Η αναζήτηση βρήκε 871 εγγραφές

Return

από Mitsospaoki4
Σάβ 06 Σεπ 2025, 16:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Μιας και απ' ότι φαίνεται ολοκληρώνεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός, δεν θεωρώ πως ήταν ένα τρομερά επιτυχημένο μεταγραφικό καλοκαίρι για την ομάδα μας, ούτε ότι εντυπωσιάστηκα κλπ .

Χρονολογικά να τα δούμε ξεκινήσαμε με τις επιλογές Κένι και Τέιλορ. 2 ελεύθεροι με καλά βιογραφικά όπου ο 2ος αποτελεί ...
από nunies4
Τετ 10 Σεπ 2025, 11:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Πάντως εάν μπορούσαν να πάρουν τον Βαργκα και δεν τον πήραν γιατί κάτι ξινιζε τον έναν και βρομουσε τον άλλο,τι να πω;
Θέλω να πιστεύω ότι είναι παραμύθι ότι ήταν σχεδόν κλεισμένη η μεταγραφή και χάλασε για μαλακίες.
Θα δείξει η ιστορία.

Συμφωνα με τους κυβερνητικους ρεπορτερ μας απορριφθηκε ...
από paokspren
Τετ 17 Δεκ 2025, 01:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Εμείς εδώ καυλώνουμε με τη προοπτική ο 32χρονος ξυλοκόπος να προκύψει Αναστασάκος και Μπαγιαγόκο που ήταν της πλάκας παίκτες που έτυχε να παίζουν σε μια ομάδα με καλή συνολική λειτουργία και βάλανε 5-6 γκολ. Και τους θυμάται ο λαός λες και μιλάμε για το Σολσκιερ

Ο Αναστασάκος και ο Μπακαγιόκο ...
από Eagle1980
Σάβ 10 Ιαν 2026, 21:58
Jump to forum
Jump to topic

Φερε τον Δημήτρη και τον Ζενίτ και πάσμε για πρωτάθλημα :nairepaok:
από Demir
Σάβ 10 Ιαν 2026, 22:21
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά με μητσο κ Σλοβένο δεν τους βλέπουμε ..
και μόνο με μητσο ανεβαίνει η ομάδα 1 επίπεδο ..
από xrisitsapa
Παρ 16 Ιαν 2026, 15:41
Jump to forum
Jump to topic

Στοπερ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
Στο δεξι μπακ ισως θα μπορουσε να καλυψει σε καποια αναγκη και ο Κεντζιορα.
Στο αριστερο πρεπει να ενεργοποιηθει ο τειλορ
από obanebane
Πέμ 22 Ιαν 2026, 00:00
Jump to forum
Jump to topic

Σιγά τα αίματα ρε παγωτατζη.
9/10 αναλυτές πρώην ποδοσφαιριστές ή και προπονητές να ρωτήσεις,θα σου πουν οτι ο Τάισον είναι ο καλύτερος αριστερός εξτρεμ της λίγκας.
Πρόσφατα ρώτησαν τον πιτσιρικά αδερφό του Κωστούλα, που παίζει στον ΟΦΗ,ποιός είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχεις αντιμετωπίσει ...
από tolis14
Πέμ 22 Ιαν 2026, 00:19
Jump to forum
Jump to topic

Στο μεταξύ το να χαρακτηρίζεις αυτούς που ασχολούνται με τις μεταγραφές μέσα στην ομάδα ως επιστήμονες ειρωνικά και να πλασάρεις τον εαυτό σου ως πιο έξυπνο / καταρτισμένο / σχετικό με το αντικείμενο (αφού εσύ γνωρίζεις τι χρειάζεται η ομάδα ενώ αυτοί όχι) είναι πραγματικά θλιβερό για να μην πω ...
από vs40
Πέμ 22 Ιαν 2026, 03:43
Jump to forum
Jump to topic

Το καλύτερο που έκανε ο ΠΑΟΚ είναι ότι έκανε μια μεταγραφή και καλή, του Ζαφείρη. Χαίρομαι που δεν έσπασε το ποσό να πάρει 3 παίκτες, γιατί μάλλον σαρδέλα θα ψωνίζαμε. Για παίκτες ροτέισον βρίσκεις και ελεύθερους. Εγώ κατά διαστήματα έχω δώσει την εντύπωση ότι δε μου αρέσουν οι ελεύθεροι. Άλλο ...
από gergeo4
Παρ 30 Ιαν 2026, 17:15
Jump to forum
Jump to topic

μακαρι ενα ερθει ηγετικος στοπερ μαζι με το δεξι μπακ.
από Taseos
Πέμ 05 Φεβ 2026, 22:40
Jump to forum
Jump to topic

Εθνική Μεξικό παίζει. Πόσο χάλια να είναι δηλαδή; Το αν κολλήσει στην ομάδα θα φανεί. Αν και λατίνοι συνήθως θέλουν εξάμηνο και βάλε
από Equalizer
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Όπως ήμουν αντίθετος σε ενδεχόμενη εμπλοκή του Ιβάν στο μπάσκετ έτσι είμαι και για τον Τέλη.
Στο μπάσκετ έχουν δημιουργηθεί δύο "αυτοκρατορίες" που δύσκολα κατεβαίνουν και έχουν ρίξει εδώ και χρόνια τεράστια ποσά. Και τα λεφτά που θα πέσουν από οποιαδήποτε άλλη ομάδα δύσκολα θα έχουν αντίκρυσμα ...
από Equalizer
Πέμ 04 Σεπ 2025, 08:46
Jump to forum
Jump to topic

Οντι απαντάς σε κάτι που φαντάστηκες, δεν μίλησα για καμία καρδιά εγώ.

Είπα οτι ο ερχομός του ΔΕΝ τον εμπόδισε να κάνει το - κατά πολλούς - τεράστιο έγκλημα πώλησης του Ντέλια. Και το έκανε ΠΟΛΥ μετά το ξέσπασμα του θέματος Μυστακίδη, άρα ΟΥΤΕ αυτό μετρησε. Αρα είτε είναι εδώ είτε δεν είναι, τα ...
από Equalizer
Πέμ 04 Σεπ 2025, 08:52
Jump to forum
Jump to topic

ΑΑ και κάτι άλλο:

Σε ο,τι με αφορά, δεν θέλω ΟΥΤΕ να κρεμάσουμε όλο τον σύλλογο από τον Σαββίδη, ούτε να τον υποτάξουμε, ούτε να του δώσουμε όλα τα τμήματα. Αυτό θα ήταν καταστροφικό και ΕΠΙΣΗΣ αντιΠΑΟΚτσήδικο.

Δεν έχω λοιπόν κανένα νταλκά να πάρει το μπάσκετ. Τη μπάλα έχει, αυτή να δουλέψει, το ...
από Equalizer
Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:21
Jump to forum
Jump to topic

Το να λέμε ότι ο Ιβαν ήταν εξαφανισμένος και με αφορμή την παρουσία Μυστακιδη επαναδραστηριοποιηθηκε είναι μια υπερβολή πολύ φτηνή. Το να λέμε ότι ο Μυστακιδης παίρνει το μπασκετ για να το χρεοκοπήσει και να αναγκάσει τον Ιβάν να το πάρει και επειδή δεν θα μπορεί να κρατήσει δύο καρπούζια θα ...