Η αναζήτηση βρήκε 256 εγγραφές
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Παλικάρια για τον Τζίμα διαλέξτε είτε το ο κόσμος παίζει μπάλα, είτε το πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μην το ξεχειλώσετε εδώ μέσα με τα off-topic επειδή είναι εμπορικό το θέμα και βαριέστε να μπαίνετε στα κατάλληλα.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Με Ιταλο κ Κολομβιανο,εγω ειμαι ευχαριστημενος αν κλεισουν τελικα.Αν μερικοι περιμενατε Μαυροπανο κ Μορο δικο σας προβλημα,μη κοιμηθειτε αποψε απο την στεναχωρια σας.
BALANCE is the most important λεει συνεχως ενας γραφικος σοφος.
BALANCE is the most important λεει συνεχως ενας γραφικος σοφος.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 11:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Από πότε έχεις να δεις Lucescu ball;;;john4serres έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 11:14 Κάτι δεν μου κολλάει καλά.
Δυο χαφ κοντοί παίζοντας καθετα;
Πολυ antiLucescu ball
- Παρ 29 Αύγ 2025, 01:07
- Jump to forum
- Jump to topic
μπα
- Παρ 29 Αύγ 2025, 05:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μας βγαίνει το αποκλεισμός καλοκαιρινός, δε μας βγαίνει γκρίνια στο γήπεδο, δε μας βγαίνει προπονητικό, δε μας βγαίνει το γήπεδο, ας βγάλουμε ένα θέμα ντελια ε κει να μη βγει, τι είχαμε τι χάσαμε. το τραγούδι λέγεται πόνος
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγά την ειρωνία ρε φίλε, τι είπε ο άνθρωπος? Ότι ξέρουμε λιγότερα από του σκαουτς?
Πολύ ευαίσθητοι γίναμε για οπαδικο φόρουμ
Πολύ ευαίσθητοι γίναμε για οπαδικο φόρουμ
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 10:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα ήθελα να πω κάτι που το διαβάζω συνέχεια και με ενοχλεί μιας και είμαι και εγώ καινούργιο μέλος.
Ο αλληλοσεβασμός μεταξύ μας πρέπει να υπάρχει ανεξάρτητα αν κάποιος είναι καινούργιο μέλος ή όχι
Δεν μπαίνω στην διαδικασία αν έχει δίκιο ο Γιάννης ή όχι απλά δραττομαι της ευκαιρίας για το πω γιατί ...
Ο αλληλοσεβασμός μεταξύ μας πρέπει να υπάρχει ανεξάρτητα αν κάποιος είναι καινούργιο μέλος ή όχι
Δεν μπαίνω στην διαδικασία αν έχει δίκιο ο Γιάννης ή όχι απλά δραττομαι της ευκαιρίας για το πω γιατί ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχικά, επειδή είναι φόρουμ και οχι προσωπική διαμάχη, να ζητήσω συγγνώμη από οποιο παιδί ενοχλήθηκε απο το ύφος μου.
ΟΜΩΣ, δεν μπορεί να λέμε ο Μπότο κάνει λάθη, ο σερα κάνει λάθη και να γράφουμε με ύφος χιλίων καρδιναλιων ότι είναι 3ο-4η επιλογή και μακάρι να βγει λαβράκι, αν είμαστε πολυ τυχεροί ...
ΟΜΩΣ, δεν μπορεί να λέμε ο Μπότο κάνει λάθη, ο σερα κάνει λάθη και να γράφουμε με ύφος χιλίων καρδιναλιων ότι είναι 3ο-4η επιλογή και μακάρι να βγει λαβράκι, αν είμαστε πολυ τυχεροί ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορει καποιος να μας εξηγησει γιατι ενω ηξερε η παε τα κενα στις θεσεις φορ και αμυντικου εδω και 9 μηνες!! καταληξαμε σε δανεικους??
Το ιδιο και στο χαφ απ οτι λενε (ζαφειρης θα ερθει τον ιανουαριο), ενω αν παρουμε τριτο φορ μαλλον και αυτος παει για δανεικος!
Εγώ είμαι εδώ για σένα φίλε ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιστροφή στις εργοστασιακες
Ο gika που αγαπήσαμε
Ο gika που αγαπήσαμε

- Δευ 01 Σεπ 2025, 10:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένας πολύ κολλητός του κουμπάρου μου που ξέρει κάποιον που ασχολείται πολύ ενεργά και λεπτομερειακά με το Ιταλικό Πρωτάθλημα, του μετέφερε ότι οι δυο Ιταλοί που πήρε δανεικούς ο ΠΑΟΚ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο κάτι δηλαδή σαν παικτάκια της σειράς .Επίσης του είπε ότι στην Ιταλία γενικά υπάρχει η ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 14:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι πολυ ακομψο αυτο που κανεις @sn0ufel4 ειδικά ως μοντ..πες κατι.το ανεβασες για χαβα η οχι;
- Δευ 01 Σεπ 2025, 20:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει μεταφέρει κάποια πράγματα ο Δημήτρης όντως.
Και απ' ότι φαίνεται δεν κοροϊδεύει.
Και απ' ότι φαίνεται δεν κοροϊδεύει.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:54
- Jump to forum
- Jump to topic
ας πει πρωτα ενα "γεια" στο φορουμ που ξημεροβραδιάζεται ο Στεργιάδης, και μετα ας παρουσιασει το "ρεπορταζ" του