Δεν υπάρχει φορ που να είναι κιλερ και να μην ανοίγει διαδρόμους. Αυτά τα δύο πηγαίνουν μαζί. Ο φορ που είναι κιλερ έχει εξ'ορισμού καλές τοποθετήσεις και οι κινήσεις που κάνει τραβούν αμυντικούς επομένως ανοίγουν διαδρόμους.
Ο φορ που ψάχνει ο Λουτσέσκου πρεπει να αμύνεται και μάλιστα να αμύνεται ...
Η αναζήτηση βρήκε 83 εγγραφές
- Τρί 19 Αύγ 2025, 23:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 27. Magomed Ozdoev
Άμα μπορούσε να το γυρίσει σε σεντερ μπακ, πιστεύω ότι θα καθότανε άλλα 5 χρόνια στην ομάδα
- Πέμ 18 Σεπ 2025, 18:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 16. Tomasz Karol Kędziora
Λείπει ο ηγέτης στόπερ σε παραγωγική ηλικία. Ο Κουλιεράκης ήταν σε ηλικία που δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε, Ο Λοβρέν είναι μεγάλος. Τόσοι παίκτες υπάρχουν ανάμεσα στους δύο. Δηλαδή έναν ποιοτικό σέντερ μπακ με προσωπικότητα 27-32 χρόνων ωστε να είναι στα μέτρα μας οικονομικά. Δεν μπορούμε να ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Δεν φταίει το ροστερ???? Όντως τωρα? Με πορδές δε βάφονται αυγά. Κ το αστειο πλανο φετος με το κακό λουτσεσκου ειναι ο λογος που βλεπουμε αυτο.
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Είστε της άποψης ότι το ρόστερ είναι χειρότερο από το ρόστερ του πρωτάθλημα του 24,;
Δεν νομίζω
Όχι. Αλλά για μισό λεπτό..το καλοκαίρι ποιες 3 κινήσεις λέγανε ΟΛΟΙ (ακόμα και η διοίκηση με διαρροές) ότι πρέπει να είναι τοπ και θα πέσει χρήμα, εκτός από τις συμπληρωματικές;
1. ΦΟΡΑΚΛΑ. Τελικά ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 32. Greg Taylor
Μας πρήξανε όλο το καλοκαίρι ότι πήραμε τις πρώτες επιλογές μας και τι καλός σχεδιασμός φέτος!!!
Και έλεγα εγώ ο άσχετος ο μιρλας!!!
Πρώτες επιλογές μας και αυτός και ο Κενι ήταν επειδή ήταν ελεύθεροι όχι επειδή ήταν λαβράκια παικταραδες!!
Αν είχαν συμβόλαιο με ομάδα ούτε θα τους κοιτούσαμε και ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 14:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Oταν ενας παικτης ειναι χαλια φταιει ο παικτης. Οταν μια ομαδα ειναι χαλια φταιει ο προπονητης. Ειναι αποκρουστικο αυτο που βλεπουμε. Ειδικα σε θεματα τακτικης και προσεγγισης του παιχνιδιου. Δε γινεται ομαδα 80+ χαρτια αξια να πνιγεται απο το πρεσινγκ της τριπολης. Δε γινεται να εχουμε τις ...
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Θα σου πω εγώ πως έχει κοροιδεψει:
Υπερκαλύπτει το ξεκάθαρο γεγονός της τακτικής και "κοουτσαριστικης" ανεπάρκειας του, με πολλή δουλειά συσπείρωση και καλά αποδυτήρια επί σειρά ετών
Έτσι βγάζει ομάδες που παίρνουν αποτελέσματα και κάνουν πορείες
Ποτέ δεν μου άρεσε το ποδόσφαιρο του ΟΜΩΣ είναι ο ...
Υπερκαλύπτει το ξεκάθαρο γεγονός της τακτικής και "κοουτσαριστικης" ανεπάρκειας του, με πολλή δουλειά συσπείρωση και καλά αποδυτήρια επί σειρά ετών
Έτσι βγάζει ομάδες που παίρνουν αποτελέσματα και κάνουν πορείες
Ποτέ δεν μου άρεσε το ποδόσφαιρο του ΟΜΩΣ είναι ο ...