Η αναζήτηση βρήκε 854 εγγραφές

Return

από Guitarman
Τετ 26 Νοέμ 2025, 23:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Την παραμονή τού αγώνα ο Ματθαίου πη΄γε τους παίκτες να δουν το Αποστολή στη Νικαράγουα που έπαιζε στους κινηματογράφους εκείνον τον καιρό.

Διάβασα "να δουν τον Αποστ ό λη στη Νικαράγουα" και νόμισα αναφερόσουν στον δικό μας Αποστόλη... Και αναρωτιόμουν γιατί να πάει όλοι η ομάδα μπάσκετ να ...
από paokpantou
Τετ 10 Δεκ 2025, 19:40
Jump to forum
Jump to topic

Και τι θα έπρεπε να κάνει δηλαδή φίλε να μην τον υποδεχτεί;;
από -keeper-
Τετ 10 Δεκ 2025, 22:21
Jump to forum
Jump to topic

Αν και μεγάλωσα με τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, τις χαρές και τις ατέλειωτες πικρές εκείνης της ομαδάρας ,η σχέση μου με τη πορτοκαλί θεά σταμάτησε λίγο μετά που σταμάτησε και 1+1 βολές …

Αυτό που μου έκανε τρομερά θετική εντύπωση από τον κατά τα φαινόμενα χαμηλών τόνων νέο πρόεδρο είναι η δήλωση ότι οι ...
από Mitsospaoki4
Πέμ 11 Δεκ 2025, 15:14
Jump to forum
Jump to topic

Βρε μακάρι να ρίξουν χρήματα και ο κινέζος στα λήκια και κάνας σοβαρός επενδυτής στην χάρτινη.
Από το να βλέπουμε αδιάφορους αγώνες πρωταθλήματος για να κάνουν προπόνηση οι βρικόλακες ή να πρωταγωνιστούν ομάδες με 50 άτομα όπως ο Προμηθέας ή η κάθε γειτονιά της χαβούζας, χίλιες φορές αυτοί.

Το ...
από Equalizer
Τετ 17 Δεκ 2025, 12:34
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω τι είδους ευθύνες μπορεί να έχει μια διοίκηση για την πρακτική πρόοδο και ανάπτυξη μιας ΚΑΕ

Ξέρω οτι στη μπάλα (ΑΣΧΕΤΑ με τις κοντρες, τα παρασκήνια και τον καυγά του καλοκαιριού), ζητούσαμε διαχρονικά "τεχνοκράτες που να ξέρουν το αντικείμενο" κλπ. Φαντάζομαι όλοι μας θα θέλαμε το ίδιο ...
από Mitsospaoki4
Τετ 17 Δεκ 2025, 12:47
Jump to forum
Jump to topic

Άμα αυτή η διοίκηση είναι να χαμε να λέγαμε, τότε η της ΠΑΕ που έχει για CEO μια πρώην οικονομική διευθύντρια άσχετη με το ποδόσφαιρο, τι είναι;

Εκ του αποτελέσματος θα κριθούν όλα και όλοι.
από icue
Τετ 17 Δεκ 2025, 12:56
Jump to forum
Jump to topic

Φανταζομαι πως οπως και στην μπαλα οτι αποφαση επαιρνε ο Γκαγκατσης πριν και η Γκοντσαρεβα τωρα ηταν αποφαση του Ιβαν, ετσι και οτι αποφαση παρει ο οποιος Πετμεζας θα ειναι αποφαση του Μυστακιδη. Δεν βλεπω καποιο προβλημα.
από freemind
Σάβ 09 Μάιος 2026, 00:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας

κανονικά ο Μύστα έπρεπε να αγοράσει το Παλέ να το κάνει προπονητικό
από kataramenos5
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 22:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Κανα τριαρι ακουστηκε?
από Psagmenos4
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 23:32
Jump to forum
Jump to topic

Rexaris έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 23:26 Ερώτηση για τους μπασκετικούς, τι έχει μείνει να βρούμε για το ρόστερ; Είχα ακούσει οτι ψάχναμε τριάρι με καλό ποσοστό στο τρίποντο. Καμμία εξέλιξη;
Απ ότι λένε μόνο το 3αρι. Και ίσως πιο μετά να έρθει και 7ος ξένος όταν ξεκαθαρίσει και της Ευρώπης.
από Montrealiotis
Παρ 14 Νοέμ 2025, 23:29
Jump to forum
Jump to topic

Αξιέπαινη η προσπάθεια σου κατ και την θυμάμαι. Επειδή έγραψα κι εγώ για εκατομμύρια, να σε ενημερώσω ότι και μετοχές έχω και διαρκείας αγόρασα και το χάρισα, γιατί από εδώ που είμαι δεν μπορώ να πάω ούτε σε ένα αγώνα στο παλατάκι.
από Mitsospaoki4
Σάβ 15 Νοέμ 2025, 13:19
Jump to forum
Jump to topic

Ένα αρκετά ρεαλιστικό πλάνο για μένα θα ήταν το εξής.
Φέτος πας σε μια μεταβατική χρόνια όπου κρατας το ρόστερ που έχεις, συν 1-2 δυνατές συμπληρωματικές κινήσεις ή κάποια αντικατάσταση που επιθυμεί ο προπονητής.

Του χρόνου το καλοκαίρι προχωράς σε μια μεγάλη αύξηση του μπάτζετ, σε πρώτη φάση να ...
από Montrealiotis
Δευ 17 Νοέμ 2025, 00:51
Jump to forum
Jump to topic

Καλά δεν είπα να κάνουμε και κατάληψη στα γραφεία στο παλατάκι άμα δεν τους φέρει. Αλλά δεν μπορώ να άκουω για ένα δυο παίκτες λίγο καλύτερους από τους δικούς μας.
Άσε που πιστεύω ότι αφού είναι τόσο κοντά έπρεπε ήδη να δώσει δάνειο ώστε να παρθούνε δύο παίκτες ώστε να εξασφαλιστεί η πρόκριση.
από Ettien26
Δευ 17 Νοέμ 2025, 01:16
Jump to forum
Jump to topic

Οταν λέμε για 2 παίκτες (οι οποίοι θα συμπληρώσουν την 8αδα των ξένων) εικάζω ότι αναφερόμαστε για παίκτες των 500 χιλ. έκαστος ή εν πάσει περιτώσει κάπου εκεί. Συνεπώς αναφερόμαστε σε πολύ καλύτερους από το υπάρχον ρόστερ, πράγμα που ισοδυναμεί με υπερδιπλασιασμό του μπάτζετ. Εάν συμβεί αυτό εγώ θα ...
από Metagrafakias
Τρί 25 Νοέμ 2025, 18:32
Jump to forum
Jump to topic

Μπορει ο ΠΑΟΚτσης να διαχειριστει 2 τοπικ μεταγραφων ταυτοχρονα??
Με ενα και γινοταν @@ρδελο η φαση ολο το καλοκαιρι...
Τωρα θα εχουμε και το Μπασκετ,να βλεπουμε τις λιστες των κομμενων απο το NBA???
Tι κακο που μας βρηκε??? :opaokara: :opaokara: :opaokara: