Η αναζήτηση βρήκε 31 εγγραφές
- Τετ 20 Αύγ 2025, 16:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Γράψτε και ήττα ζελας που πήγε να τον αρπάξει
- Παρ 22 Αύγ 2025, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Ευτυχώς διαψεύστηκε του Μαυροπανου και για αγωνιστικούς λόγους εγώ θα πω.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ο μπιανκο και ο Βολιακο θα κριθούν στο τέλος για το τι μπορουν να δωσουν ....
Τσιγγαρας, χατζηστραβος κοκ έχουν παίξει και έχουν αποδείξει τι είναι και καλώς δεν είναι στην ομάδα...
Το ίδιο και ο Σερα θα κριθεί στο τέλος από τις επιλογές....
Τσιγγαρας, χατζηστραβος κοκ έχουν παίξει και έχουν αποδείξει τι είναι και καλώς δεν είναι στην ομάδα...
Το ίδιο και ο Σερα θα κριθεί στο τέλος από τις επιλογές....
- Δευ 01 Σεπ 2025, 17:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Εάν γαρ πάλιν ισχύσητε, και πάλιν ηττηθήσεσθε...γ@μιε@ι ο θρύλος και ο Πειραιάςprist64 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 16:51 ουτως εσονται οι εσχατοι πρωτοι και οι πρωτοι εσχατοι
πολλοι γαρ εισι κλητοι,ολιγοι δε εκλεκτοι
- Δευ 01 Σεπ 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Και αν δεν έρθει ο μιτροβιτς, ο μπρειθγουειτ ή ο ντεπαι άφες αυτοίς, ου γάρ οίδασι τί ποιούσι ....
- Δευ 01 Σεπ 2025, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω αυτή τη στιγμή αντριγια και μιτροβιτς να είναι στο ίδιο δωμάτιο 

- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εμένα έτσι με έλεγε η δικιά μου και μετά με χώρισεBlackgr4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:02 Ο Μπρέθγουειτ πάντως, πριν από 19 ώρες, έκανε ποστ στο προσωπικό του Ίνστα που μεταξύ άλλων έγραφε "Πάμε δυνατά Gremio".
- Τρί 02 Σεπ 2025, 20:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι κι αλλιώς και φορ να παίρναμε με λουτσε θα έπαιζε Δεκέμβρη
- Τετ 03 Σεπ 2025, 13:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Αν ο Ιβάν θέλει να μετεχοποιησει το χρέος ( το οποίο δεν ξέρουμε καν αν ισχυει) θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα του φάουλ....δεν νομίζω να το πραξει....
- Τετ 03 Σεπ 2025, 13:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα ασχοληθούν όταν μπει και επίσημα....θα το νιώσουν στο πετσί τουςjoshua έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 13:04 Τι εννοείς με έγκριση Σαββίδη; Εγώ πάντως γελάω με τους εδώ κάτω. Οταν κλανει ο Γιαννακόπουλος γίνεται πρώτο θέμα για μερες και τωρα που ένας από τους πιο πλουσιους Έλληνες παίρνει το μπασκετ του ΠΑΟΚ δεν ασχολείται κανείς...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήθελα να ξέρω τι λέγαμε όταν πήρε ο Ιβάν την ΠΑΕ, που εμφανιστηκε ξαφνικά, ενώ ηταν κοντα στο να την πάρει ο Καμπάνης.
Τότε συμφέροντα δεν υπήρχανε;
Ο ΠΑΟΚ να μας νοιάζει και όχι τα πρόσωπα.
Ο Μυστακίδης βρίσκεται στη λίστα forbes και είναι ένας από του πλουσίοτερους Έλληνες. Αν κάνει πράξη αυτά ...
Τότε συμφέροντα δεν υπήρχανε;
Ο ΠΑΟΚ να μας νοιάζει και όχι τα πρόσωπα.
Ο Μυστακίδης βρίσκεται στη λίστα forbes και είναι ένας από του πλουσίοτερους Έλληνες. Αν κάνει πράξη αυτά ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Leeds εδώ παιδιά...
Ο μπαμφορντ ουσιαστικα εκανε μια καλη χρονια επί μπιέλσα στη πρεμιερ και ήταν καταπληκτικός...Από εκεί και πέρα δεν εκανε κάτι το ιδιαίτερο με μεγάλη πτώση κάθε χρόνο...
Ο μπαμφορντ ουσιαστικα εκανε μια καλη χρονια επί μπιέλσα στη πρεμιερ και ήταν καταπληκτικός...Από εκεί και πέρα δεν εκανε κάτι το ιδιαίτερο με μεγάλη πτώση κάθε χρόνο...
- Τετ 10 Σεπ 2025, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
''Παράλληλα ανάρτησαν και ένα πανό που έστειλε σαφές μήνυμα στην διοίκηση για το πώς βλέπουν την συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την μετακόμιση του ΠΑΟΚ Β στο γήπεδο της Καλαμαριάς: «Το νοίκι κρατά λίγο, η ντροπή για πάντα», έγραφε αυτό και λογικά η Μαρία Γκοντσαρόβα θα έπρεπε να έπιανε το κεφάλι της ...
- Κυρ 14 Σεπ 2025, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ξεκινάει με νίκη ο μαραθώνιος
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 09:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Θα φάνε κάνα μπουλκουμε και θα λένε αργησαν να φέρουν νέο κόουτς. Γνωστό το στόρι