Χρόνια πολλά στην μεγαλύτερη αγάπη μας!!!
Όσο και αν μας πληγώνει, τόσο μας πορώνει!
Η αναζήτηση βρήκε 571 εγγραφές
- Δευ 20 Απρ 2026, 09:27
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1
Μπείτε, παίξτε σαν ΠΑΟΚ και σηκώστε το.
Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
- Τετ 22 Απρ 2026, 20:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Surne Bilbao Basket 22/04 19:15 (ΕΡΤ2) FEC Final - Game 1
Τεράστια υπόθεση το σημερινό!!
Είδαμε πως το +6 είναι πολύ καλή διαφορά.
Είδαμε πως το +6 είναι πολύ καλή διαφορά.
- Πέμ 23 Απρ 2026, 12:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μαρουσι Chery, 25/04, 18:15, ΕΡΤSports 4
Το ότι δεν αναβλήθηκε το ματς είναι σημάδι του πόσο νοιάζονται για όλες τις υπόλοιπες ομάδες πλην του γνωστού διπόλου..
Εγώ θα κατέβαζα ακόμα και το εφηβικό σε τέτοιο παιχνίδι
Εγώ θα κατέβαζα ακόμα και το εφηβικό σε τέτοιο παιχνίδι
- Πέμ 23 Απρ 2026, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μαρουσι Chery, 25/04, 18:15, ΕΡΤSports 4
βέβαια για να τους δικαιολογήσουμε να πούμε ότι δεν μπορεί να αναβληθεί μόνο το δικό μας γιατί και καλά πρέπει να γίνει όλη η αγωνιστική ίδια μέρα ίδια ώρα για λόγους ...διαφάνειας
από την άλλη βέβαια θα μπορούσε να αναβαλλόταν όλη η αγωνιστική
ή επίσης αν ήταν βαζελογαύρος στην θέση μας δεν θα ...
- Πέμ 23 Απρ 2026, 16:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χάντμπολ ανδρών: αγώνες και νέα 2025-2026
ΧΑΧΑΧΑΧ ΝΤΡΟΠΗ
Ο άλλος κάνει σαν καραγκιόζης κάθε φορά που κάνει απόκρουση και σε εμάς έχει κατευθείαν 2λεπτη για πανηγυρισμό.
Ο άλλος κάνει σαν καραγκιόζης κάθε φορά που κάνει απόκρουση και σε εμάς έχει κατευθείαν 2λεπτη για πανηγυρισμό.
- Παρ 24 Απρ 2026, 23:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30
Απο αυτά που διαβάζω ονλαιν δεν θα είσαι μόνος απέξω αύριο
Κι εγώ με άλλα 3 φιλαράκια απ'έξω θα είμαστε από Αθήνα.
Φέρτε μας το κύπελλο :opaokara:
Και μένα θα πάνε 2 φιλαράκια και γενικότερα ακούω πως υπάρχει και οργανωμένη μετακίνηση αρκετών ατόμων χωρίς εισιτήριο.
Ελπίζω να μην έχουμε ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 10:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30
Για όσους βρεθούν Βόλο σήμερα, τα τσίπουραδικα που προτείνω (όλα στην Νέα Ιωνία) είναι:
1) Μπόκος
2) Καρακατσάνης
3) Δεμίρης
Αποφύγετε τα τουριστικά της παραλίας που ειδικά σήμερα θα βγάλουν ότι σαβούρα έχουν.
Καλά να περάσετε και ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.
1) Μπόκος
2) Καρακατσάνης
3) Δεμίρης
Αποφύγετε τα τουριστικά της παραλίας που ειδικά σήμερα θα βγάλουν ότι σαβούρα έχουν.
Καλά να περάσετε και ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1
100 χρόνια και το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ έκανε μια από τις χειρότερες χρονιές στην εποχή Σαββίδη.
Στα παπάκια μου η καλύτερη μπάλα για 3 μήνες, καταφέραμε να χάσετε πρωτάθλημα και κύπελλο από σαφώς κατώτερες ομάδες
Στα παπάκια μου η καλύτερη μπάλα για 3 μήνες, καταφέραμε να χάσετε πρωτάθλημα και κύπελλο από σαφώς κατώτερες ομάδες
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Κύκνειο άσμα λογικά αυτής της υπέροχης πορείας
Μεγάλη ευθύνη, εξίσου μεγάλη και με αυτούς που δεν σε στήριξαν έμπρακτα άλλη μια χρονιά.
Μεγάλη ευθύνη, εξίσου μεγάλη και με αυτούς που δεν σε στήριξαν έμπρακτα άλλη μια χρονιά.
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Υπεύθυνος για το ζήσαμε φέτος.
Βάλε σωστά άτομα να διοικούν την ομάδα και να κάνουν φυσιολογικές κινήσεις και στείλε από εκεί που ήρθαν όλους αυτούς τους ανίκανους που κάνουν κουμάντο (Μαράκι και Σια)
Βάλε σωστά άτομα να διοικούν την ομάδα και να κάνουν φυσιολογικές κινήσεις και στείλε από εκεί που ήρθαν όλους αυτούς τους ανίκανους που κάνουν κουμάντο (Μαράκι και Σια)
- Κυρ 26 Απρ 2026, 10:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ιβαν από μένα χτες έχασες την στήριξη και την εμπιστοσύνη που σου είχα όλα αυτά τα χρόνια.
Βασικά όχι μόνο από χθες αλλά από όλη αυτή την χρονιά γενικότερα. (Από την πώληση Ντελια και μετά).
Ελπίζω ή να το δεις αλλιώς ή σιγά σιγά να ετοιμάσεις την επόμενη μέρα, γιατί αν κρατάς την ομάδα από ...
Βασικά όχι μόνο από χθες αλλά από όλη αυτή την χρονιά γενικότερα. (Από την πώληση Ντελια και μετά).
Ελπίζω ή να το δεις αλλιώς ή σιγά σιγά να ετοιμάσεις την επόμενη μέρα, γιατί αν κρατάς την ομάδα από ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Νομίζετε ότι εντός ομάδας δεν μαθαίνονται πολύ καιρό πριν αυτές οι ειδήσεις;
Τι σε καμιά γυάλα ζούνε οι παίχτες;
Επίσης αυτές οι δικαιολογίες ότι πριν από σημαντικό παιχνίδι δεν γίνονται μεταγραφές, μόνο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα τις ακούσεις, αλλά ας μην το σκαλίζω πάλι αυτό..
Τι σε καμιά γυάλα ζούνε οι παίχτες;
Επίσης αυτές οι δικαιολογίες ότι πριν από σημαντικό παιχνίδι δεν γίνονται μεταγραφές, μόνο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα τις ακούσεις, αλλά ας μην το σκαλίζω πάλι αυτό..
- Κυρ 26 Απρ 2026, 18:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Αν είσαι στο 57 περνά από την μηχανή για ένα γεια στην Αθήνα!st4this έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 17:40 Είμαι στο τραίνο για Αθήνα οπότε δεν θα δω το παιχνίδι, σήμα δεν υπάρχει. Έχουμε κόσμο; 8-7 βλεπω το σκορ
- Κυρ 26 Απρ 2026, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Είμαι στο τραίνο για Αθήνα οπότε δεν θα δω το παιχνίδι, σήμα δεν υπάρχει. Έχουμε κόσμο; 8-7 βλεπω το σκορ
Αν είσαι στο 57 περνά από την μηχανή για ένα γεια στην Αθήνα!
Στο 57 είμαι έχω αράξει κυλικείο να εχω την άπλα μου :D. Θα σαι στη μηχανή όταν φτάσουμε κάτω; Με μπλούζα Έδεσσα ΠΑΟΚ ...