Η αναζήτηση βρήκε 855 εγγραφές

Return

από Kabamaru11
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Καθε χρονο τα ιδια Παντελη μου (οχι Θωμαρεη,δεν λεω εσενανε) τα ιδια Παντελακη μου.Δεν βαρεθηκατε να εκθειαζεται τις κινησεις των αλλων κ να σνομπαρετε τις δικιες μας.Ναι καποιες χρονιες οπως η περσινη δεν ηταν καλη,αλλα ειδικα φετος το πραμα παει τερμα ορθολογικα.

Λιγη πιστη,υποστηριξη κ θετικη ...
από ReignMan
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:41
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο Παβλενκα ηταν καλυτερος του Κοταρσκι τοτε δεν θα επαιζε 3 παιχνιδια.Ουτε λειτουργει υποδειγματικα.Χαφ και φορ πριν τις 14 Ιουλιου ειπανε,δυσκολα. Το νοημα ειναι οτι υπαρχουν 3 θεσεις στις οποιες πρεπει να ερθουν παικταραδες και να γινουν υπερβασεις.Πιασουν δεν πιασουν αυτο θα φανει στο γηπεδο ...
από Paok1926 + male-sykies
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:42
Jump to forum
Jump to topic

Έλεος με τον Μπούζα στο βοθροπολις . ΜΑΖΈΨΤΕ Τον!!!!¡
από theo-drama
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:11
Jump to forum
Jump to topic

Όταν η πιο ακριβή σου μεταγραφή είναι του Ινγκανσον από την Ρωσία ( και υπάρχει λόγος που το αναφέρω) κάπου στα 3 - 3,5 εκατομμύρια δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση.
Όσο για τα νούμερα των συμβολαίων και των μεταγραφών έχω κάθε λόγο να τα αμφισβητώ όταν ο τερματας από τις Σέρρες στην αρχή μας ...
από sourmenetes
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:18
Jump to forum
Jump to topic

Όταν η πιο ακριβή σου μεταγραφή είναι του Ινγκανσον από την Ρωσία ( και υπάρχει λόγος που το αναφέρω) κάπου στα 3 - 3,5 εκατομμύρια δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση.
Όσο για τα νούμερα των συμβολαίων και των μεταγραφών έχω κάθε λόγο να τα αμφισβητώ όταν ο τερματας από τις Σέρρες στην αρχή μας ...
από Unpsofable78
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:24
Jump to forum
Jump to topic

Όσο για τα νούμερα των συμβολαίων και των μεταγραφών έχω κάθε λόγο να τα αμφισβητώ όταν ο τερματας από τις Σέρρες στην αρχή ...
από tolis14
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:26
Jump to forum
Jump to topic

από sourmenetes
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:27
Jump to forum
Jump to topic

Ξέρεις πόσους τσάμπα μάγκες εχουμε...

Ε βέβαια..

Οταν σου δίνεται τσάμπα η ευκαιρία να γίνεσαι φίδι έτσι είναι!!
από tolis14
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:29
Jump to forum
Jump to topic

Αρχίζω να πιστεύω ότι η ιστορία με τον Μυστακίδη ήταν δάκτυλος του Paokmania. Σαν τα μανιτάρια έχουν ξεφυτρώσει τα νέα μέλη από τότε. Και όλα φυντάνια ένα κι ένα :mrgreen:
από Kabamaru11
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:45
Jump to forum
Jump to topic

Ακπομιζει,δεν ειναι φορ κιλλερ,αλλα κανει πολυ δουλεια στο γηπεδο.

Παιδια τα γεγονοτα μιλουν,η επιθεση σε ΝΟΥΜΕΡΑ της ομαδας τα 2 τελευταια χρονια ειναι top.Ο Λουτσε δεν παιζει βασισμενος στην εκτελεστικη δεινοτητα του φορ,αλλα με ολη την ομαδα.Και για μενα αυτο ειναι δυσκολα αντιμετωπισιμο και ...
από sic-4
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

από nunies4
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:49
Jump to forum
Jump to topic

Το άρθρο δεν το υπογράφει ο Τζιομπανογλου αλλά ρεπόρτερ της Αθήνας (Καλλονας). Για τον παίκτη δεδομένα ενδιαφέρεται ο Βιτόρια που τον είχε στην εθνική.
Ας περιμένουμε μήπως πρόκειται για κάποιο επικοινωνιακό παιχνίδι
από Psagmenos4
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

Όσο για τα νούμερα των συμβολαίων και των μεταγραφών έχω κάθε λόγο να τα αμφισβητώ όταν ο τερματας από τις Σέρρες στην αρχή ...
από Psagmenos4
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Το άρθρο δεν το υπογράφει ο Τζιομπανογλου αλλά ρεπόρτερ της Αθήνας (Καλλονας). Για τον παίκτη δεδομένα ενδιαφέρεται ο Βιτόρια που τον είχε στην εθνική.
Ας περιμένουμε μήπως πρόκειται για κάποιο επικοινωνιακό παιχνίδι

Πολύ πιθανό αυτό που λες ώστε να παρουσιαστεί σαν επικοινωνίακη νίκη, αφού αν ...
από sic-4
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 22:27
Jump to forum
Jump to topic

ειδικα μ' εκεινο το αηττητο eorptol, εμενα μου κοπηκαν τα ποδια απο την κουραση.. ασε...