Η αναζήτηση βρήκε 23 εγγραφές
- Τρί 23 Σεπ 2025, 17:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd
Χαίρομαι αφάνταστα γιατί στο νήμα αυτό διαπίστωσα ότι με τους περισσότερους που συμφωνούμε στα του ΠΑΟΚ έχουμε παρόμοια στάση ζωής! Όρθιοι και στις επάλξεις πάντα όπως η ΠΑΟΚΑΡΑ μας.
- Τρί 23 Σεπ 2025, 17:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Σώπα, μη μιλάς, είναι ντροπή, κοψ’ τη φωνή σου, σώπασε
κι επιτέλους αν ο λόγος είναι άργυρος
η σιωπή είναι χρυσός.
Τα πρώτα λόγια, οι πρώτες λέξεις που άκουσα από παιδί
έκλαιγα, γέλαγα, έπαιζα, μου έλεγαν: «Σώπα».
Στο σχολείο μου έκρυψαν την αλήθεια τη μισή
και μου έλεγαν: «Εσένα τι σε νοιάζει ...
- Τρί 23 Σεπ 2025, 20:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚ ιδρύθηκε από πρόσφυγες, ανθρώπους που ήρθαν από μία ξένη για τους ντόπιους χώρα και ίδρυσαν έναν αθλητικό όμιλο μεταφέροντας στοιχεία πολιτισμού ,πολιτικής, λαογραφίας, παιδείας.
Άν λοιπόν τώρα στο 2025 κάποιοι μιλάνε για "μακριά τα πολιτικά από τα αθλητικά" τότε δεν έχει νόημα η ύπαρξη του ...
Άν λοιπόν τώρα στο 2025 κάποιοι μιλάνε για "μακριά τα πολιτικά από τα αθλητικά" τότε δεν έχει νόημα η ύπαρξη του ...
- Τρί 23 Σεπ 2025, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Άλλο ένα μαργαριτάρι. Να τον χαίρεστε.IBAN έγραψε: Τρί 23 Σεπ 2025, 14:50 Οσο για τη βρωμια και δυσωδια που βρηκαν καποιοι στα μηνυματα που δε συμφωνουν μ'αυτους, ειναι τουλάχιστον αστειο οταν προερχεται απο τυπους που ειναι συνωνυμα της απλυτιάς και της βρώμας, εξωτερικής και εσωτερικής.
- Τετ 24 Σεπ 2025, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν για εσενα ο ΠΑΟΚ ειναι ενα ποδοσφαιρικο θεαμα και τιποτα παραπανω για πολλους δεν ειναι και δε θα γινει επειδη ενοχλεισαι εσυ η οποιοσδηποτε εχει αντιστοιχη οπτικη.Το αποδεχεσαι και πας παρακατω.
- Τετ 24 Σεπ 2025, 12:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιλαμε για οργανωση αλφαδια ετσι;
Καμία σχέση ! Μιλαμε για το τρύπημα του αιώνα , από τις πιο μαύρες στιγμές της ιστορίας του ΠΑΟΚ μας. Στα σημερινά νιώθω λίγο περίεργα καθώς χθες το βράδυ έκανα μια βόλτα από το κλειστό πλέον πατρικό μου σπίτι και βούτηξα στον χρόνο . Βρήκα ακόμη κι την ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 14:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρακολουθώ το θέμα από το 84. Μικρό παιδί ακόμα στην άγουρη εφηβία έκλαιγα κρυφά με τις λίγες εικόνες (αλλά τα πολλά γραπτα) που είχα στη διάθεση μου για τις σφαγές στη Σάμπρα & Σατίλα του Λιβάνου, ακούγοντας το The Lebanon από τους Human League.
Τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε - μόνο η ένταση ...
Τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε - μόνο η ένταση ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 14:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάμε για την νίκη σήμερα να αποκτήσει και η ομάδα αυτοπεποίθηση για τους επόμενους πολύ δύσκολους αγώνες που ακολουθούν
Τώρα για όσους θα πάμε στο γήπεδο θα πω απλά ότι όσοι ξεχνούν την ιστορία τους δεν έχουν μέλλον
Και ότι κάποτε το να ήσουν ΠΑΟΚ σημαινε και μια συγκεκριμένη στάση ζωής
Όσο και ...
Τώρα για όσους θα πάμε στο γήπεδο θα πω απλά ότι όσοι ξεχνούν την ιστορία τους δεν έχουν μέλλον
Και ότι κάποτε το να ήσουν ΠΑΟΚ σημαινε και μια συγκεκριμένη στάση ζωής
Όσο και ...