Η αναζήτηση βρήκε 855 εγγραφές
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 23:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Αυτό που ο Κόλκας ξέρει ποιον κόβει και ποιον περνάει ο Λουτσέσκου με ξεπερνάει.
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
M D βγαλανε?
για χαφ ειπανε τιποτε?
για χαφ ειπανε τιποτε?
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 08:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Από όλα τα ονόματα που έχουν ακουστεί σε φορ και χαφ, αυτοί που τα κάνουν σχεδόν όλα στις θέσεις τους και καλύπτουν και την τακτική Λουτσέσκου είναι οι Άλεξ Κραλ και Σοτάρντ στα χαφ και οι Άκπομ, Μοπέι, Μποαντού και Ρουίθ στα φορ.
Εγώ αυτούς θα είχα στη λίστα.
Εγώ αυτούς θα είχα στη λίστα.
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 08:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μεγαλύτερος μύθος που γράφεται εδώ μέσα και συντηρείται χρόνια τώρα, είναι ότι ο Λουτσεσκου δεν θέλει φορ σκόρερ.
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 10:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορούμε να του πάρουμε μια φαγάνα
Θα βολέψει και με το νέο γήπεδο
Θα βολέψει και με το νέο γήπεδο
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 10:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μόνη ενημέρωση που επιδιώξαμε να έχουμε είναι η γενική. Και ξέρουμε οτι κυνηγάνε σημαντικές υποθέσεις, με παίκτες οι οποίοι σε αυτή τουλάχιστον τη φάση δεν "βλέπουν" την Ελλάδα.
Οπότε η... παράκληση της ΠΑΕ είναι "υπομονή, 15 ώρες τη μέρα το ψάχνουμε, θα έχουμε αποτελέσματα".
Οπότε η... παράκληση της ΠΑΕ είναι "υπομονή, 15 ώρες τη μέρα το ψάχνουμε, θα έχουμε αποτελέσματα".
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 11:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κραλ είναι καθαρό 8. Καθαρό όμως.
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Καφετιά είναι το ξέρουμε αυτόDaVinci έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 17:14 Ο Μαριν με κοινό μάνατζερ Λουτσεσκου θα γίνει ο Ρουμάνος χαφιές μας εκ των έσω. Μέχρι και τα σώβρακα τους θα ξέρουμε τι χρώμα είναι![]()
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν κουφαλες, πάω να την πέσω γιατί είμαι πολύ κουρασμένος.
Όταν ξυπνήσω θέλω να σας δω να σχολιάζετε την συμφωνία με το νέο χαφ. Για να μην πω και το φορ.
Τα λέμε μετά
Όταν ξυπνήσω θέλω να σας δω να σχολιάζετε την συμφωνία με το νέο χαφ. Για να μην πω και το φορ.
Τα λέμε μετά

- Τρί 22 Ιούλ 2025, 17:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι δέν θα μετανιώσουμε. Δεν είναι ο παίκτης που ήταν πριν 2,3 χρόνια.tonipap801 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 17:52 κλείνει άμεσα ο Μαριν στην ΑΕΚ και μπαίνει στις ευρωπαϊκές λίστες.
Ελπίζω να μην το μετανιώσουμε που δεν τον πηραμε εμεις.
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 18:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Λάθος που έδιωξε τον Κρμεντσικ που σταμάτησε το ποδόσφαιρο 2 χρόνια μετά λόγω των προβλημάτων που είχε?
Ο Ολιβέιρα ήταν κανονικότατο φορ που ήταν άτυχος που τραυματιστηκε στο πρώτο επίσημο ματς
Ο Ολιβέιρα ήταν κανονικότατο φορ που ήταν άτυχος που τραυματιστηκε στο πρώτο επίσημο ματς
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 18:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκατσα και είδα τώρα τον Benes που λέτε.. Ποιος Μαρίν και ποιος Πιοτροφσκι.
Πάω να τον πάρω με το αυτοκίνητο από το Βερολίνο .
Πάω να τον πάρω με το αυτοκίνητο από το Βερολίνο .
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 20:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι,εγω παλι πιστευω πως ο Κεντιρα ειναι καλυτερος απο τον Τσαλοφ,απο τον Μυθου δεν ξερω......
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσπαθουμε να πεισουμε τους εαυτους μας οτι ερχεται ο παικταρας τωρα;Γιατι ειναι λιγο αστειο.Με χαρα να ερθει να μας ξεφτιλισει.Οτι ειναι στοιχημα ειναι.
Βρε είπα θα σου πάρω δώρο φανέλα Σεντιρα αν έρθει. Θα γίνει το πουλέν σου και θα λες "κοίτα να δεις που είχε δίκιο ο αμπαλος ο unpsofable ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 23:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω σας λέω ότι αυτός ο Μαροκινός, αν ερθει θα γαμησει και θα δείρει,δεν θα έρθει όμως και αυτός που θα έρθει θα είναι παλτό.