Η αναζήτηση βρήκε 552 εγγραφές

Return

από eorptol1
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

ρε φιλε αυτοι αποδειξαν με την σταση τους οτι εχουν αποψη και προσωπικοτητα σε ενοχλει που δινουν δικαιο στον ιβαν ? μα γιατι βλεπουν το δικαιο.....δηλαδη η αμπαλαεα αποκλειουν αυτους και εγκρινουν αυτους που ειναι τωρα εκει ΣΤΟΝ ΑΣ οι οποιοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΙ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
από eorptol1
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:42
Jump to forum
Jump to topic

Ξερετε τι με ενοχλει περισσοτερο δεν μπορω να χαρω οσο θελω τις νικες με χαρτινη και γαβρο..... :shock: :shock:
από eorptol1
Πέμ 23 Οκτ 2025, 05:44
Jump to forum
Jump to topic

επειδη διαβαζω τα ονοματα και τις ψηφους, η δικηγορινα ειναι στο δς και ψηφισε? με ποια ιδιοτητα πηρε θεση?

Ως μέλος του ΔΣ του ΑΣ προφανώς.

Εντάξει, την Κατερίνα Γιαννακοπουλου τη θυμόμαστε όλοι πολύ μικρή , με τα σγουρά μαλλάκια της (αλήθεια που πήγαν τωρα) από δικηγόρο, μεταφράστρια ...
από eorptol1
Πέμ 23 Οκτ 2025, 09:52
Jump to forum
Jump to topic

Σίγουρα όχι οι φίλοι τού Κατσαρή αμπαλαεα που φτάσανε να πιάσουν στο στόμα τούς Χατζόπουλο Τσαλοπούλο
από eorptol1
Πέμ 23 Οκτ 2025, 09:57
Jump to forum
Jump to topic

Δημοκράτης Παπαδόπουλος επέμενε για 31-12 ποιός? αυτός πού παρακαλούσε την ΠΑΕ να μην τον βγάλει σαν εκπρόσωπο στην ΕΠΟ που ήταν ....ρε έναν Δημοκράτη δέστε
από eorptol1
Πέμ 23 Οκτ 2025, 10:42
Jump to forum
Jump to topic

Η ομάδα τού Μετρόπολις είναι Ο φούρναρης καί η παρέα του ?η είναι και άλλοι?
από eorptol1
Πέμ 23 Οκτ 2025, 12:58
Jump to forum
Jump to topic

@keep_paokizein συνεχίζεις να ρίχνεις λάσπη στη θύρα 4 για μια ανακοίνωση που διόρθωσε και που έγραφε αυτό που τότε όλοι λέγατε δηλαδή εμπιστοσύνη στον Κατσαρή.
Το σύνθημα για τη βαριά φανέλα καμιά θύρα 4 ο σύνδεσμος δεν το έδωσε τι γελοιότητες είναι αυτές που μάλιστα αφήνετε να αιωρείται ότι θα ...
από eorptol1
Πέμ 23 Οκτ 2025, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Γι'αυτό το χτύπημα στο κατεστημένο τού Ιβάν με var ξένους διαιτητές ημιαυτόματο οφ σαιντ ΕΠΟ αλλαγές ΗΤΣΝ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΈΣ ΔΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΟΎ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟΥ ΜΙΑ ΟΜΆΔΑ ΕΚΤΌΣ ΠΟΚ ΝΑ ΠΕΤΎΧΕΙ τόσα πράγματα για να γίνει το περίφημο 50-50 που έγινε σε μεγάλο βαθμό..... σκέφτομαι καμμιά ...
από eorptol1
Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 23/10-22:00,cosmotesportshd

ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟ ΛΕΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
από eorptol1
Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

embuji έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:17 Είμαι στο χωριό γιατί αύριο είναι η κηδεία της γιαγιάς μου. Το ποσό το είχα ανάγκη αυτό δε λέγεται. Το τι χαρά μου έδωσε η ομάδα σε ένα ματς που το είχα ξεγραμμένο.

ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΕ ΓΙΑΤΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ......
από eorptol1
Παρ 24 Οκτ 2025, 17:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Μετά το μπασκετικό διπλό που ακύρωσε οτι είναι DNAικα ΠΑΟΚ, ήρθε και το ποδοσφαιρικό διπλό που μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν αυτό που είδαμε είναι ΠΑΟΚ ή κάτι άλλο.
Παραθετω τις παρακάτω λεπτομέρειες...
1)Γκολ Μειτε: ο Γάλλος δεν σουτάρει σχεδόν ποτέ, χτες ένα σουτ έκανε, γκολ στην παλιά του ...
από eorptol1
Παρ 24 Οκτ 2025, 23:40
Jump to forum
Jump to topic

Πω πω ρε τι φίδια είναι αυτοί
από eorptol1
Σάβ 25 Οκτ 2025, 17:11
Jump to forum
Jump to topic

το παρεακι δεν θα παραδωσει ετσι ευκολα τα ηνια για τους γνωστους πλεον λογους κατα τα αλλα ρε αμπαλαεα ειναι κακοι ο χατζοπουλος και ο τσαλοπουλοςΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ.....και εσεις ρε φλωρινιωτες-μισος φλωρινιωτης ειμαι τι υπογραψατε στην ανακοινωση αμπαλαεα ? σας επεισαν στις μπουρδες που ...
από eorptol1
Σάβ 25 Οκτ 2025, 21:59
Jump to forum
Jump to topic

εμενα με τσατησε ο πανακας γιατι οταν αρχισαν τα γεγονοτα στην σελιδα του εκραζα τον κατσαρη ,και με απαντησε ετσι ακριβως "μην μιλας ασχημα για τον κ.κατσαρη γιατι ειναι φιλος μου δεν θελω να αναγκαστω να σε μπλοκαρω " του απαντησα θα λεω αυτο που πιστευω δεν με μπλοκαρε αλλα οντως λεει αυτο που ...
από eorptol1
Σάβ 25 Οκτ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

εγω πως πιστευω και ειμαι σιγουρος γιαυτο οτι κατσαρης κινει τα νηματα σε συννεοηση με μανταμ και φουρναρη ? ρε πανακα μπαμ κανει δεν θελει φιλοσοφια