Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Μέλη σε σύνδεση Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Anthimox, ΑποστόληςΑ, billispaokara97, blackened, blackhumor44, blackzone44, chri5ti9, ChrisNeo, Dagi, danirifle, Dimitrisk4, Dimpatra, echromos, embuji, episimos73, Equalizer, feria, gk.box16, Google Adsense [Bot], Hermann, icue, janellsis, joshua ...
Black, όλοι εδώ μέσα είμαστε μπαρουτοκαπνισμένα πετσιά και σκληροί καριόληδες Ότι και να είναι ρίχτο, σε κάθε περίπτωση αν υπάρξει απογοήτευση αυτή θα φάει λιγότερους απ' ότι η αγωνία!!!
Το απόγευμα έμαθα πως μέχρι αύριο σκάει η βόμβα μετά βγήκαν 2 γνωστοί δημοσιογράφοι και είπαν πως πάει καλά αλλά δεν είναι κοντά ακόμα δεν ξέρω άμα πουλάνε παπατζιλίκι θα το μάθουμε σύντομα..
Θα μας φάει η αγωνία για Ζαφείρη. Το όνομα του Γαλανόπουλο μόνο ως αστείο ακούγεται. Παίκτης φουλ στους τραυματισμούς και φουλ στο οπαδιλίκι σε σύγκριση με Γιακουμάκη. Μακριά από μας, χίλιες φορές Τσιγγάρας αν χρειαστεί ένας γηγενής 5ος χαφ. Το πραγματικό ερώτημα παραμένει στον χθεσινό γρίφο του ...
Κανονικά το βιντεάκι του Ζαφείρη πρέπει να έχει και κάτι από παοκμανια μέσα. Τον ξάδερφο του Ζαφείρη να υποδύεται τον blackzone? τον Παπα Χρήστο να γράφει γρίφους ως priest64? Δε ξέρω. Τον Κόλκα να γράφει ως ΠΟΡΚΥ? Νομίζω το αξίζουμε αυτήν τη φορά.