Αναζήτηση για περισσότερες από 1245 εγγραφές

Return

από Taseos
Πέμ 21 Αύγ 2025, 09:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Παράκληση στα τρολς: ΜΗ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ούτε στα γυμνάσια! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΟΚ καί με 20 λεπτά του ευρώ δεν παίρνετε φανέλα του ΖΑΦΕΙΡΗ ούτε του ΝΤΕΛΙΑ!
από burbu
Πέμ 21 Αύγ 2025, 10:15
Jump to forum
Jump to topic

soigol έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 10:00 Θερμή παράκληση προς mod, δεν θα πρέπει να ανεχόμαστε το αιλλάδα.
Είναι ντροπή, υπάρχει τιμωρία για προσβολή και ειρωνία προς μέλη και
μηδενίζουμε την χώρα μας χωρίς να ενοχλεί κανέναν.
δεν βλέπω την ίδια ενόχληση όταν μηδενίζουμε και απαξιώνουμε τον Ιβάν και την ΠΑΕ,εκεί δεν φωνάζεις τους μοντ
από Dimitris_L4
Πέμ 21 Αύγ 2025, 10:45
Jump to forum
Jump to topic

Δε χρειαζεται να αναλωνομαστε με αυτον...Ας μεινει στη Αραβια ή ας ερθει στην Τριπολη να κλεισει την καριερα του...Μακρια απο εδω...ΣΚΟΥΠΙΔΙ..
από embuji
Πέμ 21 Αύγ 2025, 10:48
Jump to forum
Jump to topic

Η αληθεια ειναι οτι στην θεσσαλονικη υπαρχει ομαδα που ειναι για το επιπεδο του κουρμπελη. Απλα αυτη η ομαδα δεν ειναι ο ΠΑΟΚ.
από eorptol1
Πέμ 21 Αύγ 2025, 10:49
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχει αιλαδα του Κούλη Άδωνι Βούλτεψη μελέτη αυτιά τού φραπέ καί τού χασάπη ΚΑΙ Η ΆΛΛΗ ΕΛΛΆΔΑ
από icue
Πέμ 21 Αύγ 2025, 10:49
Jump to forum
Jump to topic

Η προταση απο Σαμπντορια για Κουρμπελη εχει ερθει ή ακομα;
από ΑποστόληςΑ
Πέμ 21 Αύγ 2025, 11:14
Jump to forum
Jump to topic

eorptol1 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 10:49 Υπάρχει αιλαδα του Κούλη Άδωνι Βούλτεψη μελέτη αυτιά τού φραπέ καί τού χασάπη ΚΑΙ Η ΆΛΛΗ ΕΛΛΆΔΑ
Λίγα λόγια για τον φραπέ!
από wormeater
Πέμ 21 Αύγ 2025, 16:03
Jump to forum
Jump to topic

Αν θέλει κάποιος σε οπαδικό φόρουμ του ΠΑΟΚ να γράψει τι κάνουν π. χ στον Αρη Θεσσαλονίκης θα διατυπώσει ως εξής: " αυτοί κινούνται, αυτοί στοχεύουν αυτοί σκέπτονται....."
Όλως παραδόξως σε οπαδικό φόρουμ του ΠΑΟΚ το "αυτοί " χρησιμοποιείται και για το "τι θέλουν να κάνουν ΑΥΤΟΙ στον ΠΑΟΚ"
Ισως ...
από Polichni1926
Παρ 22 Αύγ 2025, 21:26
Jump to forum
Jump to topic

ΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 21:22 Είτε έρθει ο Ζαφείρης από τώρα είτε όχι, ένα 6ρι στυλ Κουρμπέλη το θέλουμε
κανέναν κουρμπελη δεν θέλω στον ΠΑΟΚ καλύτερα να πάρουν τσιγγαρα αν είναι να έρθει κουρμπέλης .
από Panx Romana
Παρ 22 Αύγ 2025, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Έναν στυλ κουρμπελη μια χαρά
Τον συγκεκριμένο με την καμία
Είπαμε μην το ξεφτιλισουμε τελείως.Χαθηκαν οι παίκτες;
Μέχρι πρότινος υπήρχε ο λιαβας ο οποίος πουλήθηκε στον γαύρο στην Πορτογαλία για 500 χιλιάρικα
Και στην τελική ο Χάρης και τα συστήματα του Ρουμάνου ξέρει και αξιοπρεπέστατο ...
από Amsterdamer_87
Παρ 22 Αύγ 2025, 22:10
Jump to forum
Jump to topic

renegade έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 21:46 Θεωρώ τελείως κομπλεξικο το δεν θέλω τον κουρμπελη γιατί κάποτε μου έριξε χυλοπιτα και προτίμησε να μείνει στον βάζελο ή περίμενε πρόταση από Ιταλία που του έταζε ο μάνατζερ του
Εγω απο την αλλη θεωρω ακραια κομπλεξικο οποιον θελει στην ομαδαρα μας
τον βρωμοχαμουτζη Κουρμπελη..
από Developer4
Παρ 22 Αύγ 2025, 22:14
Jump to forum
Jump to topic

Θεωρώ τελείως κομπλεξικο το δεν θέλω τον κουρμπελη γιατί κάποτε μου έριξε χυλοπιτα και προτίμησε να μείνει στον βάζελο ή περίμενε πρόταση από Ιταλία που του έταζε ο μάνατζερ του

Εγω απο την αλλη θεωρω ακραια κομπλεξικο οποιον θελει στην ομαδαρα μας
τον βρωμοχαμουτζη Κουρμπελη..

Το βασικό ...
από renegade
Σάβ 23 Αύγ 2025, 09:48
Jump to forum
Jump to topic

Το θέμα φορ είναι πολύ περίεργο για την ομάδα
Δυστυχώς αν ι φορ δεν είναι παλεστης δεν πρόκειται να δείξει τίποτα
Έχουμε γαμησει την ψυχολογία σε ότι δηλώνει φορ οι οποίοι εκεί που είχαν 3 τελικές ανά 90λεπτο τώρα δεν βγάζουν 3 τελικές σε 3 παιχνίδια
Νομίζουμε ότι θα έρθει ο κάθε λαριν και θα ...
από black death
Σάβ 23 Αύγ 2025, 12:19
Jump to forum
Jump to topic

Ο μυθου ρε παιδιά μια χαρα παστελωνε στη κ19, σε καλυτερους ρυθμους κι απ'τον τζιμα. Τι ειναι αυτο που τον κανει μετριο και το τζιμα ταλενταρα; Μπορει και να ειναι ετσι δεν λεω, αλλα που στηριζεται αυτο;
από PAOK - 1926-
Σάβ 23 Αύγ 2025, 15:15
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι κ αλλα τρια παιδια (συγγνωμη αν ξεχναω καποιους) που στο θεμα Ζαφειρη ειχαν πολυ καλη ενημερωση...ξερουν κτ αλλο ή μονο για τον Ζαφειρη.? ο @nunies4 μαυροζωνας και PAOKI 1926 αν δν κανω λαθος...

Ξερω για στοπερ προχωρημενες συζητησεις και συντομα θα βγει και το ονομα..
Ξερω επισης οτι ...