Η αναζήτηση βρήκε 964 εγγραφές

Return

από JohnDag
Τετ 20 Μάιος 2026, 10:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Ριαν_Καπαγιαννιδης Από την στιγμή που ο μέσος ΠΑΟΚτσής είναι ΟΚ με τις 3-4ες θέσεις, αρκεί να είναι προπονητής της ομάδας ο Ραζβάν, δε νομίζω ότι έχουμε κάποιο λόγο να χαλιόμαστε εμείς οι 2-3 που θέλουμε κάτι άλλο. Πάμε να ξαναζήσουμε την μέρα της μαρμότας για ακόμα μία χρονιά αλλά ...
από JohnDag
Τετ 20 Μάιος 2026, 10:42
Jump to forum
Jump to topic

Όταν παίζουμε πολλά ματς καιγόμαστε και δεν μπορούμε να τρέξουμε.

Όταν δεν παίζουμε ματς δεν μπορούμε να τρέξουμε γιατί υπάρχει έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού.

Βέβαια, αυτά ισχύουν μόνο για εμάς. Οι άλλοι παίζουν άλλο άθλημα και σε άλλο πρωτάθλημα.

Ο ορισμός του μονά ζυγά δικά μας.

Γιατί ...
από marsantos
Τετ 20 Μάιος 2026, 13:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Καταλαβαίνω πως το εννοείς. Για μένα πρέπει ο 4ος να είναι ένας παίκτης με προοπτική και οι 3 να είναι δυνάμει βασικοί, αλλά αυτά είναι θέματα προτιμήσεων και δεκτές όλες οι διαφωνίες. Να σε ρωτήσω όμως, γιατί θες και Λουτσέσκου, θες και Τσιρίλο. Ο Λουτσέσκου αν του λείπει παίκτης στον οποίο ...
από aivas19
Τετ 20 Μάιος 2026, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Ριαν πιθανό, αν και εγώ λέω πως ο Ιβάν είδε πως η ομάδα πάει για το 1-2 και είπε να κάνει προσπάθεια για Τσουλου ξεκινώντας νωρίς με ελεύθερους
από marsantos
Τετ 20 Μάιος 2026, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

...
Αλλά έχεις δίκιο αν αναφέρεσαι σε σημερινή, εξελιγμένη μορφή Τσιρίλο, τότε όντως κάτι τέτοιο είναι οκ.

Ακριβώς

Προσωπικά θα φρόντιζα να βρω έναν 3ο που να μπορεί να καλύψει κενά ώστε να μπορεί ο 4ος να εξελιχθει, αλλά και οι 2 βασικοί να ξεκουραστούν. Να στο πω αλλιώς. Θέλω όποιος εκ των ...
από embuji
Τετ 20 Μάιος 2026, 14:21
Jump to forum
Jump to topic

Εχετε αναρρωτηθει ποτε τι καναμε στην προηγουμενη ζωη μας για να μας αξιζει η ενημερωση μας να ερχεται απο τον Κολκα;
από margas
Τετ 20 Μάιος 2026, 14:37
Jump to forum
Jump to topic

Πάμε μία ξανά γιατί κάποιοι μπερδεύεστε.

Η μη κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος ΔΕΝ είναι αποτυχία. Σε ένα μαραθώνιο με 3 διεκδικητές που πάνω κάτω βράζουν στο ίδιο καζάνι δεν μπορείς ούτε να προεξοφλήσεις κάποιο αποτέλεσμα, ούτε να το απαιτήσεις.

Η αποτυχία και μάλιστα ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ έρχεται ...
από marsantos
Τετ 20 Μάιος 2026, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω ότι υπερβάλλετε λιγάκι .

Εκτός απο τη μακρινή πάσα τι άλλο διαθέτει ως στόπερ?

Ολλανδε εγώ πιστεύω πως με τη μπάλα στα πόδια είναι πολλά ακόμα που τον κάνουν να ξεχωρίζει σε παγκόσμιο επίπεδο.
Και όχι μόνο η μακρινή πάσα.
Γι' αυτό χαλάλι οι όποιες αμυντικές του αδυναμίες. Και ειδικά ...
από panpangr77
Τετ 20 Μάιος 2026, 14:39
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα μου αρέσει ο Ισπανός της Σπάρτακ δε έχει μεγάλη εμπειρια ως πρώτος προπονητης αλλα εχει δικό του team και σαν βοηθός έχει δει πολλά πράγματα.

Και ο Μπατσι εχει δικο του τιμ, δεν εχει μεγαλη εμπειρια αλλα σαν βοηθος εχει δει πολλα πραγματα γιατι δεν παιρνουμε αυτον;

Να φυγουμε απ τον ...
από chri5ti9
Τετ 20 Μάιος 2026, 14:39
Jump to forum
Jump to topic

Μαρσαντος εγώ θα πω , πως και με Νταντάς το κέντρο θα ήταν άλλο .
από Polichni1926
Τετ 20 Μάιος 2026, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

Όνειρο το ρεπορτάζ για Besiktas αν ισχύει.

ΧΥΝΝΝ

ΗΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑ!

εγω ειδα και ενα αρθρο του inpaok που λεει οτι σλοβενοι γραφουν σεναρια για ΠΑΟΚ και Ριερα . νομιζω οτι απο αυτα που εχουμε ακουσει και χωρις τρελες τυπου ερχεται ο μιτροβιτς στον ΠΑΟΚ ειναι οτι καλυτερο θα ...
από marsantos
Πέμ 21 Μάιος 2026, 10:05
Jump to forum
Jump to topic

...

Ευχαριστώ Ριαν.
Κατανοητός.
Άρα δεν είναι ότι η ομάδα δεν δουλεύει αληθινά.
Απλά ότι δεν υπάρχει ποικιλία σε αυτό που δουλεύει.
Εκτιμώ πως ο Ρασβάν είναι της λογικής πως δουλεύω λίγα πράγματα και καλά. Τα δουλεύει θέλοντας να έχει συγκεκριμένα εργαλεία αλλά τα δουλεύει σε βάθος απαιτώντας ...
από van rooy
Πέμ 21 Μάιος 2026, 10:14
Jump to forum
Jump to topic

...

Ευχαριστώ Ριαν.
Κατανοητός.
Άρα δεν είναι ότι η ομάδα δεν δουλεύει αληθινά.
Απλά ότι δεν υπάρχει ποικιλία σε αυτό που δουλεύει.
Εκτιμώ πως ο Ρασβάν είναι της λογικής πως δουλεύω λίγα πράγματα και καλά. Τα δουλεύει θέλοντας να έχει συγκεκριμένα εργαλεία αλλά τα δουλεύει σε βάθος ...
από pisakaipoupoula
Πέμ 21 Μάιος 2026, 10:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: 22. Alessandro Bianco

Δεν θα ασχοληθούμε λέει με τον Μπιάνκο γιατί δεν έδωσε τα αναμενόμενα, στα σκόρπια 10λεπτα που έπαιξε όταν τραυματίστηκε ο Καμαρά. Αστείο

Για μένα έγκλημα να μην ασχοληθούμε έστω και ξανά ως δανεικό με λίγο χαμηλότερη οψιόν, έχει το πακέτο να είναι ο τρίτος χαφ που θα χτυπάει την πόρτα της 11άδας
από geobila
Πέμ 21 Μάιος 2026, 15:03
Jump to forum
Jump to topic

Εξαιρετικη κουβεντα που θα θελει σιγουρα τη δικη της ενοτητα.
Μπορουμε να παραθεσουμε και στατιστικες αναλυσεις πλην θεωριας και προσωπικων αποψεων.

Ας προσθεσω κι εγω μερικους ορους που ισως ενδιαφερουν καποιους να ψαξουν περαιτερω.

Το passing game του Ραζβαν ονομαζεται U-style (σαν πεταλο αλογου ...