Η αναζήτηση βρήκε 854 εγγραφές

Return

από wickerman
Σάβ 25 Απρ 2026, 21:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1

Εγώ φταίω που κάθομαι και στεναχωριέμαι.
Αι σιχτιρ πια

Εμένα έχουν καταφέρει και με έχουν παγώσει πλήρως με την εικόνα αποσύνθεσης που παρουσιάζουν εδώ και πάνω από 1,5 μήνα. Πραγματικά πλέον τα βλέπω τελείως αποστασιοποιημένα. Ούτε καν παλμούς ανεβάζω. Είμαι πάντα προετοιμασμένος, ανεξαρτήτως ...
από gpap5
Σάβ 25 Απρ 2026, 21:23
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 25 Απρ 2026, 21:19 ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ!Σε τετοιες μερες,νιωθω πιο ΠΑΟΚ.
άλλοι δεν νιώθουν καθόλου όμως. Και δυστυχώς, παίζουν με την καψούρα μας...
Ντροπή σε όσους εκαναν τον φετινό σχεδιασμό.
Πήγαν να πουλήσουν Ντέλια ρε, το ξεχνάμε;;;
από Kabamaru11
Σάβ 25 Απρ 2026, 21:23
Jump to forum
Jump to topic

Εμεις γεννημενοι στα 80s,αντεχουμε πολλα.Δεν ξεχναω.
από lamosas
Σάβ 25 Απρ 2026, 21:51
Jump to forum
Jump to topic

Κάποιος πρέπει να την πληρώσει άσχημα για αυτή την εικόνα τον ποδοσφαιριστών φέτος και όλους αυτούς τους τραυματισμούς.
από cellophan
Κυρ 26 Απρ 2026, 01:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα

Βλέπω ήρεμα τα highlights και σκέφτομαι τους δόλιους τους παίκτες του Αστέρα, εκείνη τη μέρα που και μπάλα έπαιξαν και πήραν τα αρχίδια τους με τον Μανιάτη να κάνει τον τερματοφύλακα και τον Γιάχο τον σέντερ μπακ.
Και σκέφτομαι πόσο περήφανος είμαι και μαζί πόσο βλάκας νιώθω χρόνια τώρα για αυτή ...
από Talisman
Κυρ 26 Απρ 2026, 03:31
Jump to forum
Jump to topic

Χαμηλοτάβανος έγινε ο ΠΑΟΚ. Πετυχαίνει "θαύματα" για να πάρει τίτλο και δεν κουνιέται φύλλο αν χάσει τα πάντα ως φαβορί. Η σημερινή ντροπή δεν ξεπλένεται ούτε με νταμπλ του χρόνου. Δεν έχω βιώσει τέτοια αηδία για την ομάδα ποτέ ξανά στα 32 μου χρόνια. Δεν νομίζω ότι γυρνάει το έργο, κάποιοι κύκλοι ...
από San4
Κυρ 26 Απρ 2026, 03:31
Jump to forum
Jump to topic

Εκτος των αλλων, το να μιλησουμε για πιο την πιο ελαφρια φανελα πλην του συμπολιτη με 3 συνεχουμενους χαμενους τελικους απο απιθανους αντιπαλους ειναι υπερβολη; Να μιλησουμε για ομαδα που χτιζει αργα και σταθερα νοοτροπια λουζερ, πλην 2 βδομαδων, το 2024?

Ακομα και αν ειναι υπερβολη, ας ελπισουμε ...
από shogoon
Κυρ 26 Απρ 2026, 06:07
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που μας λείπει σαν οργανισμός είναι η κυνικότητα και το κρύο αίμα. Αγαπησιάρηδες και αγαθοψώληδες είμαστε.
Πολύ άσχημο χαρακτηριστικό για σωματείο που θέλει να κάνει συνεχώς πρωταθλητισμό.

Κοιμήθηκα μετά από ώρες με το ζόρι. Τα είπες όλα φιλε. Εδώ μιλάμε ακόμα για πινελιές!!! οι μεγάλες ...
από st4this
Παρ 18 Ιούλ 2025, 02:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Europemania II

Η Φρέντρικσταντ παιζει ηδη στη Νορβηγια βλεπω εδω ε, οποτε δεν θελω την 100%. Ας ερθει οποια αλλη θελει! :|
από john4serres
Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Φιλικό έπαιξαν. :D
από Ιάσονας
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Γενικά είναι πολύ κρίσιμο να περάσουμε τους Αυστριακούς.
Αν πέσουμε στο Κόνφερενς η κλήρωση είναι πολύ επικίνδυνη γιατί μπαίνουμε ως αδύνατοι στην κληρωτίδα και έχει πραγματικά ισχυρές ομάδες.
Αντιθέτως αν περάσουμε τους Αυστριακούς στο Europa έχει πιο βατούς αντιπάλους
από Afanas
Δευ 04 Αύγ 2025, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

Οι 5 τελευταίες ευρωπαϊκές σεζόν της Ριέκα.
Εικόνα

Η μόνη σοβαρή ομάδα που απέκλεισαν είναι η Κοπεγχάγη πριν 5 χρόνια σε μονό αγώνα. Από τότε έχουν να μπουν ομίλους.

Εκτός έδρας φαίνεται να τα χάνουν γενικά και δεν έχουν κερδίσει ποτέ ελληνική ομάδα.
από marsantos
Δευ 04 Αύγ 2025, 23:20
Jump to forum
Jump to topic

Μιας και υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με την uefa πρέπει οπωσδήποτε να τεθεί το θέμα κατάργησης της γελοιότητας με τις προκληρωσεις. Πορείες ετών εξανεμιζονται από μια κακή βραδιά και ομάδες με μηδαμινές παρουσίες μπορούν να εκτοξευθούν με μια καλή βραδιά.
Το επιχείρημα των πρωιμων κληρώσεων είναι ...
από demo4
Πέμ 07 Αύγ 2025, 01:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv

Καλή αρχή, καλή χρονιά να έχουμε! Μακάρι άνετη επικράτηση!