Η αναζήτηση βρήκε 376 εγγραφές

Return

από eorptol1
Τρί 23 Σεπ 2025, 18:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Αν πω σιχαμα αυτόν τον βαζελο που εδώ πάνω το παίζει ΠΑΟΚΤΣΗΣ είναι υβριστικό? Και αυτό το βόθροπόλις όλο καί ποιο χαμηλά
από eorptol1
Τετ 24 Σεπ 2025, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

η ομαδα σημερα ηταν καλη ειδικα στο β ημιχρονο.....ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΩ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΑΠΟΘΕΩΣΑ ΠΡΙΝ Η ΘΑ ΑΠΟΘΕΩΣΩ ΜΕΤΑ ....απλα στην κακη μερα δεν τον χειροκροταω....στο τελος ολο το γηπεδο χειροκροτησε εκτος απο την γωνια της 4 ....ο ντεσποτοφ στο κεντρο του γηπεδου γυριζει στην 5-6 και ...
από eorptol1
Τετ 24 Σεπ 2025, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

gervasio artigas έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:45 Οταν διαβαζεις οτι η Μακαμπι ειναι επιπεδου Αστερα Τριπολης , εν ταξει το κλεινεις το τοπικ
Δεν εχει νοημα να διαβαζεις "αποψεις"
πραγματικα ειδε το ματς ? ειδε τι εκανε η μακαμπι πριν την δυναμο κιεβου ? η απλα βγαζει κακια ?
από eorptol1
Πέμ 25 Σεπ 2025, 19:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δεν θα απαντήσω σε τίποτα αν δεν γραφτεί η ατάκα "ε ρε Γούμενος που σας χρειάζεται"
ο Μπάρμπας που μας στηρίζει δεν το κάνει χωρίς κέρδος.
Διότι υπερτονίζονται τα λεφτά που πραγματικά δίνει χωρίς να ακούγονται οι πόρτες που άνοιξαν και εξακολουθούν να είναι ανοιχτές λόγω ΠΑΟΚ.

Αλλά αυτά είναι ...
από eorptol1
Πέμ 25 Σεπ 2025, 19:49
Jump to forum
Jump to topic

ε ναι το λεει καθαρα ο αντικειμενικος
από eorptol1
Παρ 26 Σεπ 2025, 12:47
Jump to forum
Jump to topic

όχι τίποτα δε ξέρω
όμως για το καλό όλων τα ξέρεις εσύ και αυτό αρκεί

δεν καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου, απλες ερωτησεις σου κανει ο Taseos και δεν φαινεται να γνωριζεις την απαντηση. εγω ας πουμε εχω ειλικρινη διαθεση να σ ακουσω αλλα απ τη στιγμη που δεν εχεις στοιχεια, καπου σ εχασα ...
από eorptol1
Παρ 26 Σεπ 2025, 12:52
Jump to forum
Jump to topic

Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!

Πλάκα κανουμε;

Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;

Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.

Δεν ήταν παρατημενος ο ΠΑΟΚ,

Απλώς πουλούσε ...
από eorptol1
Παρ 26 Σεπ 2025, 17:13
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ απορώ όταν ερχετε η κουβέντα στην συμπεριφορά τού ΑΣ ειδικά στο τελευταίο τρίμηνο οι κατηγοροροι τού Σαββίδη την προσπερνάνε και αλλάζουν αμέσως κουβέντα ΟΛΟΙ , δεν σχολιάζουν και πάνε στα γνωστά αντικειμενικοί καί ισαποστακηδες
από eorptol1
Παρ 26 Σεπ 2025, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

DamoN έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 20:03 Μαζί σου ωραία τα λες με μια μικρή λεπτομέρεια ότι όταν αυτοπροσδιορίζεσαι ως μάνα , αντίπαλοι εντός τειχών δεν νοείται να υπάρχουν
Αναιρείται ο ρόλος τους από τους ίδιους
Ούτε μάνα ούτε παραμάνα μητριά ναι....
από eorptol1
Σάβ 27 Σεπ 2025, 13:30
Jump to forum
Jump to topic

ποια συμπεριφορα? του τσακα? η της γκοτσαρεβα?

κολκας θα μας πει σε λιγο οτι φταιει ο ησαιαδης που ο τσαλοφ δεν βλεπεται και δεν εχουμε φορ

αληθεια ο κολκας δεν εχει συμφεροντα? δεν πληρωνεται απο οπεν και sdna?

ρε τι μας νοιαζει ο κολκας την αθλιοτητα φουρναρη κατσαρη και σια την επικροτεις ...
από eorptol1
Σάβ 27 Σεπ 2025, 21:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Έχει κλείσει το ρόστερ στο τμήμα και ξαφνικά ακούμε διαφορά απόψεων στον σχεδιασμό; Και πως συμπληρώθηκε το ρόστερ; Όσο για το αντρικό... Εκεί μιλάμε για τρομερό σχεδιασμό. Πολύ σοβαρό σχεδιασμό. Ανακοινώθηκαν δύο Κουβανοί, ο ένας δεν έρχεται λέει και ο άλλος κάνα μήνα και βάλε περιμένει βίζα ...
από eorptol1
Σάβ 27 Σεπ 2025, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Cylon-4 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 08:23 Μαλλον ο Τελης θα δωσει τα λεφτα τα Χριστουγεννα.....
ΜΕΤΑ ΤΙΣ 31/12/2025 ? ;)
από eorptol1
Κυρ 28 Σεπ 2025, 19:12
Jump to forum
Jump to topic

Αν θέλετε να δείτε (ή και να θυμηθείτε) πως θα μοιάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά/χωρίς τον Ιβάν Σαββίδη, δείτε τα Τμήματα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ή την ΚΑΕ τα τελευταία 22 χρόνια, και πριν το Χατζόπουλο.

Ο ΠΑΟΚ, περήφανος Τροφοδότης Παικτών/Παικτρών του ΠΟΚ και των ομάδων του Νότου.

Η καλύτερη περίοδος του ...
από eorptol1
Τρί 30 Σεπ 2025, 13:24
Jump to forum
Jump to topic

alexgarcia6 έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:53 Εγω νομιζω το timing ειναι καλυτερο για να τα ριξουμε στα παιδια της εξεδρας που γιουχαρουν κατευθυνόμενοι
Το γιουχαισμα από εκεί χαμηλά στην 4 είναι δικαίωμα τούς αν και διαφωνώ...ΑΛΛΑ ΑΗΔΙΆΖΩ ΑΚΟΎΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΌ ΣΎΝΘΗΜΑ ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΣΤΑ ΑΔΈΡΦΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΆΛΕΙ ΣΑΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗ.....
από eorptol1
Τρί 30 Σεπ 2025, 16:08
Jump to forum
Jump to topic

Sera4 έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 14:47 Αφήστε τα φρούτα να ανθίσουν. :geek:
νομίζω ο Μάο είχε πει για λουλούδια:):)