Αναζήτηση για περισσότερες από 1567 εγγραφές

Return

από eorptol1
Κυρ 25 Ιαν 2026, 12:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Για κάποιο λόγο τα στελέχη που είναι στην ομάδα βρίσκονται εκεί. Ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς αν χρειάζεται να πάρουν παίκτη. Αν το θέλε ο ραζβαν θα γινόταν. Εγω όσο είναι χαρούμενος ο ραζβαν και θετικός με το πρότζεκτ της ομάδας είμαι καλα

Κανε το σταυρο σου που εχουμε το λουτσεσκου κ ...
από Dimitris_L4
Κυρ 25 Ιαν 2026, 12:30
Jump to forum
Jump to topic

Για κάποιο λόγο τα στελέχη που είναι στην ομάδα βρίσκονται εκεί. Ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς αν χρειάζεται να πάρουν παίκτη. Αν το θέλε ο ραζβαν θα γινόταν. Εγω όσο είναι χαρούμενος ο ραζβαν και θετικός με το πρότζεκτ της ομάδας είμαι καλα

Κανε το σταυρο σου που εχουμε το λουτσεσκου κ ...
από eorptol1
Κυρ 25 Ιαν 2026, 12:32
Jump to forum
Jump to topic

Όταν τον πρώτο έφερε ο Ιβάν τον ραζβαν,όλοι και εγώ το θεωρήσαμε λάθος επιλογή,ο αμπαλος Ιβάν μας έβαλε τά γυαλιά εμάς τους πολυξερους.....
από Sera4
Κυρ 25 Ιαν 2026, 13:09
Jump to forum
Jump to topic

Δεν πειράζει, έχουν οι άλλοι πλάνα. Εμείς είμαστε "πάμε και όπου βγει", ένα απέραντο κωλοχανείο και τα σχετικά. Α ναι σωστά, είναι και ένας Λουτσέσκου γαντζωμένος, που τον πολεμάνε όλοι μέσα στον ΠΑΟΚ για να φύγει και κάνει και το ψάρι κρέας. Βάμος, βάμος :lol:
από navigator11
Κυρ 25 Ιαν 2026, 13:42
Jump to forum
Jump to topic

Έχει μουλαρώσει κι αυτός ο Λουτσέσκου και σου λέει "Μου ξαναβάζετε για πολλοστή φορά εμπόδια και προσπαθείτε με λύσσα να με υπονομεύσετε ως επαγγελματία, μουνιά της ΠΑΕ; Εδώ θα μείνω, θα κυνηγήσω το νταμπλ μέχρι τέλους και, όταν τα καταφέρω, θα ευχαριστήσω και πάλι δημόσια τον πατερούλη για ό,τι ...
από ΑποστόληςΑ
Κυρ 25 Ιαν 2026, 21:30
Jump to forum
Jump to topic

Το επίπεδο του ΠΑΟΚ έχει ανέβει πολύ πλέον από την εποχή που παίρναμε Νινούες. Κι επειδή κάναμε μερικές λάθος επιλογές όπως ο Γκουγκε δεν χρειάζεται να δίνουμε λεφτά σε β΄ επιλογές.
από nunies4
Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή να δώσουμε 1,5 μύριο στον Κομπωτη για ενα φιλότιμο παιδί;
Εγώ δεν έχω άποψη για τον παίχτη δε τον εχω δει καθόλου, αλλά το προς 25 και κάνει ουσιαστικά φέτος την πρώτη του καλή χρονιά, με προβληματίζει.

Και πέρυσι από τους καλύτερους παίκτες της Λειβαδιάς ήταν.
Είναι η 2η πολύ καλή του ...
από obanebane
Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:21
Jump to forum
Jump to topic

Το οτι τον θέλει η ομάδα ειναι σίγουρο;
από Χωρικός
Κυρ 25 Ιαν 2026, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Κουτσιανικουλης,Κάργας,Θυμιανης,Παπαζογλου,Λαμπρου, Χαρίσης, Κοροβέσης, Λημνιός ,Σκονδρας....Ελάχιστη έως μηδαμινη συνεισφορά ...Κανένας παίκτης από μικρές ελληνικές ομάδες δεν απέδωσε ...

Να βάλω το Γιαννούλη στην άλλη πλευρά αλλά ήρθε μικρός οκ ,όχι 25 σαν τον Τσαπρα ή κάτι Τετει.Παντελιδης ...
από paokkerkir
Δευ 26 Ιαν 2026, 03:13
Jump to forum
Jump to topic

O Λοβρεν εχει επιστρέψει, αν δεν κανω λαθος ηταν αποστολή στο προηγούμενο ματς.
από dragon
Δευ 26 Ιαν 2026, 10:17
Jump to forum
Jump to topic

Παίχτης τετεη για αυτο το επίπεδο δεν υπαρχει
6 γκολ σε 46 συμμετοχές σε σουπερ λιγκ εχει . Ο Σαμάτα είχε 6 σε 29 να φανταστείς.

Ο Μύθου εχει βαλει 5 γκολ σε 14 συμμετοχές με την ανδρική ομάδα.

Υ.Γ. ο τσαπρας μου αρέσει κ θεωρω πως χωράει στο rotation
από embuji
Δευ 26 Ιαν 2026, 10:42
Jump to forum
Jump to topic

Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 10:12 Πιο πολυ στεναχωριεμαι για τν αδερφο σκανδαλη4 που ξεροσταλιαζει για την αποκτηση στοπερ, παρα για ολους εμας!!
Το γυρισα σε μεταγραφη αοριστα βαρεθηκα να γραφω για στοπερ :mrgreen: :mrgreen:
από ABOLEYTOI
Δευ 26 Ιαν 2026, 14:57
Jump to forum
Jump to topic

Κάθε μεταγραφική περιοδο εμφανίζεται κι ένα όνομα Έλληνα παικτη που παρουσιαζεται ως λύση και προτεινεται να ενταχθεί στο ρόστερ μας.
Συνήθως δεν αιτιολογείται η αποκτησή του.

παίρνω αφορμή από το παραπάνω για να κάνω ένα γενικό σχόλιο.

Οι μεταγραφές Ελλήνων παιχτών που παίζουν στην Ελλάδα ...
από tolis14
Δευ 26 Ιαν 2026, 15:43
Jump to forum
Jump to topic

Δεν πειράζει. Ας τους αυτούς να πληρώνουν υπεραξίες για τον Τεττέη, τον Σαντινο Κορλεονε, τον Τετέ και τον Σβιντέρσκι και είναι 20 πόντους από την κορυφή
από nunies4
Δευ 26 Ιαν 2026, 17:12
Jump to forum
Jump to topic

Στις ακαδημιες υπαρχει χρυσαφι. Αυτο ειναι δεδομενο και δεν χρειαζεται να το υπεραναλυσουμε. Το εχουμε δει, το εχουμε εμπεδωσει και μαλιστα ειμαστε οι μοναδικοι οπαδοι στην Ελλαδα που δεν βλεπουμε κανενα ρισκο στην χρησιμοποιηση ενος 18χρονου στο βασικο ροτεισον.
Φετος με τις εμφανισεις Μυθου και ...