Η αναζήτηση βρήκε 498 εγγραφές

Return

από aivas19
Παρ 27 Ιουν 2025, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Πολύ σωστά. Επίσης στέλνει τον Παπακανελλο στην Ριο Αβε ΔΑΝΕΙΚΟ. Είπατε κάτι;
από tolis14
Δευ 21 Ιούλ 2025, 21:25
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα το ιδανικό είναι ο αποκλεισμός των πάντων. Αυτό θα τους προκαλέσει τεράστια γκρίνια, εσωστρεφεια, απώλεια εσόδων και μεγάλα προβλήματα στο rotation. Και ως bonus, τη δική μου χαρά γιατί τους απεχθάνομαι όλους :D
από Miles
Κυρ 21 Σεπ 2025, 19:17
Jump to forum
Jump to topic

Ο άλλος είναι μαζί σου, γιατί κάνει τον ανήξερο.
από Mīngus
Δευ 22 Σεπ 2025, 13:59
Jump to forum
Jump to topic

Βλέποντας πάλι πώς περνάει σαν σταματημένο τον Σιωπη ο Ποντενσε, θυμάμαι που κάποιοι έτρωγαν τα λυσακα τους επειδή πήραμε Μεϊτέ και όχι Σιωπη το χειμώνα.
Και θυμάμαι και την ειρωνία των βαζελων.
από loukas karadimos
Τετ 08 Οκτ 2025, 20:14
Jump to forum
Jump to topic

Από Ελλάδα αυτό το δεξί μπακ της λεβαδειας αξίζει νομίζω

Αλλά και πάλι είναι τόσο χαμηλό το επίπεδο της λίγκας και τόσο παρανοϊκές οι απαιτήσεις στον ΠΑΟΚ που δεν θα έβαζα το χέρι στην φωτιά για κανέναν
από Iznogoud4
Σάβ 11 Οκτ 2025, 00:33
Jump to forum
Jump to topic

“Ο Μεντιλίμπαρ πιστεύει τον Πνευμονίδη καθώς αυτός, άλλωστε, ήταν εκείνος που τον κάλεσε στην πρώτη ομάδα. Αλλά ο Ισπανός κρίνει ότι ακόμα είναι ανέτοιμος τακτικά και σωματικά για το κορυφαίο επίπεδο, για αυτο και τον προφυλάσσει. Αν συνεχίσει να δουλεύει στου Ρέντη όπως το κάνει μέχρι τώρα, θα ...
από Paok1926 + male-sykies
Σάβ 18 Οκτ 2025, 12:32
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως εγώ τόσα λεφτά για Τετει και Παντελίδη δεν θα έδινα με τίποτα.
από Мир
Τετ 17 Δεκ 2025, 16:48
Jump to forum
Jump to topic

Θα μείνει 4αδα ο Ρούλης και θα διατηρήσει μεγαλυτερες ελπίδες για να διαιτητεύσει έναν ακόμα τελικό η Φραπαρ.
από Sera4
Παρ 16 Ιαν 2026, 09:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Η αλήθεια είναι πως και πολλούς ΠΑΟΚτσήδες να ρωτήσεις δεν τους χαλάει το να υποθηκευτεί το μέλλον της ομάδας, μπροστά σε κάποιες πρόσκαιρες μεταγραφικές χαρές, οι οποίες δεν ξέρεις κιόλας αν θα σου βγουν. Η αποθέωση των τάχα μου επενδύσεων του Αλαφούζου ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Θα πρέπει να ...
από astral
Κυρ 18 Ιαν 2026, 22:43
Jump to forum
Jump to topic

Мир έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 22:41 O βάζελος πήρε Παντελίδη-Τετέι για να γίνει κατηγορία Κηφισιάς;
Επικοινωνιακή νίκη :lol:
από astral
Κυρ 18 Ιαν 2026, 22:52
Jump to forum
Jump to topic

Α, και να μην ξεχάσουμε να πάρουμε τον Τεττεη στην εθνική και να αφήσουμε εκτός τον Γιακουμάκη
από tolis14
Τρί 20 Ιαν 2026, 23:17
Jump to forum
Jump to topic

Τελικά είμαστε πολύ υπεράνω οπαδοί, αυτό έχω καταλάβει. Αυτή την κατανόηση και δικαιολογηση των πάντων που δείχνουμε προς τους άλλους μονο να δείχναμε και για την ομάδα μας κάποιες φορές. Καλός ο Ολυμπιακός σήμερα, που προηγείται με 0 ευκαιρίες υπέρ, 10 ευκαιρίες μαλλιά κατά. Τι άλλο θα διαβάσουμε
από Rexaris
Τετ 21 Ιαν 2026, 00:04
Jump to forum
Jump to topic

Το μυαλό λέει να περάσει ο γάβρος για τους βαθμούς στην Ελλάδα και για τα δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια. Εμείς έχουμε που έχουμε δυο αγώνες παραπάνω με τον βαζ στο Κύπελλο, αν δεν έχουν αυτοί τουλάχιστον αγώνες Ευρώπης, το πρωτάθλημα δυσκολεύει.

Από την άλλη, η καρδιά λέει να φάνε 7 και να ...
από aivas19
Δευ 09 Φεβ 2026, 05:45
Jump to forum
Jump to topic

Κυρ Μεντι μου καποιος κακοπροαίρετος θα ελεγε οτι εθαψες τους μικρους (Πνευμονιδη, Καλογεροπουλο, Μουζακιτη) και σε παιρνει η κατηφορα. Βεβαια μαζι με τους μικρους εξαφανιστηκαν και οσοι εξηραν τη διαχειριση που εκανες στους «πιτσιρικαδες». Μαλλον εχουν τους λογους τους