Καθε χρονο τα ιδια Παντελη μου (οχι Θωμαρεη,δεν λεω εσενανε) τα ιδια Παντελακη μου.Δεν βαρεθηκατε να εκθειαζεται τις κινησεις των αλλων κ να σνομπαρετε τις δικιες μας.Ναι καποιες χρονιες οπως η περσινη δεν ηταν καλη,αλλα ειδικα φετος το πραμα παει τερμα ορθολογικα.
Λιγη πιστη,υποστηριξη κ θετικη ...
Η αναζήτηση βρήκε 855 εγγραφές
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:38
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Αν ο Παβλενκα ηταν καλυτερος του Κοταρσκι τοτε δεν θα επαιζε 3 παιχνιδια.Ουτε λειτουργει υποδειγματικα.Χαφ και φορ πριν τις 14 Ιουλιου ειπανε,δυσκολα. Το νοημα ειναι οτι υπαρχουν 3 θεσεις στις οποιες πρεπει να ερθουν παικταραδες και να γινουν υπερβασεις.Πιασουν δεν πιασουν αυτο θα φανει στο γηπεδο ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλεος με τον Μπούζα στο βοθροπολις . ΜΑΖΈΨΤΕ Τον!!!!¡
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν η πιο ακριβή σου μεταγραφή είναι του Ινγκανσον από την Ρωσία ( και υπάρχει λόγος που το αναφέρω) κάπου στα 3 - 3,5 εκατομμύρια δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση.
Όσο για τα νούμερα των συμβολαίων και των μεταγραφών έχω κάθε λόγο να τα αμφισβητώ όταν ο τερματας από τις Σέρρες στην αρχή μας ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν η πιο ακριβή σου μεταγραφή είναι του Ινγκανσον από την Ρωσία ( και υπάρχει λόγος που το αναφέρω) κάπου στα 3 - 3,5 εκατομμύρια δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση.
Όσο για τα νούμερα των συμβολαίων και των μεταγραφών έχω κάθε λόγο να τα αμφισβητώ όταν ο τερματας από τις Σέρρες στην αρχή μας ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο για τα νούμερα των συμβολαίων και των μεταγραφών έχω κάθε λόγο να τα αμφισβητώ όταν ο τερματας από τις Σέρρες στην αρχή ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξέρεις πόσους τσάμπα μάγκες εχουμε...
Ε βέβαια..
Οταν σου δίνεται τσάμπα η ευκαιρία να γίνεσαι φίδι έτσι είναι!!
Ε βέβαια..
Οταν σου δίνεται τσάμπα η ευκαιρία να γίνεσαι φίδι έτσι είναι!!
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχίζω να πιστεύω ότι η ιστορία με τον Μυστακίδη ήταν δάκτυλος του Paokmania. Σαν τα μανιτάρια έχουν ξεφυτρώσει τα νέα μέλη από τότε. Και όλα φυντάνια ένα κι ένα 

- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακπομιζει,δεν ειναι φορ κιλλερ,αλλα κανει πολυ δουλεια στο γηπεδο.
Παιδια τα γεγονοτα μιλουν,η επιθεση σε ΝΟΥΜΕΡΑ της ομαδας τα 2 τελευταια χρονια ειναι top.Ο Λουτσε δεν παιζει βασισμενος στην εκτελεστικη δεινοτητα του φορ,αλλα με ολη την ομαδα.Και για μενα αυτο ειναι δυσκολα αντιμετωπισιμο και ...
Παιδια τα γεγονοτα μιλουν,η επιθεση σε ΝΟΥΜΕΡΑ της ομαδας τα 2 τελευταια χρονια ειναι top.Ο Λουτσε δεν παιζει βασισμενος στην εκτελεστικη δεινοτητα του φορ,αλλα με ολη την ομαδα.Και για μενα αυτο ειναι δυσκολα αντιμετωπισιμο και ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Το άρθρο δεν το υπογράφει ο Τζιομπανογλου αλλά ρεπόρτερ της Αθήνας (Καλλονας). Για τον παίκτη δεδομένα ενδιαφέρεται ο Βιτόρια που τον είχε στην εθνική.
Ας περιμένουμε μήπως πρόκειται για κάποιο επικοινωνιακό παιχνίδι
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο για τα νούμερα των συμβολαίων και των μεταγραφών έχω κάθε λόγο να τα αμφισβητώ όταν ο τερματας από τις Σέρρες στην αρχή ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Το άρθρο δεν το υπογράφει ο Τζιομπανογλου αλλά ρεπόρτερ της Αθήνας (Καλλονας). Για τον παίκτη δεδομένα ενδιαφέρεται ο Βιτόρια που τον είχε στην εθνική.
Πολύ πιθανό αυτό που λες ώστε να παρουσιαστεί σαν επικοινωνίακη νίκη, αφού αν ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
ειδικα μ' εκεινο το αηττητο eorptol, εμενα μου κοπηκαν τα ποδια απο την κουραση.. ασε...