Η αναζήτηση βρήκε 343 εγγραφές

Return

από Nassos
Σάβ 17 Ιαν 2026, 13:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Έχω το δικαίωμα να μην ξεχνάω τι έλεγε η Παε και τα πολλα αρδ της πριν δύο μήνες.
Οπως έχει και η Παε το δικαίωμα να περνάει για ηλιθιους τους οπαδούς της.
Κανένα κενό δεν έχουμε...... αν αυτό σας βολεύει.

Καλά βέβαια κάποιοι οπαδοι πριν λιγο καιρο, φώναζαν πουλα στον Ιβάν και κάποιοι οτι είναι ...
από embuji
Τρί 20 Ιαν 2026, 08:24
Jump to forum
Jump to topic

Ημερα 10η.

Ηρθα στην δουλεια χωρις μεταγραφη. Θα φυγω με μεταγραφη :lol: :pano:
από embuji
Τρί 20 Ιαν 2026, 10:29
Jump to forum
Jump to topic

Dimitris_L4 έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 09:50
embuji έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 08:24 Ημερα 10η.

Ηρθα στην δουλεια χωρις μεταγραφη. Θα φυγω με μεταγραφη :lol: :pano:
Αδερφε μου σκανδαλη4 μεχρι την Κυριακη θα ερθει...δν ξερω τπτ απολυτως αλλα θα τν φερουμε τν στοπερ..να μπορεις να πηγαινεις ανετα στη δουλεια...
Αστα αυτα τα δε ξερω, μιλα Βιρνα
από Kaizen
Τρί 20 Ιαν 2026, 14:42
Jump to forum
Jump to topic

Εγω παντως θα επιμενω οτι φετος φαινεται να κινουμαστε πολυ σωστα και λογικα στις μεταγραφες. Φαινεται οτι δεν παμε πλεον σε λυσεις απελπισιας απλα για να κανουμε μεταγραφη. Θα παρουμε αυτο που θελουμε και χρειαζομαστε ή δεν θα παιρνουμε τιποτα.
Μ αρεσει αυτο, αναγνωριζοντας βεβαια και τα ρισκα που ...
από Tolaros
Τρί 20 Ιαν 2026, 15:25
Jump to forum
Jump to topic

+@gika
Ας περιμένουμε όμως λιγάκι ακόμα, αν έρθουν μεταγραφές που θα ενισχύσουν θα βγούνε να που γιατί τόσο αργά ;
Μακάρι όλα να πάνε καλά και στο τέλος να μην ξανα ερωτηθούμε : τι θα γινόταν αν για μμαμημενη φορά λειτουργούσαν γρήγορα και πιο επαγγελματικά ! Ναι επαγγελματικά διότι οι μεταγραφές ...
από Kaizen
Τρί 20 Ιαν 2026, 15:33
Jump to forum
Jump to topic

Εγω παντως θα επιμενω οτι φετος φαινεται να κινουμαστε πολυ σωστα και λογικα στις μεταγραφες. Φαινεται οτι δεν παμε πλεον σε λυσεις απελπισιας απλα για να κανουμε μεταγραφη. Θα παρουμε αυτο που θελουμε και χρειαζομαστε ή δεν θα παιρνουμε τιποτα.
Μ αρεσει αυτο, αναγνωριζοντας βεβαια και τα ρισκα ...
από leomatos88
Τετ 21 Ιαν 2026, 14:23
Jump to forum
Jump to topic

Αδυνατώ να κατανοήσω πώς προκύπτει ότι η ομάδα έχει οικονομικό πρόβλημα, θέμα ρευστότητας, τσιγκούνη μεγαλομέτοχο, δεν ξέρω τί άλλο...
Σωρεία παιχταράδων βρίσκεται στην ομάδα, όπως επίσης πληθώρα τέτοιων έχει περάσει τα τελευταία τουλάχιστον δέκα χρόνια.
Πρόσφατα έκανες την ακριβότερη μεταγραφή όχι ...
από obanebane
Πέμ 22 Ιαν 2026, 10:15
Jump to forum
Jump to topic

Και εγώ θεωρώ πιο πιθανό να πάρουμε δεξί μπακ παρά στόπερ.
Πιστεύω οτι ο Σαστρε είναι ενήμερος οτι το καλοκαίρι φεύγει,δεν έχει κίνητρο και είναι ρίσκο να στηριχθούμε σε αυτόν για το υπόλοιπο της σεζόν.
Προφανώς το ιδανικό είναι να ενισχυθούμε και στις δύο θέσεις, ο προπονητής φαίνεται όμως οτι ...
από obanebane
Πέμ 22 Ιαν 2026, 11:14
Jump to forum
Jump to topic

Και ο Τσωχος στην πτήση με τη νίκη του λέω, ευχαριστώ λέει. :opaokara:
Ο Σαμπρακος ήταν λίγο βαρύς, δεν ήθελε πολλά πολλά.
από Jean Valjean
Πέμ 22 Ιαν 2026, 11:49
Jump to forum
Jump to topic

Ο πρώτος αντίπαλος που αντιμετωπίσαμε με τον Ολυμπιακό όταν αναλάβαμε ήταν ο ΠΑΟΚ και τότε κερδίσαμε καθαρά στην έδρα τους. Από εκείνο το σημείο όμως, πάντα έλεγα στο τεχνικό μου επιτελείο και σε όσους συζητούσα ότι για μένα ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ανταγωνιστική ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου μαζί με ...
από marsantos
Πέμ 22 Ιαν 2026, 12:45
Jump to forum
Jump to topic

ΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 12:10 :mrgreen:
Τώρα είδα ότι ο Valjean έγραψε κάτι παρόμοιο.
Ετοιμάσου για τα clean sheets σήμερα.

Υγ. Νίκη σήμερα με μηδέν παθητικό.
από MagdiTolba
Πέμ 22 Ιαν 2026, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

obanebane έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 11:14 Και ο Τσωχος στην πτήση με τη νίκη του λέω, ευχαριστώ λέει. :opaokara:
Ο Σαμπρακος ήταν λίγο βαρύς, δεν ήθελε πολλά πολλά.
Μπουκωμένος θα ήταν
από ΑποστόληςΑ
Πέμ 22 Ιαν 2026, 19:00
Jump to forum
Jump to topic

Panostas1995 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 18:52 Μόλις διάβασα πως ο Κουτσιας θέλει να φύγει από τη Λουγκάνο μετά το περιστατικό που του επιτέθηκε ένας συμπαίκτης του....τον θέλει λέει η ραπίντ Βιέννης....μήπως θα ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση να τον φέρουμε πίσω ;
Φοβάμαι ότι θα τον κυνηγάει ο Γιακουμάκης μετά...
από embuji
Παρ 23 Ιαν 2026, 08:26
Jump to forum
Jump to topic

Ημερα 13η.

Ηρθα στην δουλεια χωρις μεταγραφη, θα φυγω με μεταγραφη :mrgreen: :opaokara: :opaokara:
από omerta76
Παρ 23 Ιαν 2026, 09:03
Jump to forum
Jump to topic

Εσύ συνέχισε να γράφεις και μετά την λήξη της μεταγραφικής περιόδου "4 μήνες πριν το καλοκαίρι, ήρθα στη δουλειά χωρίς στόπερ, κάποια στιγμή θα φέρουν στόπερ" γιατί φέρνει γούρι... :opaokara: :opaokara: :opaokara: