Τα ίδια χαλια είναι περίπου προς το παρόν. Απλα εχει 11 να τρεχουν πισω του, αβαντα απ'τον προπονητή και πολλα πέναλτι.pagotatzis έγραψε: Πέμ 01 Ιαν 2026, 23:14 Ενταξι ,θα μπορούσες να δώσεις άλλο παράδειγμα!
Μαρσιαλ Λαμελα πχ
Άστοχο του Γιοβιτς και ας έχει 5 κιλά παραπανίσια
Αναζήτηση για περισσότερες από 1381 εγγραφές
- Παρ 02 Ιαν 2026, 00:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
- Παρ 02 Ιαν 2026, 00:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανυπομονώ για την στιγμή που μεγάλοι(;) άνθρωποι θα σταματήσετε να λέτε το μακρύ και το κοντό σας σε αυτό το topic και θα πάτε κάπου αλλού για να μην διαβάζουμε ότι σας κατεβάσει ο εγκέφαλος(;) σας.
Κάθεστε χρονιάρες μέρες και μαλώνετε, σκάτε κλπ για κάτι που πιστεύετε ότι θα γίνει ή δεν θα γίνει ...
Κάθεστε χρονιάρες μέρες και μαλώνετε, σκάτε κλπ για κάτι που πιστεύετε ότι θα γίνει ή δεν θα γίνει ...
- Παρ 02 Ιαν 2026, 01:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αρχική μας 11αδα από τη μέση και μπροστά με Ζαφειρη αντιΟζντοεφ μέσα είναι η καλύτερη στην Ελλάδα με διαφορά από τον 2ο,εντελώς αντικειμενικά όμως και όσοι πείτε για τον Γιακουμάκη,ναι δεν είναι καλύτερο φορ από Ελ κάμπι ή Γιοβιτς αλλά είναι ο καταλληλότερος για αυτό που παίζει ο ΠΑΟΚ και ο Λούτσε ...
- Παρ 02 Ιαν 2026, 11:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα δίναμε 3 τον χρόνο στον Γιόβιτς; :lol: :lol:
Σε δραχμές μπορεί.
Εδώ πήγε να ξεπουλήσει τον Ντελια για να γλιτώσει την ανανέωση του συμβολαίου του.
6 του μηνα αν δεις εναν με το ονομα Ζαφειρης να μπαινει μην ψαρωσεις...ελευθερο τν πηρε..απο τν Δενδροποταμο...Τρομερη περιπτωση εισαι κ ...
- Παρ 02 Ιαν 2026, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Κακώς ασχολείσαι με τον συγκεκριμένο Δημήτρη, τζαμπα χαλιεσαι, η λογικη του ειναι συγκεκριμένη. Μονο το μπατιρης λειπει απο αυτα που λεει, προχωραμε.
Το στοπερ επρεπε ηδη να ειναι εδω
Το στοπερ επρεπε ηδη να ειναι εδω
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 17:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Κυκλοφόρησε από σελίδα φωτό του γιαννουλη σαν ότι έρχεται. Επίσης λέγεται ότι είναι το πιο πιθανό για καλοκαίρι, αλλά δεν αποκλείεται και τώρα.
Φίλε γιατί δεν λες ποια σελίδα, να μοιράζουμε κλικς στους αρδ;
Η μήπως είναι γνωστή τρολοφυλλαδα και δεν ήθελες να εκτεθείς;
Δεν ξέρω αν λέει την ...
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΠΟΙΑ;;;;;
Που εχετε μπλεξει ρε;
Που εχετε μπλεξει ρε;
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 18:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να ανεβάζουν τις προσδοκίες για να υπάρξει σε περίπτωση μη επίτευξης συμφωνίας (το πιο πιθανό) γκρίνια και απογοήτευση δεν σου περνάει από το μυαλό;
Απάντηση στον ανώνυμο
Απάντηση στον ανώνυμο
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 19:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να ανεβάζουν τις προσδοκίες για να υπάρξει σε περίπτωση μη επίτευξης συμφωνίας (το πιο πιθανό) γκρίνια και απογοήτευση δεν σου περνάει από το μυαλό;
Απάντηση στον ανώνυμο
Εγώ απλά απάντησα στον φίλο που ρωτούσε για το ποια σελίδα το ανέβασε, δεν συμμετείχα στην αρχική συζήτηση. Γι αυτό κι ...
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 19:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο κάθε ντεμεκ δημοσιογράφος παίζει το παιχνίδι του.
Πχ χθες ανέβασαν οι false9 βίντεο που συγκρίνουν με βάση τους μισθούς τα μπατζετ του γαύρου με μας καθώς αξιολογούν και του παίκτες επίσης.
Θα προσπεράσω το γεγονός ότι βγάλανε τον μισθό του Κένι στο 1,7Μ!!!! αλλά όταν φτάσανε στον Ζαφείρη ...
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 20:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Me τους ελληνες παιχτες (πελκα ζαφειρη γιαννουλη κτλ ) ειναι πιθανον κάποιος ακυρος συντοπίτης τους να ξερει περισσοτερα απο τους αρδ και να το ξερασει προς τα εξω και αυτος ειναι ο μονος λογος που ελπιζς να γινει .
Ό ποντιακη οπτασια κανει πολεμο στον ιβαν για κάποιο λόγο και υιοθετει μετροπολις ...
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε ξέρω αν θα σοκαριστούν κάποιοι, αλλά πρέπει να μάθουν το εξής. Το ποδόσφαιρο αποτελείται από τόσο πολλούς αστάθμητους και διαρκώς μεταβαλλόμενους παράγοντες, ώστε κάθε είδους ανάλυση και πρόγνωση βρίσκεται στο έλεος της τύχης. Αυτό το κάνει και το πιο δημοφιλές άθλημα. Ο άσχετος μπορεί να ...
- Κυρ 04 Ιαν 2026, 10:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ λέω να σταματήσουμε να κοιτάμε ps5 και Marshall ηχεία και να βάψουμε κάνα ταβάνι γιατί θα πέσει να μας πλακώσει
- Κυρ 04 Ιαν 2026, 11:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα επέλεγα Ντρκούσιτς. Υπό τη λογική πως θεωρητικά καλύπτεις μια εκ των πολύ μεγάλων αναγκών προς κάλυψη, που δεδομένα θα βρεις σε λίγους μήνες μπροστά σου. Στο άμπαλο μυαλό μου ένα Κεννοειδές τουλάχιστον εξ αριστερών δε μου φαντάζει τόσο δύσκολο να ξαναβρεθεί, ας μην είναι της ποιότητας του ...
- Κυρ 04 Ιαν 2026, 12:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανένα μέσο και κανένας δημοσιογράφος δεν έχει πληροφόρηση στην ΠΑΕ, γι αυτό εξάλλου και οι περισσότερες μεταγραφές βγαίνουν με το κλείσιμο τους όπως έγινε και με τον Γερεμεγεφ.
Οτι βγαίνει από εκεί και πέρα, είναι αποτελέσμα φαντασίας, άγνοιας, κλικς, μανατζεροδουλειων και γενικότερης υποσκαψης ...
Οτι βγαίνει από εκεί και πέρα, είναι αποτελέσμα φαντασίας, άγνοιας, κλικς, μανατζεροδουλειων και γενικότερης υποσκαψης ...