Η αναζήτηση βρήκε 358 εγγραφές

Return

από standmanito
Σάβ 14 Φεβ 2026, 09:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd

Ανεβαίνω δύο τρεις φορές τον χρόνο με τον γιο μου στην Τούμπα σε ματς που θεωρώ κομβικά για το πρωτάθλημα. Μέχρι τωρα έχουμε ένα σερί εφτά στα εφτά!! Μέσα σ' αυτούς τους αγώνες συμπεριλαμβάνεται το ιστορικό 3-2 επί της χάρτινης και το φετινό 2-1 επί του Ολυμπιακού, ματς που αποδείχτηκε ορόσημο καθώς ...
από marsantos
Σάβ 14 Φεβ 2026, 22:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd

Αύριο θα φανεί σε ποιον χαμογέλασε το σύμπαν σήμερα..
από marsantos
Τρί 03 Μαρ 2026, 13:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κηφισιά - ΠΑΟΚ 4/3/26 20:00, Cosmote Sport 1 HD

Μαρσάντε για αύριο τι προτιμάς;

Σου δίνει κάποιος το 0-0 χωρίς να παίξεις.

ή σου δίνει κάποιος σίγουρα ότι θα φας γκολ ( ίσως και πάνω από ένα ποιος ξέρει) αλλά θα το παίξεις το ματς μπας και κερδίσεις.

Τι διαλέγεις;

Εννοείται να το παίξω.
Το 0-0 δωσ' το μου την Κυριακή.
Αύριο μόνο νίκη.
Νίκη ...
από Hayate
Τετ 04 Μαρ 2026, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Μπράβο ομαδάρα.....Τρομεροί Γερεμεγεφ, Ζαφειρης,Ζιβκοβιτς, Μιχαηλίδης,Σάντσεζ,Τσιφτσης,Ντελιας,Καμάρα, Οζντοεφ,Χατσιδης,Ιβανουσετς,Κεντζιορα,Μπαμπά, Γιακουμάκης..

Συνεχίζουμε έτσι...
από marsantos
Παρ 06 Μαρ 2026, 11:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Κυριακή 8/3, 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD

Το καλό είναι πως ο οσφπ είναι ανοικτό βιβλίο. Ξέρουμε ακριβώς το παιχνίδι του. Προσέγγιση διαφορετική δε θα έχει Δεν έχει παίκτες να σε εκπλήξουν να κάνουν κάτι που δεν περιμένεις.
Δλδ αυτή τη στιγμή ο βάζελος είναι πιο απρόβλεπτη ομάδα. Πλέον έχει πολλούς διαφορετικούς παίκτες που σκοράρουν ...
από obanebane
Παρ 06 Μαρ 2026, 13:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Κυριακή 8/3, 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD

Τι λέτε ρε;
Τι ήττες και ισοπαλίες, θα τους πάρουμε σβάρνα, θα περάσουμε απο πάνω τους,θα βουλώσουμε τα στόματα όλων,θα δείξουμε σε όλη τη χώρα και με τη βούλα ποιά είναι η καλύτερη ομάδα.
Υγεία να έχουν οι παιχταράδες μας,οι υπόλοιποι συντονιστείτε.
Η ΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.
από van rooy
Παρ 06 Μαρ 2026, 15:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Κυριακή 8/3, 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD

Δεν ξαναπέφτουμε απο την ΚΟΡΥΦΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
από Kaizen
Παρ 06 Μαρ 2026, 20:17
Jump to forum
Jump to topic

Το πιο ευκολο διπλο στην ιστορια των διπλων. Δεν θα ιδρωσουμε καν. 0-5 απο ημιχρονο, εκτος κι αν μπουμε ακομα πιο χαλαρα και ειναι μονο 0-3.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
από Hayate
Σάβ 07 Μαρ 2026, 10:03
Jump to forum
Jump to topic

Ένας αγώνας είναι ...Κιεγω είμαι της άποψης να μην πάρουμε κάποιο ρίσκο με ανέτοιμους παίκτες.Ας το πάμε έξυπνα....

0-1 τελικό σκορ με Κεντζιορα ..
από paokspren
Δευ 09 Μαρ 2026, 00:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Επίσης να μην ξεχάσω:

Παλομπαρίνι θα σου βάλουμε δύο κιλά αρχίδια στο στόμα μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Ξεφτιλισμένε.
από st4this
Παρ 13 Μαρ 2026, 10:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 15/03 - 18:00 NOVASPORTS PRIME

Λογικά θα αναβληθεί ο αγώνας λόγω του φόνου του παλικαριού στη Καλαμαριά; Δεν ξέρω δεν θυμάμαι τι έγινε επί Άλκη, συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
από marsantos
Σάβ 14 Μαρ 2026, 23:10
Jump to forum
Jump to topic

Gpap καλησπέρα.
Ο μικρός πάντως σε θέματα επιστροφών, μαρκαρισματων, πίεσης, εντάσεων το παιδί δείχνει να σκυλιαζει. Και υπάρχουν αρκετές φορές σε καθε παιχνίδι που βγάζει φοβερό πείσμα στις σωμα με σώμα μονομαχίες.
Με το θράσος που έχει, με το να μη φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες και με τα καλά του ...
από PAOK DreXleR
Κυρ 15 Μαρ 2026, 02:22
Jump to forum
Jump to topic

Πάμε για άλλη μια νίκη, αυξάνοντας την απόδοση μας & στέλνοντας μήνυμα πως όλα από εμάς θα εξαρτηθούν.
Μετά covid πρώτη φορά θα πάω γήπεδο & θα έχω παρέα τον μικρό μου, βαφτίσια λέμε στη Θύρα 2.
Είχα πάει ΟΑΚΑ με το Λαόθ & το άλλο καλό παιδί, με τα σύνθετα επίθετα απ' την Πορτογαλία αλλά θέλω να το ...
από gervasio artigas
Κυρ 15 Μαρ 2026, 11:31
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ζίβκοβιτς είναι μέσα στους 3 καλύτερους ξένους που πέρασαν από την ομάδα έβερ, για ποιόν ισάξιο αντικαταστάτη μιλάτε;

Πάμε να πάρουμε το ματς, χωρίς πολλά πολλά, με μηδέν στην άμυνα και κυρίως χωρίς τραυματισμούς.

Ο ΖΙΦΚΟ ειναι ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΝΟΣ που εχει ελθει στον ΠΑΟΚ (δεν λεω ...
από gervasio artigas
Κυρ 15 Μαρ 2026, 11:42
Jump to forum
Jump to topic

η προσφορα του ΓΚΑΡΣΙΑ για μενα ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ σε τιποτα και με τιποτα με του ΖΙΦΚΟ
Τον ΒΙΕΡΙΝΙΑ δεν τον εκλαμβανω ως "ξενο"