Μακρια απο γενοκτονους!!!panpangr77 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 11:02 Νταλάρα ακουνε και στο Ισραηλ
https://www.transfermarkt.gr/omri-gande ... ler/780548
Η αναζήτηση βρήκε 36 εγγραφές
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
μακρια απ τον ΠΑΟΚ οι γεννοκτονοιpanpangr77 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 11:02 Νταλάρα ακουνε και στο Ισραηλ
https://www.transfermarkt.gr/omri-gande ... ler/780548
- Τρί 26 Αύγ 2025, 13:29
- Jump to forum
- Jump to topic
πουλιτζερDimitrisS έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 13:27 "H ανακοινωση της απόκτησης του Ζαφειρη, θα δημοσιευτει οταν θα ειναι ετοιμη."
Δημοσιογραφος/Ρεπορτερ.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
@tzo_1926 θέλω να σε ρωτήσω κάτι σοβαρό bro. Ποιοι λένε για Πουέρτα;
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Λιγο πιο πισω ενα παιδι ποσταρε ολοκληρο ματς με μιλαν.Hermann έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:43 27 Αυγούστου και βολιάκο τη νιώθεις μια απογοήτευση... Δεν υπάρχουν καν βιντεάκια του στο YouTubeΈχει βρει κανείς τπτ;
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε μαν, πες ακουσα αυτο αλλα τελικα μαλλον ακυρο.
Δεν θα σε κρεμάσουμε. Αυτο που γινεται ειναι χειροτερο.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 01:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως ρε παίδες, δεν ήταν ωραίο αυτό που συνέβη απόψε.
Μετά από τέτοια βραδιά, έχουμε σχόλιο που να μας προιδεάζει για γκρίνια και κακό, περιμέναμε πόση ώρα, μετά μας ήρθε πρώτη φορά γρίφος για αποχώρηση και ξενυχτάμε ψάχνοντας δεξιά και αριστερά τι γίνεται.
Στην τελική πείτε εξ αρχής ακούστηκε ...
Μετά από τέτοια βραδιά, έχουμε σχόλιο που να μας προιδεάζει για γκρίνια και κακό, περιμέναμε πόση ώρα, μετά μας ήρθε πρώτη φορά γρίφος για αποχώρηση και ξενυχτάμε ψάχνοντας δεξιά και αριστερά τι γίνεται.
Στην τελική πείτε εξ αρχής ακούστηκε ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 01:07
- Jump to forum
- Jump to topic
μπα
- Δευ 01 Σεπ 2025, 10:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω ρωτησα για τους παικτες μας εναν συμμαθητη μου απο το δημοτικο που ο ο γιος του κουνιαδου της πεθερας του εχει παντρευτει Ιταλιδα, αλλα δεν τους ηξερε γιατι δεν ασχολειται με την μπαλα. Αλλα μου ειπε για μπασκετ ρωτα με οτι θες.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρωτη φορα βλεπω συνοπαδους να τους λεει ο αδερφος blackzone μεχρι και το ονομα και αυτοι να επιμενουν...."πες μας ποιος ειναι" αρνουμενοι να πιστεψουν οτι δεν ειναι ο Μιτροβιτς.. :lol: :lol:
-Ποιος ειναι ο παικτης που φέρνουμε Βίρνα?
-Ο μπρεθγουειτ γιαγκο?
-Ειναι ο μιτροβιτς βιρνα?
-Κλείσαμε ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 14:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Μίλα ξεκάθαρα επιτέλους blackzone. Πότε έρχεται ο μιτροβιτς

- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που δεν πρόλαβαν να πάρουν παίκτη που καίγονταν, ενώ έδιναν πακτωλό εκατομμυρίων….ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ..
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 18:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι
Νομίζω ότι η ΚΑΕ θέλει κάποια στιγμή να το θερμομόνωσει τόσο στην σκέπη όσο και περιμετρικά οπότε λογικά θα το βάψει μετά. Το πρώτο βήμα έγινε πριν χρόνια από τον ιβαν σαββιδη με το ξήλωμα των καθισμάτων να γίνει τώρα και το δεύτερο και το τρίτο που λογικά έχει και κόστος μεγαλύτερο ααα το κάνει ο ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 20:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι
Εχει πει ο Χατζοπουλος αν δεν κανω λαθος πως ειναι στα σχεδια να βαφτει και το εξω απ την επομενη μαλλον χρονια..
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 08:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Καλημέρα Πανακόσκυλα. Έβαλα να ακούσω λίγο Κουλιανό και είχε τον Πανάκα και δεν ξέρω πόσο κράτησε η εκπομπή αλλά On air έδωσε εντολή ο Bούζος να τον διώξουν γιατί μιλούσε με καλά λόγια για τον Ιβάν. Αυτό είναι peak ραδιοφωνία κύριοι.