Η αναζήτηση βρήκε 358 εγγραφές
- Σάβ 14 Φεβ 2026, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
Ανεβαίνω δύο τρεις φορές τον χρόνο με τον γιο μου στην Τούμπα σε ματς που θεωρώ κομβικά για το πρωτάθλημα. Μέχρι τωρα έχουμε ένα σερί εφτά στα εφτά!! Μέσα σ' αυτούς τους αγώνες συμπεριλαμβάνεται το ιστορικό 3-2 επί της χάρτινης και το φετινό 2-1 επί του Ολυμπιακού, ματς που αποδείχτηκε ορόσημο καθώς ...
- Σάβ 14 Φεβ 2026, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
Αύριο θα φανεί σε ποιον χαμογέλασε το σύμπαν σήμερα..
- Τρί 03 Μαρ 2026, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά - ΠΑΟΚ 4/3/26 20:00, Cosmote Sport 1 HD
Μαρσάντε για αύριο τι προτιμάς;
Σου δίνει κάποιος το 0-0 χωρίς να παίξεις.
ή σου δίνει κάποιος σίγουρα ότι θα φας γκολ ( ίσως και πάνω από ένα ποιος ξέρει) αλλά θα το παίξεις το ματς μπας και κερδίσεις.
Τι διαλέγεις;
Εννοείται να το παίξω.
Το 0-0 δωσ' το μου την Κυριακή.
Αύριο μόνο νίκη.
Νίκη ...
- Τετ 04 Μαρ 2026, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μπράβο ομαδάρα.....Τρομεροί Γερεμεγεφ, Ζαφειρης,Ζιβκοβιτς, Μιχαηλίδης,Σάντσεζ,Τσιφτσης,Ντελιας,Καμάρα, Οζντοεφ,Χατσιδης,Ιβανουσετς,Κεντζιορα,Μπαμπά, Γιακουμάκης..
Συνεχίζουμε έτσι...
Συνεχίζουμε έτσι...
- Παρ 06 Μαρ 2026, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Κυριακή 8/3, 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD
Το καλό είναι πως ο οσφπ είναι ανοικτό βιβλίο. Ξέρουμε ακριβώς το παιχνίδι του. Προσέγγιση διαφορετική δε θα έχει Δεν έχει παίκτες να σε εκπλήξουν να κάνουν κάτι που δεν περιμένεις.
Δλδ αυτή τη στιγμή ο βάζελος είναι πιο απρόβλεπτη ομάδα. Πλέον έχει πολλούς διαφορετικούς παίκτες που σκοράρουν ...
Δλδ αυτή τη στιγμή ο βάζελος είναι πιο απρόβλεπτη ομάδα. Πλέον έχει πολλούς διαφορετικούς παίκτες που σκοράρουν ...
- Παρ 06 Μαρ 2026, 13:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Κυριακή 8/3, 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD
Τι λέτε ρε;
Τι ήττες και ισοπαλίες, θα τους πάρουμε σβάρνα, θα περάσουμε απο πάνω τους,θα βουλώσουμε τα στόματα όλων,θα δείξουμε σε όλη τη χώρα και με τη βούλα ποιά είναι η καλύτερη ομάδα.
Υγεία να έχουν οι παιχταράδες μας,οι υπόλοιποι συντονιστείτε.
Η ΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.
Τι ήττες και ισοπαλίες, θα τους πάρουμε σβάρνα, θα περάσουμε απο πάνω τους,θα βουλώσουμε τα στόματα όλων,θα δείξουμε σε όλη τη χώρα και με τη βούλα ποιά είναι η καλύτερη ομάδα.
Υγεία να έχουν οι παιχταράδες μας,οι υπόλοιποι συντονιστείτε.
Η ΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.
- Παρ 06 Μαρ 2026, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Κυριακή 8/3, 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD
Δεν ξαναπέφτουμε απο την ΚΟΡΥΦΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Παρ 06 Μαρ 2026, 20:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πιο ευκολο διπλο στην ιστορια των διπλων. Δεν θα ιδρωσουμε καν. 0-5 απο ημιχρονο, εκτος κι αν μπουμε ακομα πιο χαλαρα και ειναι μονο 0-3.

- Σάβ 07 Μαρ 2026, 10:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένας αγώνας είναι ...Κιεγω είμαι της άποψης να μην πάρουμε κάποιο ρίσκο με ανέτοιμους παίκτες.Ας το πάμε έξυπνα....
0-1 τελικό σκορ με Κεντζιορα ..
0-1 τελικό σκορ με Κεντζιορα ..
- Δευ 09 Μαρ 2026, 00:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Επίσης να μην ξεχάσω:
Παλομπαρίνι θα σου βάλουμε δύο κιλά αρχίδια στο στόμα μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Ξεφτιλισμένε.
Παλομπαρίνι θα σου βάλουμε δύο κιλά αρχίδια στο στόμα μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Ξεφτιλισμένε.
- Παρ 13 Μαρ 2026, 10:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 15/03 - 18:00 NOVASPORTS PRIME
Λογικά θα αναβληθεί ο αγώνας λόγω του φόνου του παλικαριού στη Καλαμαριά; Δεν ξέρω δεν θυμάμαι τι έγινε επί Άλκη, συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Gpap καλησπέρα.
Ο μικρός πάντως σε θέματα επιστροφών, μαρκαρισματων, πίεσης, εντάσεων το παιδί δείχνει να σκυλιαζει. Και υπάρχουν αρκετές φορές σε καθε παιχνίδι που βγάζει φοβερό πείσμα στις σωμα με σώμα μονομαχίες.
Με το θράσος που έχει, με το να μη φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες και με τα καλά του ...
Ο μικρός πάντως σε θέματα επιστροφών, μαρκαρισματων, πίεσης, εντάσεων το παιδί δείχνει να σκυλιαζει. Και υπάρχουν αρκετές φορές σε καθε παιχνίδι που βγάζει φοβερό πείσμα στις σωμα με σώμα μονομαχίες.
Με το θράσος που έχει, με το να μη φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες και με τα καλά του ...
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 02:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάμε για άλλη μια νίκη, αυξάνοντας την απόδοση μας & στέλνοντας μήνυμα πως όλα από εμάς θα εξαρτηθούν.
Μετά covid πρώτη φορά θα πάω γήπεδο & θα έχω παρέα τον μικρό μου, βαφτίσια λέμε στη Θύρα 2.
Είχα πάει ΟΑΚΑ με το Λαόθ & το άλλο καλό παιδί, με τα σύνθετα επίθετα απ' την Πορτογαλία αλλά θέλω να το ...
Μετά covid πρώτη φορά θα πάω γήπεδο & θα έχω παρέα τον μικρό μου, βαφτίσια λέμε στη Θύρα 2.
Είχα πάει ΟΑΚΑ με το Λαόθ & το άλλο καλό παιδί, με τα σύνθετα επίθετα απ' την Πορτογαλία αλλά θέλω να το ...
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 11:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ζίβκοβιτς είναι μέσα στους 3 καλύτερους ξένους που πέρασαν από την ομάδα έβερ, για ποιόν ισάξιο αντικαταστάτη μιλάτε;
Πάμε να πάρουμε το ματς, χωρίς πολλά πολλά, με μηδέν στην άμυνα και κυρίως χωρίς τραυματισμούς.
Ο ΖΙΦΚΟ ειναι ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΝΟΣ που εχει ελθει στον ΠΑΟΚ (δεν λεω ...
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 11:42
- Jump to forum
- Jump to topic
η προσφορα του ΓΚΑΡΣΙΑ για μενα ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ σε τιποτα και με τιποτα με του ΖΙΦΚΟ
Τον ΒΙΕΡΙΝΙΑ δεν τον εκλαμβανω ως "ξενο"
Τον ΒΙΕΡΙΝΙΑ δεν τον εκλαμβανω ως "ξενο"