Αναζήτηση για περισσότερες από 1245 εγγραφές
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Έδωσε:
Κοτάρσκι 2Μ
Σοάρες 2,5Μ
Νάρει 1,7Μ
Σάστρε 400κ
Κουαλιάτα 1,8Μ
Σύνολο 8,4Μ
Πήραμε:
Κοτάρσκι 5+1,5Μ
Νάρει 2Μ
Σύνολο με το bonus 8,5
Αν βάλεις και κάτι Κάργες που ήρθαν επί ημερών του και κάτι ελεύθερα πουλιά τύπου Ρικάρντο και υπολογίσεις και τα συμβόλαια, ο τύπος μας έβαλε μέσα κανονικά ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι μερικοι μερικοι εδω μεσα που εχουν και "σοβαρη πενα" τρομαρα τους, που ειναι ειδικοι στο να φιτιλιαζουν με σεναρια και πρακτικες Ραπτοπουλου και μετα να το παιζουν θιγμενοι και Παναγιες. Σιγανοπαπαδιες τους λεμε αυτους στο χωριο μου. Και δεν εχω καν χωριο.
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 16:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας σταματησουμε να αναπαραγουμε τα περι 1.5 μυριου. Αυτο απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ας ελπισουμε απλα οτι οφειλεται στη βλακεια καποιων και οχι σε κατι αλλο...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 17:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Προς Θεού ή όπου πιστεύει καθείς, όχι άλλο Μπράντον. Και η κούραση η ίδια έχει εξαντληθεί με την περίπτωσή του.
Κι ένα μικρό σχόλιο περί αυτού του στεργιαδη που διαβάζω κάθε σελίδα σχεδόν τι αναφέρει καθημερινά. Ρε παιδιά, αν δεν κάνω κάποιο τρομερό λάθος, ο τύπος είναι ρεπορτερ ΠΑΟΚ για ...
Κι ένα μικρό σχόλιο περί αυτού του στεργιαδη που διαβάζω κάθε σελίδα σχεδόν τι αναφέρει καθημερινά. Ρε παιδιά, αν δεν κάνω κάποιο τρομερό λάθος, ο τύπος είναι ρεπορτερ ΠΑΟΚ για ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 17:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Λουτσέσκου έχει παράλογες απαιτήσεις και οι φορ κομπλάρουν μαζί του, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κάνουν μισό σωστό κοντρόλ και να βάλουν σεντερφορίσια γκολ. Οκ δεκτό αλλά αυτό θα έπρεπε να επιβεβαιώνεται με την καριέρα τους πριν τον ΠΑΟΚ και προφανώς με την μετέπειτα πορεία τους.
Πόσο καλός ...
Πόσο καλός ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 18:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή κουράστηκα στο θέμα των μεταγραφών, θα κανω μια παύση.
Στις 14 του Ιούλη που θα ξαναγραψω
θέλω δύο παιχταραδες στον άξονα.
Ας είναι και σεντερμπακ ο ένας.
Το πώς και το γιατί δε με ενδιαφερει.
Άμα πληρώνεις καλά θα έρθουν....
Αποδεδειγμένο Χιλιακις.
Άντε γιατί Ζέπελιν μας τα κάνανε και ΦΕΤΟΣ ...
Στις 14 του Ιούλη που θα ξαναγραψω
θέλω δύο παιχταραδες στον άξονα.
Ας είναι και σεντερμπακ ο ένας.
Το πώς και το γιατί δε με ενδιαφερει.
Άμα πληρώνεις καλά θα έρθουν....
Αποδεδειγμένο Χιλιακις.
Άντε γιατί Ζέπελιν μας τα κάνανε και ΦΕΤΟΣ ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 00:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Γραφτε, τσαμπα είναι. Σαμπως αμα βγει καλός παιχτης, θα σας ζητησει κανεις τα ρεστα;
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 07:44
- Jump to forum
- Jump to topic
μιας και είμαι και κάποιας ηλικίας, πόσο μου έχουν λείψει τα πρωτοσέλιδα των σπορ του βορρά... εκεί να δείτε τι παιχταραδες φερναμε. κάποιοι νομίζω ζουν ακόμη σε εκείνη την εποχή
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 08:03
- Jump to forum
- Jump to topic
El kabi : 20-21 43 συμ. 26 γκολgiaxxo έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 07:46 Καλημέρα.Εχει κανεις πρόχειρα τα στατιστικά του Μορόν πριν έρθει στους δίπλα ? Η του Ελ Καάμπι πριν τον γαυρο ?
![]()
21-22: 34/18
22-23: 34/14
Μορον: 20/21 27/1
21-22: 26/4
22-23: 14/2
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 08:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί; το να έκανε πίσω ο παίκτης από την επίθεση "αγάπης" που δέχθηκε από τα "13χρονα", αποκλείεται ως σενάριο; 
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο που δεν θέλω να διανοηθω ειναι να καναν πισω απ τις αντιδρασεις.
Λογικό, προσπαθούν εδώ και κάποιες μέρες να μας πλασάρουν τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες...
Ευτυχως τους ξεσκεπασατε και γλιτωσαμε ρε μάγκες.
Άστο μην το ψάχνεις, δεν τους πιάνεις από πουθενά. Αν έρθει παίκτης που ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχιζουμε να πειθουμε παλι τους εαυτους μας βλεπω.Κλασσικο μοτιβο, οκ.
Ο καθένας λέει την άποψη του. Ολοι εσείς, που έχετε γράψει αίσχη και τον έχετε βγάλει παλτό, εάν τελικά αποδειχθεί σωστή επιλογή, θα βγείτε να πείτε ένα μπράβο στους ιθύνοντες που τον επέλεξαν;
Αν αποδειχτεί "παλτό ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχει κάτι για να γυρίσει το κλίμα. Πάντα έτσι ήταν το κλίμα. Στο γήπεδο ήταν διαφορετικό το κλίμα. Εορτινο. Δηλαδή εκεί που μετράει. Γι αυτό και πήρες πρωτάθλημα στο Χαριλάου. Γιατί αυτοί που είμασταν γήπεδο δεν χαμπαριάζαμε όλη την χρονιά ούτε από ράδια ούτε από σοσιαλ μίντια. Γι αυτό και περσυ ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Νουμερα βαζετε αλλα ξερετε γιατι δεν επαιζε στην Εσπανιολ και εβαλε μονο ενα γκολ; Ειχε καλυτερο φορ μπροστα του; Του ταιριαζε το συστημα; Τα πηγαινε καλα με τον προπονητη του;
Σε μια σεζον παιζουν ρολο ενω σωρο παραμετροι. Αλλα το ευκολο ειναι να πατησεις ενα κουμπι και να δεις ποσα γκολ εβαλε. Ο ...
Σε μια σεζον παιζουν ρολο ενω σωρο παραμετροι. Αλλα το ευκολο ειναι να πατησεις ενα κουμπι και να δεις ποσα γκολ εβαλε. Ο ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Λατρεύω τη φράση "... ο προπονητής έχει εγκρίνει την περίπτωση του χ-ψ Σεντίρα ".
Αν θέλουν να σου κάνουν το μυαλό πουρέ, το κάνουν με μόλις λίγες λέξεις .
Καμία διάθεση επεξήγησης.
Κανένας δεν μπαίνει στη διαδικασία να εξηγήσει για ποιο λόγο βρίσκεται ο χ-ψ Σεντίρα σε μια λίστα επιθετικών που ...
Αν θέλουν να σου κάνουν το μυαλό πουρέ, το κάνουν με μόλις λίγες λέξεις .
Καμία διάθεση επεξήγησης.
Κανένας δεν μπαίνει στη διαδικασία να εξηγήσει για ποιο λόγο βρίσκεται ο χ-ψ Σεντίρα σε μια λίστα επιθετικών που ...