Η αναζήτηση βρήκε 369 εγγραφές

Return

από kz1111
Σάβ 16 Αύγ 2025, 19:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Μου φαινεται σχεδον βεβαιο πως μετα το ματς θα μαθουμε ακομη περισσοτερα, ελπιζω θετικα
από Equalizer
Σάβ 16 Αύγ 2025, 19:36
Jump to forum
Jump to topic

Τελευταίες τέσσερις σελίδες έχουν γραφτεί ατάκες που δικαιολογούν όλο το πρηξοπουτσι συντήρησης του σαιτ από όλα τα παιδιά που τρέχουν τόσα χρόνια
από Kabamaru11
Σάβ 16 Αύγ 2025, 19:37
Jump to forum
Jump to topic

Μα να μην τον ξεκινησουν βασικo;ΤΡΑΓΙΚΟ!

Ειστε ζωα στην Χαβρη! #samattagoal
από Χωρικός
Σάβ 16 Αύγ 2025, 19:46
Jump to forum
Jump to topic

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Anthimox, ΑποστόληςΑ, billispaokara97, blackened, blackhumor44, blackzone44, chri5ti9, ChrisNeo, Dagi, danirifle, Dimitrisk4, Dimpatra, echromos, embuji, episimos73, Equalizer, feria, gk.box16, Google Adsense [Bot], Hermann, icue, janellsis, joshua ...
από blackzone44
Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:15
Jump to forum
Jump to topic

Paok1926 + male-sykies έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:06 Blackzone βλέπω μέσα είσαι. Μήπως έχεις τίποτα επί του πιεστηρίου???
Το απόγευμα έμαθα κάτι για Ζαφειρη αλλά δεν είναι επιβεβαιωμένο, όταν μου επιβεβαιωθεί το σκάω.
από Σουριναμέζος
Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:25
Jump to forum
Jump to topic

4 αλλαγές έχει κάνει έως τώρα η Σλάβια. Ακόμα στον πάγκο ο Ζαφείρης
από Psagmenos4
Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:25
Jump to forum
Jump to topic

4 αλλαγές ενώ χανουν 1-0 και ο Ζαφείρης δεν είναι μέσα σε αυτές που σίγουρα θα χρειαζόταν.
από GEOL
Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

Black, όλοι εδώ μέσα είμαστε μπαρουτοκαπνισμένα πετσιά και σκληροί καριόληδες :lol: Ότι και να είναι ρίχτο, σε κάθε περίπτωση αν υπάρξει απογοήτευση αυτή θα φάει λιγότερους απ' ότι η αγωνία!!!
από blackzone44
Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Το απόγευμα έμαθα πως μέχρι αύριο σκάει η βόμβα μετά βγήκαν 2 γνωστοί δημοσιογράφοι και είπαν πως πάει καλά αλλά δεν είναι κοντά ακόμα δεν ξέρω άμα πουλάνε παπατζιλίκι θα το μάθουμε σύντομα.. :opaokara:
από Psagmenos4
Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Τέλος,οι αλλαγές και μάλιστα η τελευταία στο κέντρο και δεν έβαλε Ζαφείρη.
από WeWillRockYou
Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:49
Jump to forum
Jump to topic

Θα μας φάει η αγωνία για Ζαφείρη.
Το όνομα του Γαλανόπουλο μόνο ως αστείο ακούγεται. Παίκτης φουλ στους τραυματισμούς και φουλ στο οπαδιλίκι σε σύγκριση με Γιακουμάκη. Μακριά από μας, χίλιες φορές Τσιγγάρας αν χρειαστεί ένας γηγενής 5ος χαφ.
Το πραγματικό ερώτημα παραμένει στον χθεσινό γρίφο του ...
από nkoss
Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:55
Jump to forum
Jump to topic

Κανονικά το βιντεάκι του Ζαφείρη πρέπει να έχει και κάτι από παοκμανια μέσα. Τον ξάδερφο του Ζαφείρη να υποδύεται τον blackzone? τον Παπα Χρήστο να γράφει γρίφους ως priest64? Δε ξέρω. Τον Κόλκα να γράφει ως ΠΟΡΚΥ? Νομίζω το αξίζουμε αυτήν τη φορά.
από zaffodb
Σάβ 16 Αύγ 2025, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Δε θέλω να σας στεναχωρήσω, αλλά τα ποσοστά στις φήμες του tm δεν έχουν ιδιαίτερη αξία. Όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες - και εγώ - μπορούν να δηλώσουν το ποσοστό τους και ο αλγόριθμος λογικά βγάζει το μέσο όρο, έστω και σταθμισμένο.
από flash4
Τρί 15 Ιούλ 2025, 13:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Η λογική του ναι αλλά τότε γιατί δεν κάνατε τίποτα είναι η ίδια λογική που δεν μπαίνει ποτέ κανείς πολιτικός φυλακή. Γιατί δεν μπήκαν και κάποιοι άλλοι πιο μπροστά.

Ωραία, έγινε η αρχή, οπότε θα αναμένουμε να πράξει αναλόγως στο εξής η "εταιρία" όταν θα θίγονται και άλλα μέλη της οικογένειας ...