Αναζήτηση για περισσότερες από 1245 εγγραφές
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 09:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Παράκληση στα τρολς: ΜΗ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ούτε στα γυμνάσια! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΟΚ καί με 20 λεπτά του ευρώ δεν παίρνετε φανέλα του ΖΑΦΕΙΡΗ ούτε του ΝΤΕΛΙΑ!
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 10:15
- Jump to forum
- Jump to topic
δεν βλέπω την ίδια ενόχληση όταν μηδενίζουμε και απαξιώνουμε τον Ιβάν και την ΠΑΕ,εκεί δεν φωνάζεις τους μοντsoigol έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 10:00 Θερμή παράκληση προς mod, δεν θα πρέπει να ανεχόμαστε το αιλλάδα.
Είναι ντροπή, υπάρχει τιμωρία για προσβολή και ειρωνία προς μέλη και
μηδενίζουμε την χώρα μας χωρίς να ενοχλεί κανέναν.
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 10:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε χρειαζεται να αναλωνομαστε με αυτον...Ας μεινει στη Αραβια ή ας ερθει στην Τριπολη να κλεισει την καριερα του...Μακρια απο εδω...ΣΚΟΥΠΙΔΙ..
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 10:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αληθεια ειναι οτι στην θεσσαλονικη υπαρχει ομαδα που ειναι για το επιπεδο του κουρμπελη. Απλα αυτη η ομαδα δεν ειναι ο ΠΑΟΚ.
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει αιλαδα του Κούλη Άδωνι Βούλτεψη μελέτη αυτιά τού φραπέ καί τού χασάπη ΚΑΙ Η ΆΛΛΗ ΕΛΛΆΔΑ
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Η προταση απο Σαμπντορια για Κουρμπελη εχει ερθει ή ακομα;
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 11:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Λίγα λόγια για τον φραπέ!eorptol1 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 10:49 Υπάρχει αιλαδα του Κούλη Άδωνι Βούλτεψη μελέτη αυτιά τού φραπέ καί τού χασάπη ΚΑΙ Η ΆΛΛΗ ΕΛΛΆΔΑ
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 16:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν θέλει κάποιος σε οπαδικό φόρουμ του ΠΑΟΚ να γράψει τι κάνουν π. χ στον Αρη Θεσσαλονίκης θα διατυπώσει ως εξής: " αυτοί κινούνται, αυτοί στοχεύουν αυτοί σκέπτονται....."
Όλως παραδόξως σε οπαδικό φόρουμ του ΠΑΟΚ το "αυτοί " χρησιμοποιείται και για το "τι θέλουν να κάνουν ΑΥΤΟΙ στον ΠΑΟΚ"
Ισως ...
Όλως παραδόξως σε οπαδικό φόρουμ του ΠΑΟΚ το "αυτοί " χρησιμοποιείται και για το "τι θέλουν να κάνουν ΑΥΤΟΙ στον ΠΑΟΚ"
Ισως ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
κανέναν κουρμπελη δεν θέλω στον ΠΑΟΚ καλύτερα να πάρουν τσιγγαρα αν είναι να έρθει κουρμπέλης .ΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 21:22 Είτε έρθει ο Ζαφείρης από τώρα είτε όχι, ένα 6ρι στυλ Κουρμπέλη το θέλουμε
- Παρ 22 Αύγ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Έναν στυλ κουρμπελη μια χαρά
Τον συγκεκριμένο με την καμία
Είπαμε μην το ξεφτιλισουμε τελείως.Χαθηκαν οι παίκτες;
Μέχρι πρότινος υπήρχε ο λιαβας ο οποίος πουλήθηκε στον γαύρο στην Πορτογαλία για 500 χιλιάρικα
Και στην τελική ο Χάρης και τα συστήματα του Ρουμάνου ξέρει και αξιοπρεπέστατο ...
Τον συγκεκριμένο με την καμία
Είπαμε μην το ξεφτιλισουμε τελείως.Χαθηκαν οι παίκτες;
Μέχρι πρότινος υπήρχε ο λιαβας ο οποίος πουλήθηκε στον γαύρο στην Πορτογαλία για 500 χιλιάρικα
Και στην τελική ο Χάρης και τα συστήματα του Ρουμάνου ξέρει και αξιοπρεπέστατο ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω απο την αλλη θεωρω ακραια κομπλεξικο οποιον θελει στην ομαδαρα μαςrenegade έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 21:46 Θεωρώ τελείως κομπλεξικο το δεν θέλω τον κουρμπελη γιατί κάποτε μου έριξε χυλοπιτα και προτίμησε να μείνει στον βάζελο ή περίμενε πρόταση από Ιταλία που του έταζε ο μάνατζερ του
τον βρωμοχαμουτζη Κουρμπελη..
- Παρ 22 Αύγ 2025, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεωρώ τελείως κομπλεξικο το δεν θέλω τον κουρμπελη γιατί κάποτε μου έριξε χυλοπιτα και προτίμησε να μείνει στον βάζελο ή περίμενε πρόταση από Ιταλία που του έταζε ο μάνατζερ του
Εγω απο την αλλη θεωρω ακραια κομπλεξικο οποιον θελει στην ομαδαρα μας
τον βρωμοχαμουτζη Κουρμπελη..
Το βασικό ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θέμα φορ είναι πολύ περίεργο για την ομάδα
Δυστυχώς αν ι φορ δεν είναι παλεστης δεν πρόκειται να δείξει τίποτα
Έχουμε γαμησει την ψυχολογία σε ότι δηλώνει φορ οι οποίοι εκεί που είχαν 3 τελικές ανά 90λεπτο τώρα δεν βγάζουν 3 τελικές σε 3 παιχνίδια
Νομίζουμε ότι θα έρθει ο κάθε λαριν και θα ...
Δυστυχώς αν ι φορ δεν είναι παλεστης δεν πρόκειται να δείξει τίποτα
Έχουμε γαμησει την ψυχολογία σε ότι δηλώνει φορ οι οποίοι εκεί που είχαν 3 τελικές ανά 90λεπτο τώρα δεν βγάζουν 3 τελικές σε 3 παιχνίδια
Νομίζουμε ότι θα έρθει ο κάθε λαριν και θα ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 12:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μυθου ρε παιδιά μια χαρα παστελωνε στη κ19, σε καλυτερους ρυθμους κι απ'τον τζιμα. Τι ειναι αυτο που τον κανει μετριο και το τζιμα ταλενταρα; Μπορει και να ειναι ετσι δεν λεω, αλλα που στηριζεται αυτο;
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι κ αλλα τρια παιδια (συγγνωμη αν ξεχναω καποιους) που στο θεμα Ζαφειρη ειχαν πολυ καλη ενημερωση...ξερουν κτ αλλο ή μονο για τον Ζαφειρη.? ο @nunies4 μαυροζωνας και PAOKI 1926 αν δν κανω λαθος...
Ξερω για στοπερ προχωρημενες συζητησεις και συντομα θα βγει και το ονομα..
Ξερω επισης οτι ...