Η αναζήτηση βρήκε 566 εγγραφές
- Τρί 26 Αύγ 2025, 00:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Είμαι 4 μέρες στο ιπποκράτειο καθὼς ταλαιπωρούμαι από μια αμυγδαλιτιδα εδώ και 15 μέρες και δεν φεύγει ούτε με αντιβιώσεις ούτε με τπτ ο πυρετός δεν πέφτει αλλά είστε το καλύτερο φάρμακο πραγματικά και η καλύτερη παρέα έχω ένα ηλίθιοι χαμογελο στο πρόσωπο και όλοι με περνάνε για χαζό.Μολις είδα και ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 00:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
με τίποτα θα πω εγώPaok1926 + male-sykies έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 00:26 Είναι αυτός ο Ιταλός αμυντικός ο παίκτης που θα μας κάνει χαρούμενους??? Ο παίκτης που κανείς δεν λέει το όνομα του για να μην χαλάσει?? Ο παίκτης που ο blackzone κρύβει σαν κόρη οφθαλμού???
- Τρί 26 Αύγ 2025, 00:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Δεν έχω ιδέα για το τι παίκτης είναι, το βιογραφικό του στα 27 του είναι αρκετά μέτριο. Δεν θέλουμε ακόμα έναν Κεντζιόρα, θέλουμε κάτι πιο επιβλητικό, εγώ θα πονηρευτώ με την ελπίδα να δικαιωθώ και θα πω ότι δίνουν επίτηδες το όνομα για να ασχοληθούν όλοι με αυτόν και να έρθει αθόρυβα ο πραγματικός ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 15:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά σοβαρευτείτε. Ο καρετσας κοστίζει πολλά παραπάνω από 10.Maklaz έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 15:43 Το Μαράκι γιατί ακολουθεί τον Καρετσα στο Instagram?
Ξεκολλάτε ρε μαλακες, πόσο να αντέξουμε??
- Τρί 26 Αύγ 2025, 20:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιακουμάκης δανεικός,
Ιβανούσετς δανεικός,
Μάλλον στόπερ δανεικό,
Ίσως χαφ δανεικό,
Οζντόεφ, Λόβρεν, Τάισον, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Σάστρε τελειώνει το συμβόλαιο τους το επόμενο καλοκαίρι.
Και ο Τσάλοφ μέχρι στιγμής δεν μας έχει βγει, μάλιστα με βάση όσα λένε οι ΑΡΔ, κάναμε κίνηση για να φύγει και ο ...
Ιβανούσετς δανεικός,
Μάλλον στόπερ δανεικό,
Ίσως χαφ δανεικό,
Οζντόεφ, Λόβρεν, Τάισον, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Σάστρε τελειώνει το συμβόλαιο τους το επόμενο καλοκαίρι.
Και ο Τσάλοφ μέχρι στιγμής δεν μας έχει βγει, μάλιστα με βάση όσα λένε οι ΑΡΔ, κάναμε κίνηση για να φύγει και ο ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορεί ρε φίλε να λες τόσο καιρό πως η αναζήτηση για στόπερ πάει στο τέλος γιατί ψάχνουμε κάτι πολύ καλό, και να καταλήγεις στον δανεικό Ιταλό που μπορεί μεν να βγει λαυράκι, αλλά σίγουρα δεν είναι η κίνηση που σε ανεβάζει.
Δεν μου κολλάει σαν κίνηση ειδικά βλέποντας τον Ιβάν να έχει κάνει ...
Δεν μου κολλάει σαν κίνηση ειδικά βλέποντας τον Ιβάν να έχει κάνει ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Γράφεται κάποιοι για τον Μιχαηλίδη, λες και είναι ο Μαλντίνι.
Οκ καλός στο ψηλό παιχνίδι και με καλές προωθήσεις, αλλά και με σοβαρές αδυναμίες που πέρσι στοίχησαν..
Σε έναν ΠΑΟΚ που πάει για πρωτάθλημα θα ήταν καλός για το ροτεισον (όπως και το 2024).
Αν είναι να φέρουμε στόπερ μόνο και μόνο ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην χαρούμε λίγο...Ο Ιταλός δεν με ψήνει αλλά με έψηνε αρκετά ο Πουέρτα,λογικό να έρθει ο πρώτος και να φάμε άκυρο από τον δεύτερο...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι ο Ιταλός δεν έκλεισε ακόμα.
Αυτό μόνο με κάνει να ελπίζω σε κάτι καλύτερο..
Αυτό μόνο με κάνει να ελπίζω σε κάτι καλύτερο..
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα φορ κι ο Ζαφείρης στα τελειώματα
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Eγώ μετά την υπόθεση Ζαφείρη, μια μεταγραφή που μαζί με το συμβόλαιο του παίκτη υπενθυμίζω ότι αναμένεται να κοστίσει κοντά στα 19Μ, είμαι πολύ πιο προσεκτικός στα "δεν υπάρχει περίπτωση".
Κρατάτε μια πισινή καλού κακού.
Και δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοί και ειρωνείες για να πείτε αυτό που ...
Κρατάτε μια πισινή καλού κακού.
Και δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοί και ειρωνείες για να πείτε αυτό που ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είμαστε κομπλέ..
ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΘΈΛΩ ΑΛΛΟ ΠΑΊΚΤΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΣΑΛΟΦ...
Δε γίνεται όμως να παροπλιστει τελείως. Έχει κι άλλο χρόνο συμβόλαιο.
Δε γίνεται να μην υπάρχει Μύθου στο κάδρο. Είναι το κύπελλο και είναι σε ηλικία που πρέπει να παίζει. Πρέπει να είναι ο 3ος.
Άρα ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακριβως πρεπει να ερθει φορ γτ δε βγαινει αλλιως...ειναι τοσο απλο...Με εναμιση φορ δε βγαινει μεχρι τν Γεναρη!!
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ψιλοπαλτο επιθετικός της Κηφισιάς, απλά σχετικά νέος και Έλληνας.
Να αναβαθμίσουμε τον Τσαλωφ θέλουμε, όχι να φέρουμε χειρότερο παίκτη.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:22
- Jump to forum
- Jump to topic
ποιος τετει ρε παιδια? ταλεντο 24 ετων? παικτης που ουτε στην β ομαδα δεν θα εκανε