Αναζήτηση για περισσότερες από 2048 εγγραφές
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Βασικά να στο θέσω αλλιώς πιο πολύ βγάζει λογική να χαλούσε επειδή ο ιβαν δεν τα ήθελε και αυτός επέμενε να τα πάρει παρά αυτό που γίνεται …
Βασικα ο Ιβαν μπορεί να ξανακάνει κάτι που έχει κανει επανειλημμένα στο παρελθόν....τα χρήματα φυσικά και θα τα διεκδικήσει, αλλά θα τα δώσει σε ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν γινεται να μεινουν απληρωτα εσαεί Montrealioti, σε καποια φαση γινονται ληξιπροθεσμα και μπορει αυτος που του χρωσταει η Χ/Ψ ΚΑΕ να ζητησει κατασχεση περιουσιακων στοιχείων, ακομα και να την οδηγησουν σε πτώχευση. Μετα ερχονται οι ευθυνες της διοικησης (αυτης που εχει την διοικηση εκεινη ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρομερή ανακοίνωση. Στο london school of economics σκάκι δεν είχε το πρόγραμμα σπουδών. Η λάσπη περί τρίτων λογαριασμών, για σακούλες και μαύρα, περί νόμιμων και μη νόμιμων, είναι η ίδια λάσπη ακριβώς που πετιέται ασύστολα εδώ και πέντε μήνες από τους ίδιους και τους ίδιους, ΑΡΔάκια και τρολάκια ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
τελος παντων παιδια ολα καλα
στην τελικη ο κοσμος του ΠΑΟΚ επελεξε για καλο η για κακο
δεν χωρεσε ο Μυστακιδης στην οικογενεια του ΠΑΟΚ συνεχιζουμε ως εχει εγω θα πω οτι καποιοι καναν οτι μπορουσαν για να μη βοηθησει με οποιοδηποτε τροπο ενας δισεκατομμυριουχος υπο το πρισμα της ΑΣΤΕΙΟΤΑΤΗΣ ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου αρέσει που κανένας δεν ξέρει τι συμφωνήθηκε, κανένας δεν ξέρει τι είπανε , αλλά όλοι έχουν άποψη.
Από τη μια μεριά έχουμε έναν άκρως επιτυχημένο. επαγγελματία ΠΑΟΚτση Παράγοντα και από την άλλη έχουμε ένα δισεκατομμυριούχο.
Αλήθεια πιστεύετε πως συζήτησαν αυτοι οι δυο και αλλά κατάλαβε ο ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 10:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Κ. Χατζόπουλε εγώ στη θέση σου θα έλεγα αύριο τόσα εβαλα για τις μετοχές μου δωστά μου ,πάρε το ποσοστό μου και βρες τα υπόλοιπα με τους άλλους...τζάμπα χαλιεσαι ετσι και αλλιώς και σένα λαμόγιο θα σε βγάλουνε...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Αμα τελειωσουν τα 500 χιλιαρικα απο το δημοσιο θα μιλαμε αλλιως. Micic και Nunn θα φερουμε. Του χρονου μπορει απλα να μας παρει καναν παικτη ο βικος και η (ενδοξη) Χαλκιδα.
Θωμά γιατί συνεχίζεις να πετάς αγωνιστικές μπηχτές, σε ένα ζήτημα διοικητικό;
Καλή είναι η επίκληση στο συναίσθημα, αλλά ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω ο Χατζόπουλος μετά τη λήξη αυτής της φαρσοκωμωδίας να εξαφανιστεί από τα κοινά του ΠΑΟΚ. Απλά δεν του αξίζει. Μετρηθήκαμε και χάσαμε για ακόμα μια φορά. Συγχαρητήρια και σε όσους τον έβγαλαν στη σέντρα από χθες με λάσπη για να τρώει όλο το ανάθεμα στο διαδίκτυο.
Μακριά Θανάση μου αν με το ...
Μακριά Θανάση μου αν με το ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:10
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΡΟΣ: «ΠΑΟΚ 2004 – ΚΑΕ»
Λάβαμε χθες τα υπολειπόμενα στοιχεία από την Deloitte. Είμαστε ικανοποιημένοι. Επαναλαμβάνουμε ότι είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία και να υπογράψουμε σήμερα.
Mε εκτίμηση,
Για την ALPHA SPORTS GROUP SINGLE MEMBER SA
Την Deloitte, ποιος την όρισε για τον ...
Λάβαμε χθες τα υπολειπόμενα στοιχεία από την Deloitte. Είμαστε ικανοποιημένοι. Επαναλαμβάνουμε ότι είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία και να υπογράψουμε σήμερα.
Mε εκτίμηση,
Για την ALPHA SPORTS GROUP SINGLE MEMBER SA
Την Deloitte, ποιος την όρισε για τον ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
πιστεύετε δε θα χαρω αν η ομάδα μεγαλουργησει με τον τελη.φυσικα και με στεναχωρησε η σταση του απεναντι στον ιβαν αλλά ΠΟΤΕ δε θα ηθελα κακο του ΠΑΟΚ γιατι για καποιον εχω κακη εντυπωση.τη στιγμή που θα γινει μελος της οικογένειας θα στηρίζεται από ολους μας.
επισης η ειρωνεία καλο θα ήταν να ...
επισης η ειρωνεία καλο θα ήταν να ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 23:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή ρε σεις είναι κακό να πει καποιος "δεν πιστεύω τπτ πριν πέσουν οι υπογραφές"?
Τόσο εύκολα ξεχνάτε? Μεσοβδόμαδα πανυγηριζαμε για την αλλαγή σελίδας στην ΚΑΕ και περάσαμε το ΣΚ με μιρλα για το τι γίνεται... Σήμερα πάλι πανηγύρια? Χαμηλά η μπάλα λέω εγώ μέχρι να πέσουν υπογραφές.
ΑΣΧΕΤΟ ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 10:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξέρω δεν κάνει να μιλάμε ονομαστικά αλλά θα σκάσω. Ακόμα δεν ανέλαβε επίσημα ο Μυστακίδης και ο Μπουζας έβγαλε την γλώσσα σαν πινέλο και άρχισε να ζωγραφίζει. Μην το πω αλλιώς. Από θεσσαλονικευς και δισεκατομμυριούχος έγινε παγκόσμιος. Έλεος πια με τα γιουσουφακια για ένα μεροκάματο κάπου όπα ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 11:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας μη ξοδευουμε χρονο σε δημοσιογραφικα σκουπιδια οπως ο κυρ Μιμης.Στο ζουμι,ελπιζω σημερα να εχουμε ευχαριστα νεα.
Υ.Γ. χωρις να θελω να γινω δικηγορος του κιθαριστα,δεν χρειαζεται κιολας,ενα πραμα θα πω,η εμπιστοσυνη δεν χαριζεται αλλα κερδιζεται!Εδω θα ειμαστε και θα κρινουμε,οπως κριναμε κ τον ...
Υ.Γ. χωρις να θελω να γινω δικηγορος του κιθαριστα,δεν χρειαζεται κιολας,ενα πραμα θα πω,η εμπιστοσυνη δεν χαριζεται αλλα κερδιζεται!Εδω θα ειμαστε και θα κρινουμε,οπως κριναμε κ τον ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 16:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ετσι ακριβως. Εντομεταξυ παιζει να ειναι η πιο γρηγορη εξοφληση χρεων αν γινει στις επομενες 30 μερες. Ο ιβαν αργησε καποια χρονια
Μάζευε τα πρώτα χρόνια για να ράψει δεύτερο κοστούμι :mrgreen:
Αναφέρετα στα 11 παγωμένα, αλλά ξεχνα τα 20 που πληρώθηκαν ΑΜΕΣΑ σε ληξιπροθεσμες οφειλες στη ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 17:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Παμε για συμφωνια με μνημονιο για εξοφληση χρεων (πλην αξιας μετοχων που θα πληρωθει αμεσα) εως τις 31/12. :paok_dancing:
Σιγα σιγα να μετακινηθειτε στο τοπικ των Μεταγραφων.
Δεν έχει ο παγκόσμιος ταλιροπαγιδας να ρίξει 5 εκ κασέρι? και πάει να πάρει την καε με δόσεις? Εάν έχει πρόβλημα ...