε με τις μαντεψιές που έκανες πριν τρεις τέσσερις μήνες.
φθάνουν οι δικαιολογίες και τα χαιδέματα.
το επιτελείο του θα έπρεπε να φυσάει... κι όχι να μην ξέρει πότε ...
ειδάλλως συνέχισε με τις μαντεψιές που έκανες πριν τρεις τέσσερις μήνες.
φθάνουν οι δικαιολογίες και τα χαιδέματα.
το επιτελείο του θα έπρεπε να φυσάει... κι όχι να μην ξέρει πότε ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Κονσεισαο.
Εμαθε την προπονητικη σε μια απο τις μεγαλυτερες σχολες, ΠΟΡΤΟ.
ΠΑΟΚτσακι που νιωθει, προπονηταρα και ποδοσφαιρο που θα γουσταρουμε.
Αυτο θα πει level up.
Προπονηταρα με 100 κιλα κοχονες..
Μπαλαδοφατσα και αριστο ματι σε επιλογη παιχτων..
Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 17:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Διάβασα τώρα τα περισσότερα ποστ στο νήμα γιατί δεν είχα χρόνο. Πολυ δικαιολογία γενικά εδώ και καιρό. Η δική μου αδυναμία ως προπονητής και κυρίως άνθρωπος ήταν ο Άγγελος Αναστασιαδης. Που ήσασταν όλοι εσείς που τόσα χρόνια λέτε στηρίζετε το θεσμό του προπονητή τότε; Κάνατε κι εσείς ό,τι και ο ...