Ρε αφήστε τις σάλτσες και φέρτε 3 σοβαρούς παίκτες στόπερ χαφ και φορ ρε.
ΡΕ!
Αιντε. Έχουν γίνει τα νεύρα μας κρόσια. Ο εκλεκτός και ο εκλεκτός και ο τάδε εκλεκτός και ο δείνα εκλεκτός.
Θα πάμε σε νευρο-ψυχο-ψυχιατρο-σουξουμουξο-λόγους και θα τους γλεντάμε, δεν θα ξέρουν από που να πιάσουν το ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1245 εγγραφές
- Τετ 27 Αύγ 2025, 12:28
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 27 Αύγ 2025, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
παντως απ οτι ακουστηκε προτιμω τον αφανα απ το σιχαμα του αμστερνταμ
λαφρυ κανταρι, γρηγορα, καθετα με παιδεια
οτι ακριβως μας λειπει
οτι ακριβως μας λειπει
- Τετ 27 Αύγ 2025, 12:36
- Jump to forum
- Jump to topic
σιχαμα λεμε τον αγιαξPolichni1926 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 12:34ποιος ειναι ο αφανας ? τον φιτζ τζιμ λεμε σιχαμα?loukas karadimos έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 12:32 παντως απ οτι ακουστηκε προτιμω τον αφανα απ το σιχαμα του αμστερνταμ
οτι ακριβως μας λειπει
ναι αυτος ο φιντο ντιντο, αυτος εμενα μαρεσει
- Τετ 27 Αύγ 2025, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
θα την χαμπαριασει ο τσαλοφ οταν θα βλεπει βασικο τον μυθου σε καποια παιχνιδια και αλλαγη στον γιακουμακι ο μυθου παλι
- Τετ 27 Αύγ 2025, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το: Ένας δημοσιογράφος, ή ένας που ξέρει μου ειπε κλπ, παρακαλώ να σταματήσει.
Κι εγώ μπορεί να γράψω ότι κάποιος μου είπε ότι θα πάρουμε Μαυροπάνο, Κραλ και Μανέ. Αυτοί που διαβάζουν όμως δεν γνωρίζουν την αξιοπιστία της πληροφορίας και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παραπληροφορούνται.
Κι εγώ μπορεί να γράψω ότι κάποιος μου είπε ότι θα πάρουμε Μαυροπάνο, Κραλ και Μανέ. Αυτοί που διαβάζουν όμως δεν γνωρίζουν την αξιοπιστία της πληροφορίας και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παραπληροφορούνται.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 13:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ή εγω μεγαλωσα ή ολα αυτα με ολους τους insiders και τους τυπους που κανουν εκπομπες σε ραδιοφωνα και στο youtube και live στο instagram και κοντρα live στο tik tok και "φημες λενε" και "τα πουλακια κελαηδουν" και "ο υποκοσμος του Ραγκατση" και "σκυλια του Πανακα" και ο Μπουζας γραφει αυτο αλλα ο ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 14:35
- Jump to forum
- Jump to topic
εγω παντως ξερω,αλλα δεν σας τα λεω γιατι πατε και τα λετε!!!! 
- Τετ 27 Αύγ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην περιμένετε ούτε μία στο εκατομμύριο να φύγει ο Τσάλοφ. Μπακ και χαφ να έρθουν και να είμαστε κι ευχαριστημένοι.
Ο Τσαλοφ έφυγε με καλό όνομα στη Ρωσία. Εδώ το χάλασε, είναι άσφαιρος.
Φέτος με Γιακουμάκη ούτε καν θα παίζει. Αν είναι έξυπνος θα αποχωρήσει νωρίς προτού η χρημ. του αξία φτάσει ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
@tzo_1926 θέλω να σε ρωτήσω κάτι σοβαρό bro. Ποιοι λένε για Πουέρτα;
- Τετ 27 Αύγ 2025, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελικά ποιοι λένε για Πουέρτα;

- Τετ 27 Αύγ 2025, 17:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος είπε για Μαυροπανο και Μορο? Από που βγήκαν αυτά τα ονόματα από τα δικά μας θέλω?kormi έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 17:50 Από Μαυροπανο και Μορό σε Βολιακο και Πουέρτα ένα τσιγάρο δρόμος...
Πλησιάζει η ώρα που θα κριθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
οι γριουλο-κιτρινοι διαχειριστες του επομπουκ και ο μπάρμπα Θάνος τα βγάλανε μόλις κλείσαμε Ζαφειρη για τους γνωστούς τους λόγους.
Ο Μαυροπανος διαψευθηκε και από την ΠΑΕ, τι άλλο να κάνουνε δηλαδή;
ΥΓ αν πιάσανε τα σοσιαλ, μάλλον σφίξανε από views/επισκεψιμότητα στο όμιλο μπεκρομιδια.
Ο Μαυροπανος διαψευθηκε και από την ΠΑΕ, τι άλλο να κάνουνε δηλαδή;
ΥΓ αν πιάσανε τα σοσιαλ, μάλλον σφίξανε από views/επισκεψιμότητα στο όμιλο μπεκρομιδια.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολλες ανατροπες παντως γινονται αυτες τις μερες.
Και τα follow ευκολα γινονται unfollow
Και τα follow ευκολα γινονται unfollow
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μαντσα είναι καλύτερο βιογραφικό? Ο Ρελβας? Ο Αλβαρο? Ο Τούμπα? Πέρυσι ο Πιρολα? Όχι, όλα κρίνονται στο γήπεδο ,είδαμε και βαριά βιογραφικά τι κατάφεραν είτε σε εμάς είτε σε άλλες ομάδες.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάλι καλά που φέτος δλδ πάμε για υποβιβασμό και του χρόνου δε θα έχουμε ματς το καλοκαίριgika έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 18:30 Τι είναι χειρότερο; Ότι του χρόνου δεν θα έχουμε παίκτες για τα προκριματικα με τόσους δανεικούς ή ότι φέτος έχουμε γεμίσει με παίκτες που φαίνονται μέτριοι και ελπίζουμε να γίνουν η έκπληξη;