Αναζήτηση για περισσότερες από 1577 εγγραφές

Return

από embuji
Πέμ 19 Φεβ 2026, 07:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Ημερα 28η.

Παω δουλεια χωρις στοπερ, θα φυγω με στοπερ :pano:
από Equalizer
Σάβ 13 Σεπ 2025, 10:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ορίστε, ήδη άρχισαν οι ευεργεσίες και στο μπάσκετ από τον Τέλη

Ξεπεράσαμε τις 500 σελίδες για το λαοφιλεστατο τμήμα μας, μολις 18 χρόνια χρειάστηκε.

Τώρα άμα μοιράσει και δωρεάν χάρτες για να βρουν οι ΠΑΟΚτσηδες το Παλατάκι, θα μιλάμε για τιτάνα
από Мир
Κυρ 25 Ιαν 2026, 21:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Αν αυριο βγει ο Ιβαν και πει στα χαριζω επειδη εισαι νεος και δεν ξερεις το αντικειμενο, ποιος πιστευει οτι ο Τελης θα σταματησει τα τρυπηματα και θα συμπεριφερθει με μπέσα στα του ΠΑΟΚ ως παοκτσης?

O Καρκανιας ειπε το αντυθετο μεσες ακρες χθες αν ισχυει οτι το εκανε γιατι θεωρει οτι ο Ιβαν θα ...
από trouman
Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Θεώρησα μεγάλη προδοσία αυτά που ζήσαμε το καλοκαίρι. Έτσι ένιωσα.

Μετά, όταν τον είδα που μίλησε , την πρώτη φορά στο γήπεδο , παρασύρθηκα από τις μνήμες που έχω από το μπάσκετ και σχεδόν συγκινήθηκα.

Τώρα νιώθω ότι προδίδεται , ξανά, αυτό τα παραλίγο , που προσπάθησα να νιώσω για τη νέα αρχή ...
από navigator11
Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:18
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα πάλι με ενδιαφέρει η φερεγγυότητα και η αξιοπιστία. Αυτά τα "συμφωνώ και αναλαμβάνω" και μετά "κάνω ό,τι γουστάρω και σε όποιον δεν αρέσει εκεί είναι τα δικαστήρια" είναι δείγμα, εγώ λέω, χαρακτήρα για το ανδρικό μόριο, όποιος θέλει μπορεί να το παρουσιάζει ως ... ιδιορρυθμία ενός εγωίσταρου ...
από tolis14
Κυρ 25 Ιαν 2026, 23:47
Jump to forum
Jump to topic

Και αφού ανέβηκε τελικά αυτό το ποστ, ζητάω από το αγαπητό μέλος να μας δώσει συγκεκριμένα στοιχεία και αποδείξεις για κολλεγιές του Ιβάν με άλλες ομάδες, καθώς και για ενδεχόμενη κρυφή συναλλαγή στη μεταγραφή του τερματοφυλακα από τις Σέρρες. Μη λέμε μόνο παπαριές, να τις τεκμηριώνουμε κιόλας.
από Taseos
Δευ 26 Ιαν 2026, 00:30
Jump to forum
Jump to topic

Κάθεται γράφεται κόσμος στο φόρουμ απλά να μας πει ότι είναι ΠΑΟΚ και πόσο βρώμικος είναι ο ΠΑΟΚ. :D
Τι παράκρουση έχει δημιουργήσει ο μεγάλος ΠΑΟΚ του τεράστιου ιβαν! Δυστυχώς έχει ηθική και δεν σας κάνει αυτά που κάνατε 30 χρόνια! Στα ίσα και στη μάπα όλα
από Nassos
Δευ 26 Ιαν 2026, 00:45
Jump to forum
Jump to topic

Το συγκεκριμένο ποστ ας εγκρίθηκε, σιγά τα ωα. Έχουν κατά καιρούς εγκριθεί/αφεθεί ανέπαφα αριστουργήματα τύπου ο Σαββίδης έχει παντελονιάσει από την άμεση, όχι εμμέσως, ενασχόληση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ότι σαν πρωτάρης την "πάτησε" στην περίπτωση της μούφα πολυϊδιοκτησίας, κηλιδώνοντας τον σύλλογο κοκ ...
από eorptol1
Δευ 26 Ιαν 2026, 00:52
Jump to forum
Jump to topic

ποντιακη οπτασια τον μπλοκαρα ο τυπος ειναι αθλιος....
από Χωρικός
Δευ 26 Ιαν 2026, 15:17
Jump to forum
Jump to topic

Αααα καλά. Εκεί πολύ το φοβάμαι κι εγώ τί εχουν συμφωνήσει.. Και τα δείγματα δεν είναι καλά.
από dragon
Δευ 26 Ιαν 2026, 16:03
Jump to forum
Jump to topic

Πολυ θέλω να δω , όχι τόσο εδώ αλλά στα σοσιαλ, να γυρίζει το μπιφτεκι απο αυτούς που το καλοκαίρι σκιζονταν για το καλό της μάνας του συλλόγου
από katafraktos
Δευ 26 Ιαν 2026, 16:14
Jump to forum
Jump to topic

dragon έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 16:03 Πολυ θέλω να δω , όχι τόσο εδώ αλλά στα σοσιαλ, να γυρίζει το μπιφτεκι απο αυτούς που το καλοκαίρι σκιζονταν για το καλό της μάνας του συλλόγου
Πόσες κωλοτουμπες ακόμα θα αντέξουνε οι μητριέςτου συλλόγου
από black death
Τετ 10 Σεπ 2025, 14:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Μου το είχε πεταξει κι εμενα το συγκεκριμένο κειμενο με την κλασικη φωτογραφία. Και σχολίαζαν κατι αφρικανοι απο κάτω λες και ειχε γινει χθες. :roll: Εφαγε report για σπαμ και δεν το ξαναείδα αλλα μονο fb μπαίνω.
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Δευ 20 Οκτ 2025, 13:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Αυτον τον ΛΑΟ που τον ΟΔΗΓΗΣΕ, με ανατροπή του αείμνηστου Παντελάκη, σε εποχες Βουλινου κ Γουμενου ΚΑΙ ΜΕΤΆ ηταν εκει..
μέχρι να ρθει ο Σαββίδης και να τον καταστήσει αξιόπιστο και ισότιμο συνομιλητή των κάτω

Αυτα εχει γραψει η Ιστορία και όχι τα παραμύθια

Καλά ο λαός του ΠΑΟΚ ευθύνεται και ...