Με τον τρόπο που παίζει ο Ρουμανος, ΟΥΔΕΙΣ κεντρικος αμυντικος που παιζει στις ελληνικες και αθηναίικες ομάδες, μπορει ν' ανταποκριθεί στον ΠΑΟΚ
Ο Υ Δ Ε Ι Σ
Τον Βιντα της ΑΕΚ ο "μετριος" ΑΚΠΟΜ και ο 18χρονος ΤΖΟΛΗΣ του πηραν λεφτα κλειδια πορτοφολια και τα σωθικα
3-0 στο 30
Επισης το ότι αρκετοι ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1567 εγγραφές
- Παρ 09 Ιαν 2026, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 09 Ιαν 2026, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Εγώ παντός από Ζενίτ θα έφερνα τον Βέγκα για τρολαρισμα στον χάρτινο ραλίστα.
- Παρ 09 Ιαν 2026, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Μλκια αν κλείσει τελικά...
Φανταστείτε τώρα να βάλει κανα γκολ στην Τούμπα και να φωνάζει ο εκφωνητής: Βανιααααα ... και 30000 κόσμος να προσπαθεί να πει Ντργκτσις !!!
Φανταστείτε τώρα να βάλει κανα γκολ στην Τούμπα και να φωνάζει ο εκφωνητής: Βανιααααα ... και 30000 κόσμος να προσπαθεί να πει Ντργκτσις !!!
- Σάβ 10 Ιαν 2026, 11:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Το συμπαν τρολαρει Γιώργο ΜινοΧόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε: Παρ 09 Ιαν 2026, 22:03 Ντρκούσιτς, Γκσπούρνιγκ. Κρμέντσικ, τι στο διάολο μαγνήτη για σύμφωνα έχουμε;
- Σάβ 10 Ιαν 2026, 12:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι η προφορά του ονόματος του να είναι το μόνο μας πρόβλημα στο τέλος
- Σάβ 10 Ιαν 2026, 13:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως απο τν Λυρατζη , στον Κουλιερακη το λες κ προοδο...αντε αυριο με τα το ματς να πιασουμε ξανα τν Τζιμα...
Εν τω μεταξυ θα ειμαι καρα οφ τοπικ, αλλα παιζουμε κυπελλο u19 με τν γαυρο..ξερει καποιος αν μπορουμε να τ δουμε καπου?
Εν τω μεταξυ θα ειμαι καρα οφ τοπικ, αλλα παιζουμε κυπελλο u19 με τν γαυρο..ξερει καποιος αν μπορουμε να τ δουμε καπου?
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 01:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνωμη αλλα εγω ακομα και ετσι θεωρω οτι ειμαστε ενα επιπεδο πανω απ τους ανταγωνιστες μας.
Δε βλεπετε οτι σε καθε, μα σε ΚΑΘΕ ματς εχουμε 7-8 πεντακαθαρες ευκαιριες για γκολ?
Δε βλεπετε οτι σε ΚΑΘΕ ματς εχουμε 2-3 γκολ?
Δε βλεπετε οτι σε καθε, μα ΚΑΘΕ ντερμπι ειμαστε καλυτεροι ανεξαρτητως ...
Δε βλεπετε οτι σε καθε, μα σε ΚΑΘΕ ματς εχουμε 7-8 πεντακαθαρες ευκαιριες για γκολ?
Δε βλεπετε οτι σε ΚΑΘΕ ματς εχουμε 2-3 γκολ?
Δε βλεπετε οτι σε καθε, μα ΚΑΘΕ ντερμπι ειμαστε καλυτεροι ανεξαρτητως ...
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμενα παντως με προβληματιζει το γεγονος οτι το μετροκωλις πηρε εργολαβια τ θεμα του Σλοβενου
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατι με τους μεγαλους δεν μπορει καλα καλα να περασει το κεντρο και ειναι πολυ προβληματικος χαρακτηρας γωνια4
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 18:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τον οφη καλός είναι για τον μεγάλο ΠΑΟΚ όχι γιαυτο και δεν τον παίρνουμε τον βαψομαλλιά Νους
- Δευ 12 Ιαν 2026, 09:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Πείτε μου μια σοβαρή ομάδα που να έχει ενδιαφερθεί για τον Λιβαι Γκαρσία ή μια σοβαρή ομάδα όπου να έχει παιξει.
- Δευ 12 Ιαν 2026, 09:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλόοοο!
- Δευ 12 Ιαν 2026, 15:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαθαμε να βγαζουμε παικτες.
Μαθαινουμε να τους εμπιστευομαστε και στην Α ομαδα.
Καποτα θα μαθουμε και να διαπραγματευομαστε και με αυτους και με αλλες ομαδες και να τους πουλαμε οσο αξιζουν
Μαθαινουμε να τους εμπιστευομαστε και στην Α ομαδα.
Καποτα θα μαθουμε και να διαπραγματευομαστε και με αυτους και με αλλες ομαδες και να τους πουλαμε οσο αξιζουν
- Δευ 12 Ιαν 2026, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέπω το scouting του βάζελου έχει εμπλουτιστεί λίγο με γαύρο (Αντίνο) αλλά παραμένει πιστό με ΠΑΟΚ (Κραλ)
Ο Άλεξ Κραλ στα δικά μου τα μάτια, θα ήταν ο ιδανικός για να μην παίρνει όλα τα παιχνίδια ο Μέιτε.. Αλλά περσινά ξινά σταφύλια, ακόμη και να τον πάρει ο βάζελος δε θα πιάσει, εδώ ακύρωσαν τον ...
- Δευ 12 Ιαν 2026, 16:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Πηραμε στοπερ που λεγεται Κουλιερακης?? βλεπω πολλες σελιδες ...ας μπω να δω αν ειναι καλος...
Μαυροζωνα εχουμε καμια εξελιξη???
Μαυροζωνα εχουμε καμια εξελιξη???