Η αναζήτηση βρήκε 268 εγγραφές
- Τρί 12 Αύγ 2025, 06:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
εφοσον η παε δεν μπορει να συνεργαστει σοβαρα παρα μονο να πεταει λασπη ο κουβεντιδης με ειρωνιες το καλυτερο θα ηταν ο ΑΣ να προκυρηξει ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με κλειστους φακελους ναι αναλυση για χρηματοδοτηση χρονοδιαγραμμα εγγυησεις σχεδια τα παντα ολα οπως γινονται σε ολα τα εργα
ετσι κανει ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 06:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Καινο μπατατουδης είχε έρθει από την κυβέρνηση σταλμένος τον μυστακιδη τον έχεις δει να μιλάει βίντεο φωτογραφία κάτι? Γιατί κρύβεται? Ο Ιβάν ήταν ένα λαχείο για μας ο ΑΣ παίζει πολιτικά παιχνίδια παιχνίδια ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ ΤΏΡΑ ΚΑΙ ΟΙ. ΚΑΙΝΟΎΡΙΟΙ ΝΑ ΜΙΛΉΣΟΥΝ ΜΕ ΠΑΕ ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΑΝΤΖΕΝΤΕΣ.... Ότι χειρότερο ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 08:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
13 χρόνια υπήρχε τελης και έκανε αυτά που έκανε ο Σαββίδης?
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Η πρόθεση πωλησης(ξεπούλημα μισοτιμης) του Κωνσταντελια μου δείχνει πόσο ψυχρός επιχειρηματίας είναι.
Προσωπικά δεν θα έδινα το σπίτι μου με λευκή επιταγή στον Σαββίδη ούτε στον Μυστακίδη.Εσυ θα το έκανες; Είμαστε σοβαροί;
τα 13 χρονια δεν σε πεισανε οποτε ματαιως κοπος .....το μαγαζι γωνια ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν χωράνε συναισθηματισμοι σ' αυτό το σοβαρό θέμα.Εδω μιλάνε τα ψυχρά μνημόνια και οι νομικοί.Αδερφια, πατέρας γιος και κόρη σφάζονται για μια καλύβα.
Και κάτι άλλο.
Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.
Όποιος θέλει κάτι διαφορετικό,ας φτιάξει μια δική του ομάδα με έδρα το ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:39
- Jump to forum
- Jump to topic
@Panx Romana
Δηλαδή το σημαντικό για σένα είναι τι λένε τα σκουλήκια για σένα ή το να έχεις ένα τμήμα το οποίο φυτοζωεί για δεκαετίες και να έρχεται ο Αταμάν και ο Μπαρτζώκας (βάλε τους αντίστοιχους του ΠΟΚ στο ποδόσφαιρο) ξεκουράζοντας τους βασικούς για την ευρωλίγκα και να σου κάνει πλάκα; Και ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
αυτη η κακη ΠΑΕ και ο στυγνος επιχειρηματιας Ιβαν δεν αφηνουν επιχειρηματα στα τρολ που εμφανιστηκαν απο τις 16 ιουνιου και μετα ,ε κατι αλλο θα βρουν

- Τρί 12 Αύγ 2025, 12:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Δήλωση κυριαρχίας από Σαββίδη .
Δήλωση στον ανταγωνισμό ότι τώρα ξεκινάει η νέα εποχή
Δήλωση στους αμφισβητίες μέσα στον οργανισμό ( κι εγώ ήμουν ένας από αυτούς αν δείτε και την πρώτη μου ανάρτηση εδώ μέσα ότι κούρασε η μεταγραφική πολιτική του Ιβάν Σαββίδη)
Πάμε να τα γαμησουμε όλα
σε τιμα ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 12:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο την στιγμη που εκπροσωπει ενα σωματειο συνεπως και τον κοσμο που υπαρχει απο πισω προφανως. Δεν θα αποφασισει ο λαος ποιος θα παει στην διοικηση.. Ο λαος ομως μπορει να κρινει αν καποιος ειναι ανεπαρκης. Οπως το κανει και με τους προπονητες. Και αυτοι υπαλληλοι μιας ανωνυμης εταιρειας ειναι ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Και για να εξηγηθώ δεν ξέρω γιατί οι επικεφαλλης της θ4 στηρίζουν αυτήν την φαρσοκωμωδία. Δεν ξέρω αν έχουν συμφέροντα ή το πιθανότερο θεωρούν οτι βοηθούν τον ΠΑΟΚ. Αυτό που ξέρω είναι ότι το σύνολο του λαού του ΠΑΟΚ αποφάσισε και πρέπει επιτέλους να τον σεβαστουν. Όσο για το που θα γίνει το ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 13:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ειναι απλα λαθη του ΑΣ ειναι αισχρο τρυπημα πισωπλατη μαχαιρια της παρεας γιατι παρεα ειναι ....
- Τρί 12 Αύγ 2025, 13:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι δηλαδή μια συνάντηση κορυφής στην Αλάσκα μπορει να φέρει τέτοιο "πανικό" στο topic των μεταγραφών δεν το περίμενα η αλήθεια είναι....
μπα εγω τον μονο πανικο που βλεπω ειναι στα τρολ του τελη που μας εχουν ζαλισει απο τις 16 ιουνιου αλλα εχουν χασει πλεον το αφηγημα τους,ψαχνουν καινουριο ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 13:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
καιρος ηταν να παρουν θεση προσφερει πολλα ο Ιβαν στον ποντιακο ελληνισμο πολλα χρονια τωρα πολυ πριν παρει τον ΠΑΟΚ....
- Τρί 12 Αύγ 2025, 13:20
- Jump to forum
- Jump to topic
φιλικα στο λεω στα τελευταια ποστ σου στραβοστομιαζεις πολυ ,πες αγαπω ησαια και κατσαρη και το παρεακι των 218 ατομων,δεν χρειαζετε να μανουριαζεις δεν θα αυξηθουν τα 218 ατομα με το μανουριασμα....
- Τρί 12 Αύγ 2025, 15:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
η εικονα της τουμπας η αληθινη σφυγμομετρηση ....η παπαροαληθεια ειναι οργανωμενος στρατος προπαγανδας