Η αναζήτηση βρήκε 720 εγγραφές
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 12:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Θα τό τακτοποίηση ο γιος του Δημοκράτη.....
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 12:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Αηδιαστικοι και οι δύο εδώ και καιρό
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 12:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Για κάποιο λόγο τα στελέχη που είναι στην ομάδα βρίσκονται εκεί. Ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς αν χρειάζεται να πάρουν παίκτη. Αν το θέλε ο ραζβαν θα γινόταν. Εγω όσο είναι χαρούμενος ο ραζβαν και θετικός με το πρότζεκτ της ομάδας είμαι καλα
Κανε το σταυρο σου που εχουμε το λουτσεσκου κ ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Όταν τον πρώτο έφερε ο Ιβάν τον ραζβαν,όλοι και εγώ το θεωρήσαμε λάθος επιλογή,ο αμπαλος Ιβάν μας έβαλε τά γυαλιά εμάς τους πολυξερους.....
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 12:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν τιμάει τον Μυστακίδη η συμπεριφορά τού απέναντι στον Χατζόπουλο άθλια είναι....μην δικαιολογεις τα αδικαιολόγητα
.....
.....
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 12:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακριβώς όπως λέει κάποιος το θα το σπείρανε και δεν φυτρώσει, μπορεί όμως και να φυτρώσει ΘΑ δούμε.... προς το παρόν αυτά πού έχει πετύχει ο Ιβάν ούτε στον ύπνο μας, Μυστακίδης ας ασχοληθεί μονο με το μπάσκετ,το ποδόσφαιρο είναι σε πολύ καλά χέρια
- Δευ 26 Ιαν 2026, 00:52
- Jump to forum
- Jump to topic
ποντιακη οπτασια τον μπλοκαρα ο τυπος ειναι αθλιος....
- Δευ 26 Ιαν 2026, 01:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαπιστώνω ότι η κουβέντα περι ηθικης επιβάλλεται να έχει μόνο μια κατεύθυνση αλλιώς δεν βολεύει.
Καμία απάντηση στα παραδείγματα που έγραψα πάρα μόνο γέλια Πρεσπες Χρυσανθους.
ουστ ρε στημενε χαρτινε .....σας εχει ξεφτιλισει ο ΠΑΟΚ με καθε τροπο αγωνιστικα να χαιρεσε τον γαβρο προεδρο σου ΚΑΙ ...
- Δευ 26 Ιαν 2026, 11:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
δε περιμενα ποτε οτι θα σιχαθω τοσο πολυ ομαδα απο τους οπαδους μεχρι το καρτουν που εχουν για προεδρο ....ξεπερασαν κατα πολυ και τον γαβροtolis14 έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 10:32 Δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει, το θέμα είναι ότι η αεχ2014 πλέον εκπέμπει βρώμα, δυσωδία και γραφικότητα από τους οπαδούς μέχρι την κορυφή της.
- Δευ 26 Ιαν 2026, 19:58
- Jump to forum
- Jump to topic
η τεραστια διαφοραpavlos06 έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 19:43 Aυτοί που λέτε ότι και ο σαββίδης εκανε λάθη, Ναι εκανε. Τα πλήρωνε όμως , έτσι ? αυτή είναι η διαφορα μέχρι στιγμής.
- Δευ 26 Ιαν 2026, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 27 Ιαν 2026, 09:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδηςγ
Μη συγκλονίζεστε, αυτά τα παιδιά είναι καμικάζι, έρχονται πετάνε τη μαλακία τους, μπανάρονται, ξανακάνουν λογαριασμούς και πάλι από την αρχή. Τις προάλλες ένας άλλος καμικάζι (ή ο ίδιος με άλλο Νικ), έγραψε κάτι παρεμφερές, ότι ο Ιβάν όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ έδωσε φέσια σε πιστωτές και έκανε ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 15:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους θεωρούν πως η ομάδα που υποστηρίζουν ήταν μεγέθους Θύελλας Κορδελιού πριν έρθει ο Ιβάν.
Δικαίωμα σας να πιστεύετε ότι γουστάρετε, αφού οι περισσότεροι δεν γνωρίζετε καλά καλά την ιστορία μας.
Έχω μεγάλο πρόβλημα όταν γράφονται τέτοιου είδους υπερβολές ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 18:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ .....
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
ο ενας ειναι πονηρος παρτακιας και ο αλλος αγαθος παρτακιας ,τον χειριζεται ο πονηρος οπως θελει