Η αναζήτηση βρήκε 343 εγγραφές
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Έχω το δικαίωμα να μην ξεχνάω τι έλεγε η Παε και τα πολλα αρδ της πριν δύο μήνες.
Οπως έχει και η Παε το δικαίωμα να περνάει για ηλιθιους τους οπαδούς της.
Κανένα κενό δεν έχουμε...... αν αυτό σας βολεύει.
Καλά βέβαια κάποιοι οπαδοι πριν λιγο καιρο, φώναζαν πουλα στον Ιβάν και κάποιοι οτι είναι ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 08:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ημερα 10η.
Ηρθα στην δουλεια χωρις μεταγραφη. Θα φυγω με μεταγραφη

Ηρθα στην δουλεια χωρις μεταγραφη. Θα φυγω με μεταγραφη
- Τρί 20 Ιαν 2026, 10:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Αστα αυτα τα δε ξερω, μιλα ΒιρναDimitris_L4 έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 09:50Αδερφε μου σκανδαλη4 μεχρι την Κυριακη θα ερθει...δν ξερω τπτ απολυτως αλλα θα τν φερουμε τν στοπερ..να μπορεις να πηγαινεις ανετα στη δουλεια...embuji έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 08:24 Ημερα 10η.
Ηρθα στην δουλεια χωρις μεταγραφη. Θα φυγω με μεταγραφη![]()
![]()
- Τρί 20 Ιαν 2026, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παντως θα επιμενω οτι φετος φαινεται να κινουμαστε πολυ σωστα και λογικα στις μεταγραφες. Φαινεται οτι δεν παμε πλεον σε λυσεις απελπισιας απλα για να κανουμε μεταγραφη. Θα παρουμε αυτο που θελουμε και χρειαζομαστε ή δεν θα παιρνουμε τιποτα.
Μ αρεσει αυτο, αναγνωριζοντας βεβαια και τα ρισκα που ...
Μ αρεσει αυτο, αναγνωριζοντας βεβαια και τα ρισκα που ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
+@gika
Ας περιμένουμε όμως λιγάκι ακόμα, αν έρθουν μεταγραφές που θα ενισχύσουν θα βγούνε να που γιατί τόσο αργά ;
Μακάρι όλα να πάνε καλά και στο τέλος να μην ξανα ερωτηθούμε : τι θα γινόταν αν για μμαμημενη φορά λειτουργούσαν γρήγορα και πιο επαγγελματικά ! Ναι επαγγελματικά διότι οι μεταγραφές ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παντως θα επιμενω οτι φετος φαινεται να κινουμαστε πολυ σωστα και λογικα στις μεταγραφες. Φαινεται οτι δεν παμε πλεον σε λυσεις απελπισιας απλα για να κανουμε μεταγραφη. Θα παρουμε αυτο που θελουμε και χρειαζομαστε ή δεν θα παιρνουμε τιποτα.
Μ αρεσει αυτο, αναγνωριζοντας βεβαια και τα ρισκα ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Αδυνατώ να κατανοήσω πώς προκύπτει ότι η ομάδα έχει οικονομικό πρόβλημα, θέμα ρευστότητας, τσιγκούνη μεγαλομέτοχο, δεν ξέρω τί άλλο...
Σωρεία παιχταράδων βρίσκεται στην ομάδα, όπως επίσης πληθώρα τέτοιων έχει περάσει τα τελευταία τουλάχιστον δέκα χρόνια.
Πρόσφατα έκανες την ακριβότερη μεταγραφή όχι ...
Σωρεία παιχταράδων βρίσκεται στην ομάδα, όπως επίσης πληθώρα τέτοιων έχει περάσει τα τελευταία τουλάχιστον δέκα χρόνια.
Πρόσφατα έκανες την ακριβότερη μεταγραφή όχι ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 10:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εγώ θεωρώ πιο πιθανό να πάρουμε δεξί μπακ παρά στόπερ.
Πιστεύω οτι ο Σαστρε είναι ενήμερος οτι το καλοκαίρι φεύγει,δεν έχει κίνητρο και είναι ρίσκο να στηριχθούμε σε αυτόν για το υπόλοιπο της σεζόν.
Προφανώς το ιδανικό είναι να ενισχυθούμε και στις δύο θέσεις, ο προπονητής φαίνεται όμως οτι ...
Πιστεύω οτι ο Σαστρε είναι ενήμερος οτι το καλοκαίρι φεύγει,δεν έχει κίνητρο και είναι ρίσκο να στηριχθούμε σε αυτόν για το υπόλοιπο της σεζόν.
Προφανώς το ιδανικό είναι να ενισχυθούμε και στις δύο θέσεις, ο προπονητής φαίνεται όμως οτι ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 11:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Και ο Τσωχος στην πτήση με τη νίκη του λέω, ευχαριστώ λέει.
Ο Σαμπρακος ήταν λίγο βαρύς, δεν ήθελε πολλά πολλά.
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 11:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο πρώτος αντίπαλος που αντιμετωπίσαμε με τον Ολυμπιακό όταν αναλάβαμε ήταν ο ΠΑΟΚ και τότε κερδίσαμε καθαρά στην έδρα τους. Από εκείνο το σημείο όμως, πάντα έλεγα στο τεχνικό μου επιτελείο και σε όσους συζητούσα ότι για μένα ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ανταγωνιστική ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου μαζί με ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 12:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ετοιμάσου για τα clean sheets σήμερα.
Υγ. Νίκη σήμερα με μηδέν παθητικό.
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπουκωμένος θα ήτανobanebane έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 11:14 Και ο Τσωχος στην πτήση με τη νίκη του λέω, ευχαριστώ λέει.![]()
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 19:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Φοβάμαι ότι θα τον κυνηγάει ο Γιακουμάκης μετά...Panostas1995 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 18:52 Μόλις διάβασα πως ο Κουτσιας θέλει να φύγει από τη Λουγκάνο μετά το περιστατικό που του επιτέθηκε ένας συμπαίκτης του....τον θέλει λέει η ραπίντ Βιέννης....μήπως θα ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση να τον φέρουμε πίσω ;
- Παρ 23 Ιαν 2026, 08:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ημερα 13η.
Ηρθα στην δουλεια χωρις μεταγραφη, θα φυγω με μεταγραφη

Ηρθα στην δουλεια χωρις μεταγραφη, θα φυγω με μεταγραφη
- Παρ 23 Ιαν 2026, 09:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ συνέχισε να γράφεις και μετά την λήξη της μεταγραφικής περιόδου "4 μήνες πριν το καλοκαίρι, ήρθα στη δουλειά χωρίς στόπερ, κάποια στιγμή θα φέρουν στόπερ" γιατί φέρνει γούρι...