Η αναζήτηση βρήκε 854 εγγραφές

Return

από Athens
Τετ 06 Μάιος 2026, 19:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: QF2, Περιστερι-ΠΑΟΚ, 6/5, 19:00, ΕΡΤ2

ο ταιρι εχει φαει πολυ ξυλο να τα λεμε αυτα
από Maurice_Escargot
Τετ 06 Μάιος 2026, 20:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: QF2, Περιστερι-ΠΑΟΚ, 6/5, 19:00, ΕΡΤ2

Ενα τεραστιο μπραβο σε αυτην την ομαδα - ομαδα αδικημενη, ομαδα ΠΑΟΚ, ομαδα risque, ομαδα που περασε πολλα και που εδωσε περισσοτερα. Δεν με αφορουν ουτε απασχολουν τα λαθη, ο εγωιστης (?) Ταιρι, η διαιτησια. Σημερα πρεπει να δωσουμε ενα μεγαλο credit σε αυτο το συνολο που ειναι μοναδικο. Διοτι δεν ...
από Мир
Πέμ 16 Οκτ 2025, 16:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ben Alexander Moore

KalamarGiannis έγραψε: Παρ 19 Σεπ 2025, 22:48 επιπλέον έχει δύναμη και ξέρει να ποστάρει.
Άντε να δούμε τι προφίλ θα φτιάξει στο paokmania και τι θα ποστάρει.
από KalamarGiannis
Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: 18. Νικόλαος Περσίδης

πάλι χθες τα έσταζε σα κλασικός σουτέρ! άλλη μια μεστή εμφάνιση.
Μου κάνει τρομερή εντύπωση η εμπιστοσύνη που έχει στο σουτ του, πράγμα άγνωστο γι αυτόν τα προηγούμενα χρόνια. Τα ποσοστά τον δικαιώνουν, μπράβο που σουτάρει ακομπλεξάριστα, δείχνει ότι κάνει χρονιά ξεπέταγμα.
από kataramenos5
Δευ 29 Δεκ 2025, 22:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: 18. Νικόλαος Περσίδης

Αλλη μια καλη εμφανιση με ακομα ενα 100% σε ευστοχια.
Συνολικα φετος 85% σε 2π και 50% σε 3π.
Ισως πρεπει να παιρνει περισσότερες προσπαθειες οταν τα πραματα σφιγγουν περιφερειακα
από Мир
Κυρ 15 Φεβ 2026, 16:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νίκος Μπουντούρης

Οι άνθρωποι της προηγούμενης διοίκησης κράτησαν την ομάδα να μην πέσει κατηγορία. Έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν.
Δεν μας λέει πως κράτησαν την ομάδα στη κατηγορία γιατί φαντάζομαι εννοεί τα 5-6 προηγούμενα χρόνια και όχι τα τελευταία 2-3. Την κράτησαν με λεφτά του Ιβαν και του κόσμου (ΑΜΚ) όταν ...
από Maezono Masakiyo
Τετ 15 Οκτ 2025, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - KB TREPCA, 15/10, 20:15, ΕΡΤ2

Ασχετος ειμαι με το μπασκετ,τουλαχιστον το ποδοσφαιρο το κατεχω ως ενα βαθμο.Αλλα ο Ζντοβς μου φαινεται κακος προπονητης,δεν μου αρεσε τοτε στην ΑΕΚ,δεν μου αρεσει και τωρα.

Και ημουν σιγουρος οταν επαιζε στην γρια,πως ο συγκεκριμενος θα γινει μεγαλος προπονητης,επεσα τοσο εξω.....

Όντως ήταν ...
από Grimson4
Τετ 19 Νοέμ 2025, 23:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Lowen Braunschweig 88-87 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Rexaris έγραψε: Τετ 19 Νοέμ 2025, 22:47 Α ρε τρελέ Χατζόπουλε τι έχεις κάνει 🖤🦅
Το μονο που με στεναχωρεί ειναι οτι δεν θα παει την ομαδα μέχρι τέλος ο χατζοπουλος
από ABOLEYTOI
Πέμ 11 Δεκ 2025, 01:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-BC Prievidza 101-70 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

δεν περίμενα την κατοστάρα να πω την αλήθεια, αλλά να που ήρθε.

Τελειώσαμε με ελληνική τετράδα στο παρκέ και η διαφορά συνέχιζε να ανεβαίνει.

Τελικά οι απουσίες των αντιπάλων ήταν σημαντικές. Στο τέλος του αγώνα φαινόταν ανήμποροι σωματικά να αντιδράσουν.

Ευτυχώς είναι γουρλής ο μεγαλομέτοχος (το ...
από vs40
Πέμ 11 Δεκ 2025, 02:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-BC Prievidza 101-70 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Έχω τεράστια χαρά που ανέλαβε το μπασκετ ο Μυστακιδης. Έχω να δω μπάσκετ από την εποχή του Στογιαγκοβιτς, και ακόμη με πονάει η σφαγή στον ημιτελικό. Η ιστορία χρωστάει πολλά στον ΠΑΟΚ που δεν πήρε οσα άξιζε στο παρελθόν. Το μπασκετ είναι μια ευκαιρία να γιγαντωθει το όνομα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Θα ...
από katafraktos
Τρί 16 Δεκ 2025, 01:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: FEC 2025-26

Ξερουμε πως πανε οι διασταυρωσεις; Νωρις μεν αλλα για να βλεπουμε και τους υπολοιπους ομιλους με λιγο παραπανω ενδιαφερον..

Οι διασταυρώσεις μέχρι τους διπλούς τελικούς:
https://i.postimg.cc/CLB2mRJC/Screenshot-1.png
(Μ1, Μ2 σημαίνει πρώτος ή δεύτερος στην βαθμολογία του εκάστοτε group ...
από BWmystis
Πέμ 18 Δεκ 2025, 02:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Sporting CP-ΠΑΟΚ 62-70,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Το πόσο απόλαυσα τον αγώνα δεν λέγεται. Φοβερές ατομικές αξίες οι δύο καινούργιοι. Φαντάσου και με τον Μπέβερλι τι θα γίνει. Σαφώς χάλασε η χημεία τής ομάδας αλλά αυτό είναι προσωρινό. Άμα θα στρώσουν θα γίνεται τής Πόπης. Χαρές και πανηγύρια. Έφτασα να μετράω τις ώρες μέχρι τον επόμενο αγώνα ...