Εγώ πού είμαι ΠΑΟΚ από το 1972 είμαι ιβανικος Σερραίε ότι ναναιgeorge188 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 13:05Μπορεις να διαβασεις πριν μιλησεις για ιβανικους, λεω εγω τωραjohn4serres έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:57 Έχουμε καμία σοβαρή εξέλιξη στο θέμα ή πλάκωσαν όλοι οι τρελαμένοι Ιβανικοι στο τοπικ σπαμάροντας αυτά που διαβάζαμε και στο ΑΣ-ΠΑΕ;
Η αναζήτηση βρήκε 376 εγγραφές
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 13:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Να σε καίει το νέο γήπεδο να το φτιάξει αυτός που έχει την ΠΑΕ έτσι είναι το σωστό και να επικεντρωθεί ο Μυστακίδης στην ΚΑΕ αυτό λέμε.... διακριτοι ρολοι για όλους
- Παρ 05 Σεπ 2025, 15:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Σε άλλα νέα πήγα τώρα νά σχολιάσω σε ανακοίνωση τού ερασιτέχνη πού είμαι μέλος στην σελίδα από την αρχή που δημιουργηθηκε,και λέει δεν έχω δικαίωμα γιατί τά σχόλια θά είναι περιορισμένα.....γεια σάς ρε δημοκράτες να σάς χαιρόμαστε ο άλλος έχει και το όνομα δημοκράτης.... πραγματικά ντρέπομαι πού ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε άλλα νέα πήγα τώρα νά σχολιάσω σε ανακοίνωση τού ερασιτέχνη πού είμαι μέλος στην σελίδα από την αρχή που δημιουργηθηκε,και λέει δεν έχω δικαίωμα γιατί τά σχόλια θά είναι περιορισμένα.....γεια σάς ρε δημοκράτες να σάς χαιρόμαστε ο άλλος έχει και το όνομα δημοκράτης.... πραγματικά ντρέπομαι πού ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 16:03
- Jump to forum
- Jump to topic
δεν ηθελε μετα το λαθος της στηριξης κατσαρη και την παληκαρισια σταση χατζοπουλου τσαλοπουλου ελπιζω ο Ιβαν να εκτιμησε την ελικρινεια του....χατζοπουλος ΠΑΕ και τσαλοπουλος ΑΣ το ιδανικο και ησαιαδης στον φουρνο.....και ο παπαρολογος στο παπαροπολις.....
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠραγματικάMaklaz έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 17:43 Εμφανίστηκε ο Κωνσταντινίδης να μας μιλήσει για ηθική και βιωσιμότητα ( κάτι μου θυμίζουν ) και να μας τονίσει με κεφαλαία και όλας ότι η Ν. Τούμπα ( Νέα Τούμπα Α.Ε ?) ανήκει μόνο στον λαό του.
Τι ζούμε ρε π@@στη μου
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρα οργάνωσαν τεχνική επιτροπή για να μελέτη αλλά αντ αυτού η επιτροπή μιλά για τη βιωσιμότητα του έργου; Γιατί χρειάζεται τεχνική επιτροπή για αυτό; Δεν φτάνει μια τράπεζα ή έστω λογιστής για να αποφασισει κάτι τέτοιο;
Γιατί δεν βγαίνουν να πουν ότι τα βρήκαμε με τον Τέλη και ανταποδοτικά θα ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 19:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Τα είδαμε τα δώδεκα και θα τα δούμε και Ιανουαρίο στην Τούμπα
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο.ΑΣ δείχνεις.ποσο επιπόλαιος είσαι, έκανες επιτροπή στο ποδάρι ο κωσταντινιδης θα γνωμοδότηση και για την βιωσιμότητα του έργου μάλιστα.....
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 19:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Τι έγινε ρε παιδιά εμείς είμαστε οι κακοπροαίρετοι βάλτε μας ποινές καντε μας ΜΠΑΝ
Εσείς αγαπάτε πιο πολύ τον ΠΑΟΚ
Τι έγινε χθες τα 12 εκατομμύρια τα είδατε στο γήπεδο;;;; γιατί εγώ δεν τα είδα
Με τόσα λεφτά παίρνεις χαφ επιπέδου Βιτυνια και Χαβερτς
Που λεει ο λόγος δηλαδή
Για να μην πούμε ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ όταν πρωτακουσες ότι θα αναλάβει ένας θεσσαλονικευς δισεκατομμυριούχους από Ελβετία τι είπες ?tenten4GT έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:20 Εντάξει αυτό που είπε ο χατζοπουλος ούτε την πρωταπριλιά το λένε χαχχαχα άκου επενδυτής από Αμερική ,ναι κ αύριο θα μπει κ ένας από την Κίνα χαχα.
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 07:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά άθλιο σχόλιο από τον αποτυχημένο πρώην παράγοντα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Εσύ να μην με ξαναπιάσεις στο στόμα σου.
Γράψατε τους mods στα αρχίδια σας.
Συνεχίστε το διχασμό.
Αν υπάρξει δικαιοσύνη, όλοι μαζί θα το φάμε το μπαν.
Μην ναυαγείς των ευθυνών σου.
Και εσύ @Guitarman και ο @renegade και ο @Montrealiotis και ο @ΚΩΣΤΑΣ2019 και ο @aivas19 .
Κανονικά και ο υπέρ ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Λυπάμαι πολύ που μπαίνω να γράψω εδώ. Όπως (κακώς) έχω κάνει πολλές φορές, γράφω σχεδόν κυριευμένος από συναίσθημα, έτοιμος να φάω μπαν (το πιο ανούσιο ever). Αλλά όσα διαβάζω εδώ και αλλού, με στεναχωρούν αλλά κυρίως με θυμώνουν.
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 12:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν απομονώσεις τα 5 χρόνια ανυπαρξίας του Σαββίδη σε όλα τα ζητήματα του ΠΑΟΚ τότε ναι θα μιλησιυσαμε για τρύπημα προδοσία και για πραγματική ντροπή στυλ συμπεριφορά του ΑΣ στον ευεργέτη του ΠΑΟΚ. Αν βάλεις όμως αυτά τα 5 χρόνια τότε η επιφύλαξη και οι ενέργειες για να βρουν επενδυτή για το γήπεδο ...