Αναζήτηση για περισσότερες από 2048 εγγραφές

Return

από Dimitrisou
Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Είναι ελαστικό πράγμα το καλό του ΠΑΟΚ απ ότι φαίνεται.

Δεν πειράζει, ντέρμπι με τη γριά του Σιγάλα και Διαμαντή Σλαφτσάκη και 30 χρόνια κομπάρσοι. Όλα καλά. Μην ενοχληθεί ο Ιβάν μόνο που είχε κοντά 15 χρόνια το μπάσκετ στα πόδια του, αλλά εκεί δεν ρωτάμε γιατί δεν ασχολήθηκε και πού ήταν και ...
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:20
Jump to forum
Jump to topic

Odi έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:43 Τί ακριβώς είπε ο Κυρ Κυρ;
Οτι κι αν ειπε, καμια σημασία δεν εχει.
Για ενα τόσο σημαντικό θεμα ζητάς επικοινωνία με τον Μεγαλομέτοχο,
που τοσα χρόνια συνεργάζεσαι.
Η επίκληση της δηλωσης ΚΚ, ειναι απολύτως προσχηματική, για κάθε νοήμονα ΠΑΟΚτσή.
από aivas19
Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:27
Jump to forum
Jump to topic

Δεν περιμένω καμία σοβαρότητα από τον ΑΣ. Από την ΠΑΕ όμως περίμενα εδώ και χρόνια.

Η ΠΑΕ δηλωσε ετοιμη να χτισει το γηπεδο προχτες. Δως τους τη δυνατοτητα και εξεθεσε τους με ρητρες και ενα MoU που σε καλυπτει σαν ΑΣ αν δε τα καταφερει. Γιατι δεν το κανει;

Γιατί πέταξε το πουλάκι ήδη ...
από Montrealiotis
Κυρ 12 Οκτ 2025, 21:49
Jump to forum
Jump to topic

Odi έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:25 Κανένα επεισόδιο δεν με ενδιαφέρει. Για τον ΠΑΟΚ μιλάμε , όχι για τη Μαρία της γειτονιάς.

Μπορεί να γίνει γήπεδο χωρίς καθόλου επεισόδια και ξεφτιλίκια;
Για να γίνει κάτι τετοιο πρέπει να πάει ο ΑΣ σπίτι του. Αυτός είναι και ο σκηνοθέτης και παραγωγός των επεισοδίων
από navigator11
Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Μάλιστα. Πάντα θα (πρέπει να) είμαστε με το χοντρότερο πορτοφόλι, no matter what. Λες και λειτουργούμε σαν βιζιτάκια (ανεξαρτήτως φύλου), αποκομμένοι από οτιδήποτε άλλο. Σιχάθηκα λίγο, να είμαι ειλικρινής.
από Dimitrisou
Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:43
Jump to forum
Jump to topic

Σκεφτόμαστε διαφορετικά, φίλε. Εγώ θα ήθελα να μην ξέρω καν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης. Δε με ενδιαφέρει. Το ενδιαφέρον μου περιορίζεται στις 4 γραμμές του γηπέδου όπου θέλω να βλέπω θέαμα και φυσικά να κερδίζει ο ΠΑΟΚ.

Τώρα αν κάποιος προτιμάει ίσως ο ΠΑΟΚ να κινδυνευσει να πέσει στην Α2 ...
από leomatos88
Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:52
Jump to forum
Jump to topic

Αρχικά επιφύλαξη και στη συνέχεια μεγάλη απαρέσκεια αισθάνομαι για την εμπλοκή του Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ (άρα και στο μπάσκετ). Φυσικά και οι εξελίξεις δεν περιστρέφονται με βάση τι αρέσει σε εμένα και τι όχι.

Όμως δεν ξύπνησα ένα πρωί και αποφάσισα να μην θέλω τον οποιονδήποτε Μυστακίδη. Χέρι χέρι ...
από warmeater
Κυρ 12 Οκτ 2025, 23:21
Jump to forum
Jump to topic

κύκλους της κυβέρνησης

Ποιοι ειναι οι κυκλοι της κυβερνησης φιλε?
Μπορεις να μου πεις ενα στοιχειο που συνδεει κυβερνηση νεας δημοκρατιας με τον 3ο πλουσιοτερο ελληνα στον πλανητη που ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα λεφτα του τα εκανε στο εξωτερικο και δεν εχει αναγκη απο καμια κυβερνηση, αλλα η κυβερνηση ...
από Taseos
Δευ 13 Οκτ 2025, 14:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι

Μα δεν είναι θέμα ας τέλη. Ο τελης είναι ένας επιχειρηματίας και ορθώς κάνει αυτό που θέλει. Το να θέλει κάποιος επιχειρηματίας την ΠΑΕ την ΚΑΕ το βόλεϋ το γήπεδο το προαύλιο της εκκλησίας είναι θεμιτό. Το θέμα είναι η συμπεριφορά του ΑΣ.
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τρί 21 Οκτ 2025, 12:17
Jump to forum
Jump to topic

Η Γιαννακοπουλου ειπε σε δυο-τρεις βδομαδες.
Ειναι και εκπροσωπος της ΚΑΕ ή του Μυστακιδη
και δεν το γνωριζω;
από Sera4
Τρί 21 Οκτ 2025, 14:41
Jump to forum
Jump to topic

Ε είναι απασχολημένος και ο κ. Πετμεζάς, καίγεται να παραβρεθεί και σε άλλα event, αλλά αυτά δε μας αφορούν εμάς βεβαίως.
από PAOKAPOMONOSMOY
Τρί 21 Οκτ 2025, 19:48
Jump to forum
Jump to topic

Φυτευτε μάλλον στο τέλος θα πάρεις τα απ'αυτά μου. Οι μπασκετικοί μην περιμένετε μεγαλεία. Το δίδυμο του λεκανοπεδίου δεν σπάει. Για να το σπάσει ς χρειάζεται να έχεις κακαλα. Αλλά όταν βλέπεις τον άλλον να μπαίνει απ'τα παράθυρο, κι όχι από την πόρτα καταλαβαίνεις και τις προθέσεις του και το ποιόν ...
από Montrealiotis
Τρί 21 Οκτ 2025, 21:00
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ φίλε kalamargiannis, ούτε twitter έχω ούτε διαβάζω και πολλά αθλητικά sites. Από εδώ τα περισσότερα. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι εδώ και δύο εβδομάδες μας λένε ότι σε 2-3 μέρες τελειώνει. Και όλο δεν τελειώνει. Τα λογιστικά και νομικά θέματα εγώ δεν τα τρώω για δικαιολογία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:34
Jump to forum
Jump to topic

Εγραψα ενα κατεβατο, αλλα το εσβησα για να μην κουραζω με πραγματα που εχουν ξαναειπωθει.
Στα γεγονοτα, τελειωσε ο οικονομικος ελεγχος. Θα ειμαι "τηλεγραφικος" για τα δεδομενα μου.

Μακαρι ο Μυστακιδης να ειχε ελθει αλλιως και τωρα να πανηγυριζαμε.
Μακαρι να ηθελε μονο την ΚΑΕ.
Μακαρι να μην υπηρχε ...
από CCCP
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:49
Jump to forum
Jump to topic

Ε ναι η ειρωνια να μη πω υποκρισια ειναι τρομερη στο οτι οι ιδιοι που δε γουσταρουν Ιβαν γιατι δεν τους φτανει που περνουν πρωταθλημα και απαιτουνε να ειναι παρων και να ριχνει χρημα για να βγαζουμε γουστα με μεταγραφες (ναι ναι ξερω, το γηπεδο ειναι) μας λενε τωρα οτι πρεπει να κανουμε υπομονη με ...