Η αναζήτηση βρήκε 855 εγγραφές
- Παρ 08 Αύγ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ρε σεις σταματήστε τις ειρωνείες και τις εξυπνάδες. Εντάξει 14+25 συμμετοχές είχε ο Μπακαμπού, αλλά αυτές οι συμμετοχές μεταφραζονται σε 1708 αγωνιστικά λεπτά. Και δεν ματωσε και τα δίχτυα. Και είναι και 34 ετών. Δηλαδή αν είναι να αλλάξουμε τον Τσάλωφ, αυτόν θέλετε;
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 17:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Μήπως να μην αναπαράγουμε τις παπάτζες περί Ζαφείρη; Καλό το αστείο αλλά παρατράβηξε.
Αν έρθει, που δε θα έρθει, αυτομπανάρομαι μέχρι το Γενάρη
Αν έρθει, που δε θα έρθει, αυτομπανάρομαι μέχρι το Γενάρη

- Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωπα! σοβαρευει το πραγμα σιγα σιγαleftosss4 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:02 Πάντως το like του το έκανε ο Ζαφ σε ποστ του Sport24 για την μεταγραφή του Γιακουμάκη στον ΠΑΟΚ.

- Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ζαφείρης είναι και μεταγραφή εντυπώσεων και μεταγραφή (αγωνιστικής) ουσίας.
Win-win είναι η φάση απ' όποια πλευρά κι αν το δεις, συνεχίζω βέβαια να μην δίνω πάνω από 1% να ολοκληρωθεί μια τέτοια κίνηση.
Και ίσως το 1% είναι και μεγάλο σαν ποσοστό.
Πάμε λίίγοοο
https://youtu.be/UqpyrbmTnjY ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Πλέον θέλει 3 μεταπτυχιακά και ολόκληρη τη βιβλιογραφία της Αγκάθι Κρίστι για να εντρυφήσεις στον κόσμο των μεταγραφικών της ομάδας 

- Σάβ 09 Αύγ 2025, 19:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιο πολλές πιθανότητες το βλέπω να έχει κλείσει σε άλλη ομάδα και να εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ γιατί να βγει αφήγημα ότι μας πήρανε παίχτη που θέλαμε.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζαφειρης στον ΠΑΟΚ
ΑΙΝΤΑ. ΝΑ. ΠΑΜ.
Το ντιλ θα κλεισει στα 10 εκατομμυρια με την Σλαβια να κραταει το 15% του ποδοσφαιριστη.
Ο παικτης θα ανταμοιβεται με 1,5 εκατομμυρια τον χρονο +50 σε κουπονια μασουτη.
Ειδικες ρητρες στο συμβολαιο ειναι.
Να αρεσει στον equalizer.
Να τρωει φασολακια.
Να μην ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
"Βρε μην τρώτε τον παπά της ΠΑΕ για Ζαφείρη. Ο μπατιρης πλήρωσε το sportime για ένα αρθράκι της πλάκας και ένα τσέχικο μέσο για να κερδίσει εντυπώσεις ενόψει της αποκαλυπτικης συνέντευξης της μαμάς του συλλόγου.
Εκεί που θα αποκαλυφθει πόσο διεφθαρμενος είναι ο Τσετσενος και το πόσα χρωστάει σε ΑΣ ...
Εκεί που θα αποκαλυφθει πόσο διεφθαρμενος είναι ο Τσετσενος και το πόσα χρωστάει σε ΑΣ ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Προτείνω (ξανά) ψυχραιμία. Το τι ισχύει και τι όχι, θα φανεί σύντομα..
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι λες ρε παιδί μου..... έγινε και 2η πρόταση;;;
Κανένας πονηρός εδώ να βάλει μεγάλα χαχανογελια;;; Αυτά που χαρακτηρίζουν τους κουτούς
Κανένας πονηρός εδώ να βάλει μεγάλα χαχανογελια;;; Αυτά που χαρακτηρίζουν τους κουτούς
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως από κλειστή κάνουλα και ειρωνίες για αφραγκίες μέχρι 11 μυρια πρόταση για έναν παίχτη υπάρχει και η μέση λύση 2,3,4,5 μυρια για έτοιμους κανονικούς παίχτες …να γεμίσει το ρόστερ να πάμε να τους πηδήξουμε όλους
Ξέρω ξέρω ο ξενέρωτος της παρέας
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ηρεμήστε ρε
Αντί να σας εμπνεύσει το άλλο ένα ήρεμο καλοκαίρι που ζούμε, για αδιευκρίνιστους λόγους είστε του ύψους και του βάθους
8-)
Δεν θέλω Ζαφείρη.
Κάτι πιο εκλεκτό.
:D
Χωρίς πλάκα, εγώ λέω ότι δεν είναι μια λογική κίνηση από τους δανεικούς και τους Σβαμπ αυτού του κόσμου, να πας στα ...
Αντί να σας εμπνεύσει το άλλο ένα ήρεμο καλοκαίρι που ζούμε, για αδιευκρίνιστους λόγους είστε του ύψους και του βάθους
8-)
Δεν θέλω Ζαφείρη.
Κάτι πιο εκλεκτό.
:D
Χωρίς πλάκα, εγώ λέω ότι δεν είναι μια λογική κίνηση από τους δανεικούς και τους Σβαμπ αυτού του κόσμου, να πας στα ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως από κλειστή κάνουλα και ειρωνίες για αφραγκίες μέχρι 11 μυρια πρόταση για έναν παίχτη υπάρχει και η μέση λύση 2,3,4,5 μυρια για έτοιμους κανονικούς παίχτες …να γεμίσει το ρόστερ να πάμε να τους πηδήξουμε όλους
Εγώ καταλαβαίνω αυτό που λες. Θα δώσουμε ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Ειτε γινει η μεταγραφη (μακαρι) ειτε οχι το μηνυμα εχει παει προς ολους και αυτο ειναι πολυ καλο.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Εγώ πάλι λέω να δώσει 12 μύρια και να φέρει χαφ στόπερ και φορ.....
ένας παίκτης δεν κάνει την διαφορά
3ομως μπορουν
ένας παίκτης δεν κάνει την διαφορά
3ομως μπορουν