Αναζήτηση για περισσότερες από 2048 εγγραφές

Return

από icue
Παρ 21 Νοέμ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Εγω μετα το ματς με τον βαζελο τα εχω κοψει ολα και ιντερνετικα και τηλεοπτικα. Μονο απο εδω μεσα διαβαζω τι γινεται. Μετα απο σχεδον δυο εβδομαδες μπορω να πω πως τα οφελη πλησιαζουν σε αυτα που ειχα οταν ειχα κοψει το καπνισμα. Ζω καλυτερα ηδη. :D
από ΑποστόληςΑ
Τετ 08 Οκτ 2025, 08:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

Εμείς φταίμε γι αυτό. Και όσο δεν αλλάζουμε αυτό θα παραμένει και μάλιστα θα γιγαντώνεται.
από hasio_john
Τετ 08 Οκτ 2025, 08:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

Καλημέρα σε όλους! 🌞
Μην αφήνετε το άγχος να σας κλέβει τη μέρα — η ζωή είναι για να τη ζούμε, όχι να τη μετράμε.
Χαμογελάστε, αγκαλιάστε τους ανθρώπους σας, πείτε μια καλή κουβέντα και απολαύστε κάθε στιγμή.
Και φυσικά… να αγαπάτε(με) δυνατά, όπως μόνο εμείς ξέρουμε — την ΠΑΟΚΑΡΑ μας! 🖤🤍
Υγ. Να ...
από Amsterdamer_87
Πέμ 09 Οκτ 2025, 22:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Μια σακουλα και τους εστειλε και τους δυο στα αποδυτηρια.. :lol:
από loukas karadimos
Κυρ 12 Οκτ 2025, 21:19
Jump to forum
Jump to topic

Ο ζαφ μέχρι στιγμής είναι ο πιο επιδραστικος παίχτης του γηπέδου

Λάθη γίνονται δεν θα τον σταυρώσουμε
από gervasio artigas
Δευ 13 Οκτ 2025, 17:22
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν
Δεν θα μας γιατουρτιάσετε το μυαλό τουλάχιστον το δικό μου
Ποιός κατ' αρχήν μιλησε ότι ο χαρτακιας ευνοει το ΠΟΚ;;
Εγω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ έγραψα ποια θα ηταν η μεταχειριση ΝΤΕΛΙΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΚ και απάντηση δεν πήρα
Τεραστια η διαφορα, αλλα δεν βαριέσαι
Παμε παρακάτω
Ο αλλος λέει "ποσοι ...
από nunies4
Τετ 15 Οκτ 2025, 08:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελπίδων

Οπως με ολα τα παιδια που δοθηκαν με αυτο το καθεστως διατηρουμε ενα 50% και ΚΥΡΙΩΣ το δικαιωμα να ματσαρουμε οποιαδηποτε προταση ερθει για την αποκτηση τους, ωστε να τους παρουμε πισω.
από navigator11
Τρί 14 Οκτ 2025, 17:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Μετά από μια αρκετά κουραστική ως τώρα μέρα μπήκα λίγο να χαζολογήσω, διαβάζοντας λίγο ξεκατίνιασμα περί ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΑΣ κλπ.
Και διάβασα αυτό το θλιβερό νέο. Το μεγαλύτερο παράσημο αυτού του Ανθρώπου δεν ήταν σίγουρα η οπαδική του ιδιότητα. Αλλά ότι υπήρξε γονεϊκό Υπόδειγμα, όχι σίγουρα το μοναδικό ...
από Sera4
Τετ 05 Νοέμ 2025, 08:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Videos του ΠΑΟΚ (internet, tv, κλπ)

Με αυτά τα ματς ανδρωθήκαμε στην Τούμπα μικροί. Χρυσές περίοδοι, όπου οι παράγκες ήταν σε πλήρη δράση.

Και μετά μέσα στη μιζέρια μας και τις αυτοκτονικές μας μέρες να κοιτάμε τα ταβάνια των υπό κατάληψη γραφείων, ήρθε ένας Καυλιάρης. Και το όνειρο έγινε πραγματικότητα, με την εμφάνιση του Τσετσένου ...
από tzo_1926
Κυρ 20 Ιούλ 2025, 18:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

και ομως εχουμε καλαφατη που στο τελευταιο μπαχαλο ειχε καιρια συμμετοχη

Ενώ παράλληλα στο σκάνδαλο με την πολυιδιοκτησια είχε πάθει αφωνια.

Χωρίς βέβαια να ενοχλείται όταν ιδιαίτερα κοντινοί του σαν "στελέχη" φωτογραφιζονται γνωστά μέλη του ΑΣ ρουλεως.

Ο άνθρωπος που μπλεχτηκε στα πολιτικά ...
από tolis14
Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:05
Jump to forum
Jump to topic

Λέτε και ξαναλέτε για το βαζελο, ο οποίος έριξε λεφτά 2 χρόνια. Και πάλι τίποτα δεν έφτιαξε πραγματικά. Ειλικρινά δε μπορώ να την καταλάβω αυτή τη ζήλια. Ειδικά για τον Τετέ και τον Πελίστρι που αναφέρθηκαν, ο ένας φέτος ξεκινάει σταθερά από το πάγκο και ο άλλος δεν μπορεί να βρει εστία με τίποτα ...
από asfdsaw
Δευ 04 Αύγ 2025, 19:04
Jump to forum
Jump to topic

Επειδη το γραφουν στα σοσιαλ σε ενα σιτε οι οπαδοι σημαινει οτι εχουν ΔΙΚΙΟ... ΕΛΕΥΘΕΡΕΡΟΣ δεν ειναι ο λαμελα??? γιατι να μην παμε να τον παρουμε αφου περσυ γραφανε ακομα περισσοτερες σελιδες για το ποσο καλος ειναι και πως τον χασαμε...

α ρε βερμπλουμ χατσεριδη, θελουμε και αλλους σαν εσας ...
από ToMousiTouCrespo
Δευ 04 Αύγ 2025, 19:30
Jump to forum
Jump to topic

Κάθε χρόνο τα ίδια και μυαλό δεν βάζετε... Τι μεταγραφαρες κάνουν οι άλλοι και πόσο πίσω μας έχουν αφήσει. Φέρνουν Μαρσελο, Γουίλιαν, Χαμες, Λαμελα, Μαρσιαλ και δεν μας βλέπουν ποδοσφαιρικά. Βέβαια όταν εμείς κάνουμε το λάθος να φέρουμε αντίστοιχα ονόματα είναι σαπακια και μανατζεροδουλειες.

Ο ...
από tolis14
Δευ 04 Αύγ 2025, 21:45
Jump to forum
Jump to topic

Προκαλώ όλα τα μέλη που χλεύασαν να μου πουν τι από όλα αυτά που έγραψα είναι αναληθές ή δεν αποτελεί γεγονός αλλά άποψη.
Μη με αναγκάσετε να σας κατονομάσω. Με χαρακτηρίσατε ψεύτη, μη κρυφτείτε τώρα.

1. Μια ομάδα χρειάζεται 5 στόπερ, 5 χαφ, 3 φορ
Η ομάδα μας έχει 4 στόπερ, 4 χαφ και 2 φορ. Ο ...