Αναζήτηση για περισσότερες από 2048 εγγραφές

Return

από Guitarman
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Το δέντρο είναι η ΚΑΕ και το δάσος οι σχέσεις ΠΑΕ-ΚΑΕ-ΑΣ-Μυστακίδη θα υποθέσω.

Εγώ χαίρομαι για το μπάσκετ. Δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο με τον οποίο συνδέεται με το ποδόσφαιρο και τα εκεί θέματα, πέραν του λαϊκού ερείσματος.

Μάλλον ούτε εσείς το καταλαβαίνετε όμως αφού όταν είχε ακουστεί το ...
από Montrealiotis
Τετ 22 Οκτ 2025, 13:46
Jump to forum
Jump to topic

Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες έχουν περάσει πολλές σκέψεις από το μυαλό μου, που δύσκολα μπορώ να τις αποτυπώσω σε ένα ποστ. Ενα όμως με κάνει να αναρωτιέμαι πιο πολύ από τα υπόλοιπα. Πώς μπορεί να υποβιβάζετε τον Ιβαν σε έναν απλά δισεκατομμυριούχο (για τον ΠΑΟΚ); Πέραν του οικονομικού μιλάμε ...
από Friedrich von Friedhof
Τετ 22 Οκτ 2025, 13:52
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπερα. Παλιο μέλος εδω, VfB v2 για οσους θυμούνται. Θέλω να αναφερθώ σε αυτό.

Καμία αφέλεια δεν έχω.

Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.

Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τετ 22 Οκτ 2025, 14:16
Jump to forum
Jump to topic

Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 12:57 Που είπε ο Μυστακίδης ότι θέλει το γήπεδο αποκλειστικά και τίποτα άλλο;
Όταν είπε ο Μυστακίδης ότι θέλει να κάνει το γήπεδο ποδοσφαίρου είπε ότι θέλει να πάρει και την ΚΑΕ; Αυτό έγινε τρεις μήνες μετά. Όταν είδε ότι το σχέδιο έχει ζόρι. Δηλαδή θα μας τρελάνετε εδώ μέσα;
από Taseos
Τετ 22 Οκτ 2025, 21:47
Jump to forum
Jump to topic

Καλά το αν το 80% του ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ δεν εξαρτάται από σένα. Καταλαβαίνεις ότι είναι αστείο και μόνο ως έκφραση το δεν είναι ΠΑΟΚ το 80% του λαού του ΠΑΟΚ
από Pablo_Escobar
Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δε ξέρω αν ο Μυστακιδης σου προτείνει να μείνεις στην καε θα ήταν ιδανικό. Αν όχι στο πρόσωπο σου βλέπω τον επόμενο πρόεδρο του ερασιτέχνη. Σε ευχαριστούμε για το θαύμα να κρατήσεις ζωντανό το τμήμα όταν ήταν στο πάτο της θάλασσας, το ανεσυρες, του έδωσες το φιλί της ζωής, κολυμπησες έχοντας όλα τα ...
από trouman
Σάβ 25 Οκτ 2025, 09:22
Jump to forum
Jump to topic

Κάποιοι προκειμένου να επιτύχουν τα προσωπικά τους σχέδια, να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους , όχι μόνο δε δίστασαν να κινηθούν ενάντια και να υπονομεύσουν με κάθε τρόπο την πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά απροκάλυπτα επιδίωξαν την καταστροφή, προκειμένου να βλάψουν τον Σαββίδη.

Δεν τους ...
από trouman
Κυρ 26 Οκτ 2025, 15:00
Jump to forum
Jump to topic

E, καλά τώρα αν κάποιος δημοσιογράφος γράψει κάτι αρνητικό για τον Σαββίδη του κάνει πόλεμο.
Αν οι υπάλληλοι-δημοσιογράφοι που είναι αποδεδειγμένα υπάλληλοι όχι μόνο του Σαββίδη αλλά ήταν από εποχής Μπάτμαν και ιντερσάτ και αβαντοδόροι του Γούμενου, γλείφουν όλη την ώρα όλα καλά.

Όταν γράφουν ...
από Taseos
Τετ 29 Οκτ 2025, 18:46
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ δεν είναι απλά οι ίδιοι διέδιδαν ότι σε 10 μέρες θα τελείωναν όλα. Από την ημέρα που έχασε το προεδρικό του ας την ψηφοφορία σταματήσαμε να έχουμε νέα. Πριν από αυτό μέχρι και λαιβ μετάδοση από το παλατάκι είχαμε και τους μηχανικούς
από Taseos
Τετ 29 Οκτ 2025, 19:05
Jump to forum
Jump to topic

Το καραισκακης είναι στην άκρη της πόλης. Τελείως εκτός. Και φυσικά ως θέση δεν έχει καμία σχέση με την θέση της τούμπας που είναι πυκνοκατοικημένη και όλοι την λογοτευονταν με κορυφαίο πρώην παράγοντα που θα έβαζε μαζί με τον πρόεδρο του ας φουρνέλο στην τούμπα και είχε σχέδιο για ένα εμπορικό που ...
από Taseos
Πέμ 30 Οκτ 2025, 17:58
Jump to forum
Jump to topic

Το κινεζακι έχει χειρότερους επικοινωνιολόγους από τον τέλη ρε. Κύριο θέμα είναι να μάθει ο κόσμος τι ρολόι φοράει το 2025 αν είναι συλλεκτικό και άμα κάνει 500κ η 1 εκ ευρω

Του τέλη η επινονιολπγια είναι δισεκατομμυριούχος παγκόσμιος παοκτσης, Θεσσαλονικευς . Οχι φωτό με το ρολόι του.
από Taseos
Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:39
Jump to forum
Jump to topic

ΜΕΓΑΣ ΘΑΝΑΣΑΡΑΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΟΚ
από Мир
Σάβ 01 Νοέμ 2025, 22:06
Jump to forum
Jump to topic

Taseos έγραψε: Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:39 ΜΕΓΑΣ ΘΑΝΑΣΑΡΑΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΟΚ
Δεν θέλουν τέτοιους παράγοντες στον ΠΑΟΚ οι σύνδεσμοι Θύρα 4, Μακεδόνες και Αμπαλαεα, θέλουν μόνο Μπεκιαρίδης και μπουκαλοφόρους μπροεδρους που παιρνούν τμητα πρωταθλητισμού (βλέπε γυναικείο ποδόσφαιρο) και το βγάζουν στην αφάνεια και την παρακμή.
από Sera4
Σάβ 01 Νοέμ 2025, 22:09
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο Θανασαρας το πάρει απόφαση, αντίπαλο δεν θα βρει κανέναν.

Είναι η μόνη ελπίδα για την εκτόξευση του συλλόγου, ο άνθρωπος μπορεί να πάρει σκατά και να τα μετατρέψει σε χρυσό.
από Ιάσονας
Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:58
Jump to forum
Jump to topic

@Guitarman αν ο Χατζόπουλος έλεγε πεστα Χρυσόστομε τι τον εμποδίζει να σταματήσει τηλ όλη διαδικασία?

Τον εμποδίζουν οι ίδιοι που μόλις ανέφερε πως υπάρχει και άλλο ενδιαφέρον τον έβριζαν από το πρωί ως το βράδυ ξεχνώντας όσα έχει προσφέρει

Άρα ασκούν διοίκηση τα τρολακια του τουιτερ ...