Η αναζήτηση βρήκε 237 εγγραφές

Return

από wickerman
Τετ 26 Νοέμ 2025, 23:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

wickerman έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 22:31 Αυθεντικό χατ τρικ ο λεβέντης σε λιγότερα από 30 λεπτά. Ούτε καν ημίχρονο. Πάμε για το καρέ.
Προφήτης!!!
από wickerman
Τετ 26 Νοέμ 2025, 23:22
Jump to forum
Jump to topic

Ally Samagoal έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 23:21 Πως λέγεται όταν βάζει 5 γκολ ένας παίκτης;
Μία ΜΟΥΤΖΑ γκολ.
από wickerman
Τετ 26 Νοέμ 2025, 23:29
Jump to forum
Jump to topic

Πάει κι ο ποντικομικρούλης; Ζητάει αλλαγή ακούω.
από wickerman
Τετ 26 Νοέμ 2025, 23:47
Jump to forum
Jump to topic

Οι δύο γαύροι Ευρώπης και Ελλάδας δεν είναι μαθημένοι να παίζουν με Άγγλο διαιτητή. Έχω βαρεθεί να βλέπω τον Taylor να τους κάνει την χαρακτηριστική κίνηση σήκω πάνω. Πάνω από δέκα φορές νομίζω μέτρησα.
από wickerman
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 15:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Μόνο ευγνωμοσύνη προς, και συγκίνηση για εσένα γίγαντα Θανάση Χατζόπουλέ. Τα σκουπίδια που έτρεξαν να σε απαξιώσουν ας ρίξουν μία ματιά στον καθρέφτη τους κι ας κάνουν την αυτοκριτική τους. Ευχαριστούμε για όλα. Καλή συνέχεια.
από wickerman
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 30/11, 19:00, Novasports Prime

Μας γλεντάνε με Σιδηρόπουστρα. Θέλουμε και πρωτάθλημα τρομάρα μας. Ούτε για πλάκα.
από wickerman
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 20:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 30/11, 19:00, Novasports Prime

Ωχ μωρε, δεν βαρεθηκατε πια?
Σας φταιει ο Σιδηροπουλος τωρα?
Εσεις δεν πανηγυριζατε οταν ο Ιβαν εστελνε με τις ευλογιες του τον Μακουλη στην ΕΠΟ?
Εσεις δεν πανηγυριζατε που κρατησε το καλοκαιρι τον Λουτσεσκου?
Εσεις δεν πανηγυριζατε που εφερε 2 ελευθερα μπακ 2 και 4 δανεικους εκ των οποίων τους ...
από wickerman
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Το μόνο που θέλω είναι να μην μας ξανασφυρίζει αυτό το μουνόπανο είτε ως πρώτος είτε ως VAR. Δεν θέλω να γράψω κάτι άλλο για το συγκεκριμένο ανθρωπάκι γιατί θα είναι πολύ βαρύ. Πολλά μπράβο στα παιδιά για την ανατροπή και τη νίκη.
από wickerman
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Μεγάλο διπλό και καθοριστικό για τη συνέχεια. Όμως δεν θέλω να αφήσω ασχολιαστο κάτι άλλο:
Αυτό που έγραψε ο hariskastoria λέγεται Ειρωνία με Άποψη
Αυτά που γράψατε από κάτω του, λέγεται Βρίσιμο με Άποψη.
Ο mod το ζύγισε κι αποφάσισε.
Κι όσοι είμαστε εδώ "φιλοξενούμενοι" κι όχι της στενής παρέας ...
από wickerman
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:55
Jump to forum
Jump to topic

Η κυρά Τασία εκ ... Δωδεκανήσων σφυρίζει σήμερα; Ομολογώ ότι μου είχε διαφύγει τούτο. Ξεκινάμε από το ότι δε θα επιτραπεί να παιχτεί σοβαρό ποδόσφαιρο. Άκρως κομβικό το μηδέν μετόπισθεν. Το συγκεκριμένο σούργελο δε φυτεύεται σε αγώνα του ΠΑΟΚ δίχως συγκεκριμένο στόχο. Θα γυρίσουν έντερα πάλι από ...
από wickerman
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Κάτι πρέπει να γίνει με τον Σιδηρόπουλο πρόεδρε. Δεν ξέρω τι και πως αλλά καλό θα είναι να μην ξαναδούμε την σκατόφατσά του σε παιχνίδι της ομάδας μας.
από wickerman
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 22:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Καλά ρε man έχει ένα μήνα για να ανοίξει η μεταγραφική περίοδος τα προλαβαίνει και τα δύο. Επείγει το πρώτο γιατί μέσα σε αυτόν τον μήνα, αν συνεχίσει να σε σφυρίζει ο Σιδηρόπουλος, ίσα που χάνεις και το πρωτάθλημα με καμία διαφορά 10 βαθμών πριν τις γιορτές.