Αναζήτηση για περισσότερες από 2048 εγγραφές
- Τρί 23 Σεπ 2025, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Το κατά πόσο ξέρει ο Μυστακίδης για το μέτρο σπορτ φάνηκε από το ποιος έτυχε να είναι στην ξενάγηση του στην Πυλαία για να βγάλει το αποκλειστικό...το περίεργο για μένα είναι πως ένας άνθρωπος σαν αυτόν δεν έχει καταλάβει ότι πλέον μόνο κακό του κάνει ο συσχετισμός...
- Τρί 23 Σεπ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Γενικα το βρωμοσαιτ αυτο δεν κραταει πλεον ούτε τα προσχήματα. Ακόμα πιο βρώμικο το άρθρο που ξερουμε πλεον σε τι αποσκοπεί. Απλα ειναι σοκαριστικο να το κανουν τοσο απροκάλυπτα. Ο Γρηγοριάδης τωρα έγραψε άρθρο για το μπάσκετ! Ο Γρηγοριαδης, που μετα βίας ξερει ποδόσφαιρο, έκανε μπασκετική ανάλυση ...
- Τρί 23 Σεπ 2025, 20:49
- Jump to forum
- Jump to topic
γρηγοριαδη ξερεις που βρισκεται το παλατακι και εκφερεις γνωμη για το μπασκετ του ΠΑΟΚ?
Εχεις πληρωσει ποτε εισιτηριο για να μπεις και να παρακολουθησεις αγωνα της ομαδας?
Δουλε του εικοσαευρου.....
Προσοχή στο τι γράφετε! Για όνομα!
Mod Team
Εχεις πληρωσει ποτε εισιτηριο για να μπεις και να παρακολουθησεις αγωνα της ομαδας?
Δουλε του εικοσαευρου.....
Προσοχή στο τι γράφετε! Για όνομα!
Mod Team
- Τετ 01 Οκτ 2025, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι 24 έκαναν πατάτα γιατί θα μπορούσαν να το διασταυρωσουν εύκολα. Οι άλλοι δεν αλλάζουν καν οτιδήποτε σε άρθρο, λάσπη αυτό τους νοιάζει
- Τετ 08 Οκτ 2025, 16:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δε θέλω να την πάρει ο Μυστακίδης και για να μη μαλώνουμε
νομίζω ότι και εσύ θα συμφωνούσες
ότι ο Ιβάν είναι και πιο σίγουρη
λύση αφού τον ξέρουμε και δε θα
έχουμε και διχόνοια. Οπότε με τη
λογική και εσύ μαζί μου είσαι.
Δε νομιζω οτι ο σαββιδης στη φαση αυταρκειας που ειναι θελει να ...
- Τετ 08 Οκτ 2025, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα ξαναγράψω την άποψη μου για το τι πρέπει να γίνει.
Ο Μυστακίδης πρέπει να πάρει την ΚΑΕ εφόσον το θέλει, γιατί αντικειμενικά ελάχιστα οικονομικά μεγέθη μπορούν να στηρίξουν αυτό που χρειάζεται να γίνει στο μπάσκετ και ο Μυστακίδης είναι ξεκάθαρα τέτοιο. Σε πρώτη φάση πρέπει να περιοριστεί εκεί ...
Ο Μυστακίδης πρέπει να πάρει την ΚΑΕ εφόσον το θέλει, γιατί αντικειμενικά ελάχιστα οικονομικά μεγέθη μπορούν να στηρίξουν αυτό που χρειάζεται να γίνει στο μπάσκετ και ο Μυστακίδης είναι ξεκάθαρα τέτοιο. Σε πρώτη φάση πρέπει να περιοριστεί εκεί ...
- Πέμ 09 Οκτ 2025, 00:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Αγόρι μου καλό... Τα 2 άρθρα που παραθέτω λένε κάτι πολύ απλό. Πριν καποια χρονια εγιναν καποιες βολιδοσκοπησεις για αρη και ΠΑΟΚ. Οχι απαραιτητα με δικη του πρωτοβουλια αλλά ο λόγος που έγιναν οι βολιδοσκοπησεις είναι απλός: Ο άνθρωπος άρχισε να επενδύει στην Ελλάδα σε μετοχές (βλέπε Πειραιώς ...
- Πέμ 09 Οκτ 2025, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic
όταν έχεις τελείως άλλη οπτική γωνία, είναι σχεδόν αδύνατο να αντιληφθείς τι σου λέει ο άλλος.
Αυτό ισχύει μάλλον και για τους δυο μας. Δε σε καταλαβαίνω και δε με καταλαβαίνεις.
Ας ξαναπώ: ας έρθει ΚΑΠΟΙΟΣ (δε με νοιάζει ποιος, προτιμώ να ναι ΠΑΟΚτσής και σίγουρα δε θέλω να ναι κάνα κάθαρμα σαν ...
- Παρ 10 Οκτ 2025, 13:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ωραια, εμενα δεν με νοιαζει ποιος εχει τι. Θελω να πεφτουν οσο περισσοτερα λεφτα γινεται.
Οπως τα λες ο καθενας εχει την αποψη του.
Εγω θελω να δω τον μυστακιδη σαν θεσσαλονικιο ΠΑΟΚτση να εχει ενα τμημα οπως το μπασκετ. Εχω μεγαλη απορια το που μπορουμε να φτασουμε και ποιο ειναι το πλανο.
Και ...
- Παρ 10 Οκτ 2025, 13:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέτοια αγωνία κάποιων να μείνει από στάσιμη έως σε ρόλο μόνιμου κομπάρσου η ΚΑΕ μην τυχόν και θιχτεί ο Ιβαν δεν μπορώ να τη καταλαβω. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι κακό έχει προκληθεί επί της ουσίας στο σύλλογο και το ποδοσφαιρικό τμήμα από τότε που εμφανίστηκε ο Μυστακιδης ανεξαρτήτως του τρόπου ...
- Παρ 10 Οκτ 2025, 15:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφου κατοικούμε δυτικά δεν υπάρχει προβλημαeorptol1 έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 14:00 Το θεσσαλονικιος ειναι τιτλος τιμης ? εμεις που δεν ειμαστε τι ειμαστε β κατηγοριας ΠΑΟΚτσηδες ? ρε γιλοπουλε τι γραφεις πραγματικα![]()
![]()
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 00:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Σημερα στην εκπομπη του sport24 ο διευθυντης του σταθμου ο σαμπρακος ειπε οτι προσεγγισε τον Μυστακιδη ο Αλαφουζος πριν 1 χρονο για την παε Παναθηναικος και ο Μυστακιδης δεν το συζητησε καν ενω του ειπε ξεκαθαρα οτι ειναι ΠΑΟΚτσης. Μαλιστα ο πατερας του ηταν εφορος στον ΠΑΟΚ παλαιοτερα.
Σε ...
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 15:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ, ΠΑΟΚτσης οπαδός, λέει ότι εκτιμάει δημοςιοφγραφικα τον Σαμπράκο, που έλεγε συνειδητά ψέματα για την υπόθεση με τον Ντελια.
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να γράφεις μια ανακοίνωση ως Α.Σ. ΠΑΟΚ και να ξεκινάς με το "Συνεργάτες του επιχειρηματία Αριστοτέλη Μυστακίδη...", βάζοντας τον εαυτό σου ως τον παθητικό δέκτη της συνάντησης, είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό επικοινωνιακό λάθος
Δεν γράφει καν "η διοίκηση του Α.Σ. θα συναντηθεί". Γράφει ...
Δεν γράφει καν "η διοίκηση του Α.Σ. θα συναντηθεί". Γράφει ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως πέρα από ένα παλικάρι που έχει το δικαίωμα να γουστάρει όποιον θέλει δεν έχω δει ούτε έναν να πει ξεκάθαρα δεν θέλω τον Μυστακίδη εδώ μέσα ...το να έχει κάποιος επιφυλάξεις είναι δικαίωμα του..ξεκάθαρα δεν έχει πει κανείς ότι δεν το θέλει στην ΚΑΕ...αλλά σε κάποιους βολεύει το αφήγημα ...