Η αναζήτηση βρήκε 891 εγγραφές

Return

από pisakaipoupoula
Πέμ 21 Μάιος 2026, 10:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: 22. Alessandro Bianco

Δεν θα ασχοληθούμε λέει με τον Μπιάνκο γιατί δεν έδωσε τα αναμενόμενα, στα σκόρπια 10λεπτα που έπαιξε όταν τραυματίστηκε ο Καμαρά. Αστείο

Για μένα έγκλημα να μην ασχοληθούμε έστω και ξανά ως δανεικό με λίγο χαμηλότερη οψιόν, έχει το πακέτο να είναι ο τρίτος χαφ που θα χτυπάει την πόρτα της 11άδας
από geobila
Πέμ 21 Μάιος 2026, 15:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Εξαιρετικη κουβεντα που θα θελει σιγουρα τη δικη της ενοτητα.
Μπορουμε να παραθεσουμε και στατιστικες αναλυσεις πλην θεωριας και προσωπικων αποψεων.

Ας προσθεσω κι εγω μερικους ορους που ισως ενδιαφερουν καποιους να ψαξουν περαιτερω.

Το passing game του Ραζβαν ονομαζεται U-style (σαν πεταλο αλογου ...
από marsantos
Πέμ 21 Μάιος 2026, 17:10
Jump to forum
Jump to topic

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 15:17 ...
2) Δεντο βρίσκω ρε συ, βλέπω το 2-3 στην ΑΕΚ που το πρώτο που τρώμε είναι από πάσα κλεισμένου παίκτη μας στον τερματοφύλακα που κλέβουν...
Που να το βρεις βρε άνθρωπε αφού είμαι γκασμας. :lol: :lol:
Ξέχασα να γράψω στο πρώτο γκολ που φάγαμε από τον βαζελο στο ΟΑΚΑ :mrgreen:
από tsou
Πέμ 21 Μάιος 2026, 17:48
Jump to forum
Jump to topic

είπα να ακούσω τσόρμπα στο φοξμπετ να δω αν έχουμε μια εξέλιξη στο ετήσιο γελοίο σίριαλ της ΠΑΕ - λέει επί λέξει ότι δεν υπάρχει χρόνος να αλλαχτεί ο προπονητής και γτ έχει γίνει ήδη προεργασία για μεταγραφές (κανονικά εδώ σταματάς να διαβάζεις) και στο τέλος πέταξε τη θεική απάντηση σε ένα μνμ ...
από renegade
Πέμ 21 Μάιος 2026, 17:53
Jump to forum
Jump to topic

Και πολύ καλά κάνει ο πορτοσάλτε του ΠΑΟΚ
από embuji
Παρ 22 Μάιος 2026, 11:54
Jump to forum
Jump to topic

Σορρυ ρε μαγκες αλλα μονο εμενα μου φαινεται αποφαση δειλιας το να μεινει ο λουτσεσκου;

Λιγοψυχοι και ανικανοι. Αυτο μου βγαζει πλεον η παραμονη λουτσεσκου. Δε γινεται μια διοικηση να αποδεχεται την φετινη χρονια.
από embuji
Παρ 22 Μάιος 2026, 13:19
Jump to forum
Jump to topic

Ναι αποδεδειγμενα ο Λουτσεσκου δεν εχει "αγαπες" σε παικτες και τους βαζει πανω απο καλυτερους τους, ουτε απαιτει ανανεωση ποδοσφαιριστων που δεν εχουν να προσφερουν απολυτως τιποτα. Δουλευομαστε μεταξυ μας.
από Kostas_FI
Παρ 22 Μάιος 2026, 13:26
Jump to forum
Jump to topic

Είναι πιο εύκολο να ψάξουν , να βρουν να έρθουν σε συμφωνία με καινούριο προπονητή, να γίνει αναδιάρθρωση του ρόστερ σύμφωνα με το καινούριο playstyle του καινούριου προπονητή και όλα αυτά ενώ γνωρίζουμε την δυσκοιλιότητα της διοίκησης, + ότι αφού τα κάναμε σκατά ο χρόνος πριν τα προκριματικά ειναι ...
από marsantos
Παρ 22 Μάιος 2026, 14:57
Jump to forum
Jump to topic

...
Δεν τίθεται θέμα εγγύησης εδώ. Αναφέρομαι σε ένα σερί αποτυχιών που θα φορτώνουν τον προπονητή. Τραγικό φινάλε στο πρωτάθλημα και τρίτος ανάμεσα σε τρεις, χαμένο κύπελλο, κλπ. Μετά από μια προηγούμενη σεζόν με ανάλογα προβλήματα. Και χωρίς ελαφρυντικά ότι δεν ξέρει την ομάδα. Ο νέος προπονητής ...
από Dimitrisou
Δευ 25 Μάιος 2026, 13:19
Jump to forum
Jump to topic

Τουρκικά ΜΜΕ λένε ότι τον θέλει η Μπεσίκτας, την θέλει κι αυτός, αλλά εμείς όχι μόνο δεν τον αφήνουμε, αλλά ετοιμάζουμε και νέο συμβόλαιο. Αν, λέω ΑΝ ισχύει αυτό, γιατί φαντάζομαι τα ΜΜΕ τους είναι χειρότερα των δικών μας, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Καλά τώρα οι Τούρκοι λένε ότι θέλει και ...
από Panx Romana
Δευ 25 Μάιος 2026, 18:33
Jump to forum
Jump to topic

Η ρητρα που εχει ο ρασβαν ειναι της πλακας για μια ομαδα που θελει να τον παρει , ειδικά απο τουρκια .αν τον ηθελαν τοσο κ ηθελε κ αυτος θα εστελναν τα λεφτα στην ΠΑΕ κ τελος .βεβαια εχει καιρο ακομη κ μπορει να δουμε τα περσινά σήριαλ ΠΑΟΚ εισαι ..

δεν νομίζω ότι υπάρχουν προτάσεις για τον ...
από renegade
Τρί 26 Μάιος 2026, 23:00
Jump to forum
Jump to topic

Θα αφήσω στην άκρη τους οποιους συσχετισμούς με όποιες ομάδες μας συμφέρει...
στην προκειμένη περίπτωση με την ατλέτικο.
αφού δεν ενοχλεί τον δισεκατομμυριούχο πρόεδρο της ομάδας...

Ο ρασβάν παρουσιάζει τα πράγματα στο ποδόσφαιρο λες και διεπονται από κάποιους φυσικούς νόμους και κανόνες οι οποίοι ...
από TylerDurden
Τρί 26 Μάιος 2026, 23:23
Jump to forum
Jump to topic

Θα αφήσω στην άκρη του εσώποιους συσχετισμούς με όποιες ομάδες μας συμφέρει στην προκειμένη περίπτωση με την ατλέτικο, αφού δεν ενοχλεί τον δισεκατομμυριούχο πρόεδρο της ομάδας.

Ο ρασβάν παρουσιάζει τα πράγματα στο ποδόσφαιρο λες και διεύονται από κάποιους φυσικούς νόμους και κανόνες οι οποίοι ...
από TylerDurden
Τετ 27 Μάιος 2026, 09:35
Jump to forum
Jump to topic

Είχα γράψει την άποψή μου γι'αυτά τα περί φιλοσοφίας και νοοτροπίας και κουλτούρας. Μαζί με την "βαριά φανέλα" μου κάνουν κάτι σε προνεωτερικές κοινωνίες που απέδιδαν σε θεούς και δαίμονες τα φυσικά φαινόμενα, γιατί δεν ήξεραν πως να τα εξηγήσουν. Όλο αυτό το πνευματικό εποικοδόμημα είναι κάτι που ...
από ramboutla
Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Αντιλαμβάνομαι ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να επιχειρηματολογεί υπέρ ή κατά μιας άποψης. Όμως, η συζήτηση πρέπει να βασίζεται σε λογική αλληλουχία και στοιχειώδη συνέπεια στη σκέψη.

Τα τελευταία δύο σχόλια που διαβάζω, μου θυμίζουν το γνωστό:
«Ο αστυνομικός είναι όργανο. Το μπουζούκι είναι όργανο ...