Αναζήτηση για περισσότερες από 2048 εγγραφές
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 17:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Για γράψε μου τι δικαιούται ο ας βάση νόμου. Και που ήταν ο ας πριν ο Σαββιδης τον πετσοκόψει. Επίσης βάλε μου λινκ με τον ισολογισμό του ας και τα έσοδα του.ειμαι σίγουρος ότι ούτε το ένα μπορείς να βάλεις πολλω δε περισσότερο ούτε το άλλο.
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 15:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Και γώ πιστεύω ότι θα γίνει και χωρίς να γράφω άρθρο ολόκληρο για να τονίσω την δωρεά στο σχολείο. Επίσης επειδή ο ας στην ΠΑΕ και ο κυρ Θανάσης είχε δίκιο, πρώτα να φέρει τρόπαια να μας πείσει και μετά να πάρει την χρήση του κλειστού. Όπως ακριβώς και στην μπάλα
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Το διδυμο και το τελοπολις εβγαλαν το ιδιο πουστικο αρθρο κατηγορώντας την ΚΑΕ...κ αντε το τελοπολις ειναι γνωστο πλεον για τν ρολο του...Εσεις ρε μλκς που μπαινετε εδω κ διαβαζετε, δεν ντρεπεστε λιγο??
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
ΑΞΙΟΣ!
Στην ιστορια ο Μεγας Αλεξανδρος ειναι ανωτερος του Θεοδωρου Κολοκοτρωνη,στα δικα μου ματια οχι,γιατι ο 2ος ηταν ο ηγετης του απελευθερωτικου αγωνα με πενιχρα μεσα και ετσι τον βαζω στην πρωτη θεση των πολλων ηρωων της χωρας μας.
Ετσι και ο Χατζοπουλος,μπορει να μην ηταν τοσο πετυχημενη οσο ...
Στην ιστορια ο Μεγας Αλεξανδρος ειναι ανωτερος του Θεοδωρου Κολοκοτρωνη,στα δικα μου ματια οχι,γιατι ο 2ος ηταν ο ηγετης του απελευθερωτικου αγωνα με πενιχρα μεσα και ετσι τον βαζω στην πρωτη θεση των πολλων ηρωων της χωρας μας.
Ετσι και ο Χατζοπουλος,μπορει να μην ηταν τοσο πετυχημενη οσο ...
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Εικάζω πως και όσοι εσχάτως τον απεκάλεσαν αχυράνθρωπο του Σαββίδη, άφηναν υπονοούμενα κοκ ένιωσαν συγκίνηση για τον Χατζό. Ε;;
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Aπλο ειναι. Η παε χρειαζεται σωστο γενικο αρχηγο. Ιβαν ξερεις
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΟΚ με έκανε ο αδερφός μου, στην αρχή με καλοπιάσματα μετά με καμία σφαλιάρα έστρωσα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο τη δεκαετία του 90 ακόμα και στα ασπρόμαυρα γιαννιτσα να είσαι ΠΑΟΚ . Σήμερα σε μια παρέα 8 κολλητών είμαι ο μόνος που είμαι ΠΑΟΚ. Αυτό το άλλαξε ο Σαββιδης και σήμερα 9/10 παιδάκια είναι ...
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμη δεν τον είδαμε αρχίσαμε τις μεγαλοστομίες. Τον Σαββίδη δηλαδή θα πρέπει να του στήσουμε άγαλμα και κάθε χρόνο στη γιορτή του να την γιορτάζουμε ως εθνική επέτειο? ΑΣ κρατήσουμε για αρχή χαμηλούς τόνους και κάτω η μπάλα μη γίνουμε σαν τους γείτονες με τον Κινέζο! Αυτά που κοροϊδεύουμε!!!
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
επίσης το "θα βοηθηοσυμε" σε πρώτη ανάγνωση ειναι ότι "δεν πρόκειται απλα για μια τυπικη διαδικασία"
Αλλιως δεν θα υπήρχε "ανάγκη" ...βοηθειας
Αλλιως δεν θα υπήρχε "ανάγκη" ...βοηθειας
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 16:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Μονο στο ελληνικό τσίρκο υπάρχουν ακόμα στις επιτροπές αρκούδες και γορίλες.Μια αηδία
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Το σημερινό δεν είναι χτύπημα στον Σαββίδη αλλά στον ΠΑΟΚ..
Και μιας και η νέα διοίκηση στην ΚΑΕ χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο όμιλο θα πρέπει από σήμερα να κόψει δεσμούς και να τους αποκλείσει και από το κλειστό.
Να δούμε αν θα γίνει.
Κανένας τέτοιος κύριος δεν πρέπει να πιάνει τον ΠΑΟΚ στο στόμα ...
Και μιας και η νέα διοίκηση στην ΚΑΕ χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο όμιλο θα πρέπει από σήμερα να κόψει δεσμούς και να τους αποκλείσει και από το κλειστό.
Να δούμε αν θα γίνει.
Κανένας τέτοιος κύριος δεν πρέπει να πιάνει τον ΠΑΟΚ στο στόμα ...
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πραγματικό ερώτημα, την απάντηση βεβαίως ήδη την ξέρουμε, είναι για ποιο λόγο τόσο πολύς κόσμος παριστάνει τον χαζό και ισχυρίζεται ότι δεν αντελήφθη ή δεν καταλαβαίνει ούτε τη διεύθυνση ούτε την κατεύθυνση τόσων και τόσων στοχευμένων λασπολογιων και επιθεσεων
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 18:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεπερνάει κάθε λογική και ηθική το ότι καταφέρθηκαν ορισμένοι εναντίον αυτού του ΠΑΟΚτσή και ανθρώπου. Γίγαντας που κοσμεί την ιστορία της ομάδας, όχι μόνο για την προσφορά του, αλλά και για τη συναισθηματική παρακαταθήκη που αφήνει.
Θα είναι αυτός που θα σώσει την τιμή του ΑΣ, εάν κι εφόσον ...
Θα είναι αυτός που θα σώσει την τιμή του ΑΣ, εάν κι εφόσον ...
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 21:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι πετρωτοζαιρηδες και οι τοσκιτσοτσακαλεες ειναι κακοι αλλα οι κολκοτσορμπατζογλοβασιλοπουλοι ειναι καλοι?
Μην πατησεις φιλε το ποδι σου στο μπασκετ εχουμε κατι χιλιαδες που περιμενουν να δουν τον μεγαλο ΠΑΟΚ στην κορυφη της Ευρωπης
Φιλε σημερα καταλαβες τι εγινε???Καταλαβες τι ΕΓΚΛΗΜΑ εγινε ...
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 21:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Οτι θα επικροτούσες και τον Αρκουδη δεν το περιμενα..giliopoulos έγραψε: Πέμ 13 Νοέμ 2025, 20:54 Οι πετρωτοζαιρηδες και οι τοσκιτσοτσακαλεες ειναι κακοι αλλα οι κολκοτσορμπατζογλοβασιλοπουλοι ειναι καλοι?
Μην πατησεις φιλε το ποδι σου στο μπασκετ εχουμε κατι χιλιαδες που περιμενουν να δουν τον μεγαλο ΠΑΟΚ στην κορυφη της Ευρωπης