Η αναζήτηση βρήκε 74 εγγραφές
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Φίλε Μινγκους πλάκα κάνεις τώρα έτσι;
Ποιο σντνα;
Έχεις δει έστω τρεις αράδες από αυτά που γράφουν οι άλλοι επί βδομάδες; Μόνο "γαμώ το σπιτι σου ρωσοποντιε" δεν λένε.
Τι είναι αυτά που λέτε; Τι ξέπλυμα είναι αυτό στο βωμό της εξίσωσης των πάντων;
Γιατί πρέπει να στήσει κάποιο ΜΜΕ για να ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή αν στείλει ο Σαββίδης μια εγγυητική 260 εκ τι ακριβώς θα αποδείξει? Οτι έχει τα λεφτά?beyes4 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:15 Μετα από τη σημερινή κίνηση ματ του Μυστακίδη,ο Σαββιδης καλειται να αποδειξει αν μπορει να χρηματοδοτησει την κατασκευη της νεας Τουμπας.Ιδου η Ρόδος.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 07:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετα από τη σημερινή κίνηση ματ του Μυστακίδη,ο Σαββιδης καλειται να αποδειξει αν μπορει να χρηματοδοτησει την κατασκευη της νεας Τουμπας.Ιδου η Ρόδος.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ
Δηλαδή αν στείλει ο Σαββίδης μια εγγυητική 260 εκ τι ακριβώς θα αποδείξει? Οτι έχει τα λεφτά?
Και τι ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Αν δεν είσαι στο payroll πραγματικά θα μου φανεί περίεργοNikodiai έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:23 Προσωπικά το βρίσκω τραγικο να γίνεται τοσο είδηση ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο γήπεδο μια τυχαία Πέμπτη.
Δείχνει ότι οι απαιτήσεις από πρόσωπα έχουν φτάσει πάτο.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά το βρίσκω τραγικο να γίνεται τοσο είδηση ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο γήπεδο μια τυχαία Πέμπτη.
Δείχνει ότι οι απαιτήσεις από πρόσωπα έχουν φτάσει πάτο.
Αν δεν είσαι στο payroll πραγματικά θα μου φανεί περίεργο
Δεν ξέρω τι συμπέρασμα είναι αυτό, αλλά το ποστ είναι ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μου λες Damon...οταν καποιος ειναι στο φορουμ 8-10-12 χρονια ξερω γω και γραψει κατι που ο αλλος δεν το γουσταρει...και αρχιζει ο αλλος τα ''τρολ'' ''payroll'' ''πρακτορες'' ''στημενοι'' κτλ...Αυτο τι ειναι;;;
Και κατα ποσο αυτο ειναι αποδεκτο απ τους κανονες;
Οχι κατι που δεν άρεσε. Μην ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
@Unpsofable78 μην ασχολείσαι θα τ'ακουσεις πιθανότατα. Καταλαβαίνω τον @Equalizer που προσπαθεί να κρατάει ίσες αποστάσεις ( με οτι σημαίνει αυτό) αλλά κάποιοι το βλέπουν ως αβάντα
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 15:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Στη γυναίκα του το είπε γιατί του έφτιαξε γεμιστα
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 18:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ditesta έχει κάτσει στον πάγκο.
Δεν πειράζει...
Έμεινε πολύ πίσω ο ΠΑΟΚ επί Σαββίδη και ανησύχησε...
Αφού πήρε 50 πρέπει να δώσει 50.
Να φανταστώ πως για να πάρεις τα 50 δεν έδωσες λεφτά σε ακαδημιες, δεν εκπαιδεύσες Τα παιδιά αυτά, δεν έχει λειτουργικά, δεν έχει χάσει ένα κάρο λεφτά σε ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορεί να πούλησαν τη μάνα τους στο ποκ άλλη μια φοραsn0ufel4 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 17:55 Ας γίνω εριστικός μια φορά
Οι δίπλα τι πωλήσεις έκαναν τον τελευταίο αιώνα και κάνουν αγορές ύψους 3 εκατομμυρίων?
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέλη εσύ?Nikodiai έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:04 Ο στόχος ήταν το φορ να έρθει μέχρι 14,η ΠΑΕ απέτυχε.Αυτο είναι το νόημα.Τρεξτε τώρα.
Επίσης κουράσατε με τα οφτοπικ
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που έγραψε ο nikodiai είναι σωστό και αλήθεια. Το έγραψα και εγώ στην κεντρική
Δεν δικαιολογείται να του την λέτε έτσι στο άσχετο και για άσχετους λογους
Αφήστε τις αντιπαραθέσεις
Δεν έγραψε κάποιος κατι κ του την έπεσε κάποιος. Απο την μέρα του τρυπηματος κ μετά υπάρχει ενα σύνολο ποστ ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 19:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσα ο Φωτάρας δίχως τα πέναλτιAthens έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 16:42 3 χρονιες ο Ακπομ δεν ξεπερασε τα 7 γκολ στο πρωταθλημα ελλαδας συγκεκριμενα 6 γκολ, 7 γκολ, 5 γκολ
αυτον τον παικτη ονειρευεστε?
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Λεω κ εγω κλείσαμε παιχτη. 4 σελίδες off topic
Τον @aivas19 Τον μπαναραν τσαμπα
Τον @aivas19 Τον μπαναραν τσαμπα
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 12:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά. Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και δεκαπέντε χρόνια και από όλα όσα έχω δει, αυτό με έκανε να αγανακτήσω και έκανα εγγραφή για να γράψω…
Έλεος πια με τις μισθοδοσίες και τα κολλήματα σας εδώ μπαίνουμε να δούμε για καμιά μεταγραφή, κανένα παπά να καβλαντισουμε με την ΠΑΟΚάρα, φτάνει σας ...