Η αναζήτηση βρήκε 799 εγγραφές
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 11:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Αυτό που λέει ο Rene και ο giapas μπορώ να το επιβεβαιώσω. Επειδή τυχαίνει να μένω κοντά στο προηγούμενο προπονητικό κέντρο της Εθνικής, τους είχα πετύχει μερικές φορές κατά την έξοδό τους. Αν βλέπατε πχ. Ρότα και Ντέλια μαζί θα καταλαβαίνατε ότι δε χρειάζεται να δηλητηριάζουμε τη σκέψη μας ...
- Παρ 28 Νοέμ 2025, 15:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Να μη παίζανε στη Πολωνία. Αν τους ήθελε θα τους κράταγε. Η Κουλά με το ζινι που είναι πολύ αθλητικός αλλά ατεχνος, του δίνει συνεχώς ευκαιρίες. Κι όταν φτάσει στις 40-50 συμμετοχές μια χαρά ελκυστικό πακέτο θα είναι για μεταγραφή 4-5 χαρτιά μόνο για την αθλητικοτητα του.
Ο Μπαλντε,το υπογράφω με ...
Ο Μπαλντε,το υπογράφω με ...
- Τρί 09 Δεκ 2025, 15:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Είδα την ανάλυση της οπτα για το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, διάστημα που όλοι έχουν παίξει με όλους.
Ενδιαφέροντα πράγματα , ελαφρώς διαφορετικά από όσο τα είχα στο μυαλό μου.
Για μένα το συμπέρασμα είναι ότι η ομάδα σηκώνει αναβάθμιση σε κάποιες θέσεις στο ροστερ και καλυτερο βάθος ...
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Και τι να τις κάνω τις κινήσεις το Γενάρη ρε Μπάνε αν δεν διορθώσω τις παθογένειες μου;
Να ψάχνω μετά γιατί ο Μειτε περπατάει στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς, γιατί ο Οζντοεφ ξαναέβγαλε "καταθλιψη" και γιατί ο Ζαφείρης για να δει γήπεδο από το 8, θα πιάσει Μαη;
Εχω εναν παιχταρά Ιταλό. Ήρθε για ...
Να ψάχνω μετά γιατί ο Μειτε περπατάει στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς, γιατί ο Οζντοεφ ξαναέβγαλε "καταθλιψη" και γιατί ο Ζαφείρης για να δει γήπεδο από το 8, θα πιάσει Μαη;
Εχω εναν παιχταρά Ιταλό. Ήρθε για ...
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δηλ αν κάνει ο Μουζακιτης 40εκ ο Ντελιας που δεν τον βλέπει καν, πόσο κάνει;
ΥΓ Ακόμα να μάθουμε τη μπαλαδοφατσα που θα τον έδινε για 17εκ και θα έφερνε σαν αντικαταστάτη τον Ιβανουσετς
ΠΑΕ ΠΑΟΚ λεγεται. Και το κεφαλι που ειπε το οκ ειναι ενα. Τον Ντελια τον κρατησαμε εδω ΕΜΕΙΣ και η σκια του ...
- Παρ 12 Δεκ 2025, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Εγώ παντός μετά τα 18 άρχισα να αποδομώ το σώμα μου
- Δευ 15 Δεκ 2025, 11:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Πως γίνεται πάντως όλοι εμάς να δαγκώνουν και να πηγαίνουν αλλού και όχι μονο να μην δαγκώνουν αλλά να κάνουν και δουλειά μια απορία το έχω...
- Δευ 15 Δεκ 2025, 12:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα δεν υπάρχει περίπτωση να βοηθήσει στη πράξη ο Ζαφείρης πέρα από λίγο βάθος στο rotation και άπειρο μπέρδεμα με Μπιανκο-Καμαρά.
Το καλό δίδυμο στα χαφ είναι Μειτε - Οζντοεφ και ο Λουτσέσκου δε θα το αλλάξει ούτε με απειλή όπλου.
Με δεδομένη την αδυναμία του προπονητή να παρουσιάσει ένα ...
Το καλό δίδυμο στα χαφ είναι Μειτε - Οζντοεφ και ο Λουτσέσκου δε θα το αλλάξει ούτε με απειλή όπλου.
Με δεδομένη την αδυναμία του προπονητή να παρουσιάσει ένα ...
- Δευ 15 Δεκ 2025, 17:25
- Jump to forum
- Jump to topic
150% αλλαγή του οζντοεφ θα είναι το πρώτο καιρό για κανα 3μηνο και βάλε.
Μέχρι να μάθει τα πολύπλοκα συστήματα και το μενταλιτι και το ρισπονσιμπιλιτι.
Μέχρι να μάθει τα πολύπλοκα συστήματα και το μενταλιτι και το ρισπονσιμπιλιτι.
- Τετ 17 Δεκ 2025, 00:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Και η ομάδα να παίρνει στη θέση μου το Γερεμέγιεφ στερώντας μου πολύτιμα λεπτά και την εξέλιξη μου;
Καύλα, μές στα υγρά θα ήμουνα.
Ιδίως αν θυμόμουν κάτι περιπτώσεις Κούτσια, Τζίμα θα είχα κατακαυλώσει για τις προοπτικές που μου δίνει ο ΠΑΟΚ για να μεταβώ από το στάδιο που είμαι , στη πρώτη ομάδα.
Καύλα, μές στα υγρά θα ήμουνα.
Ιδίως αν θυμόμουν κάτι περιπτώσεις Κούτσια, Τζίμα θα είχα κατακαυλώσει για τις προοπτικές που μου δίνει ο ΠΑΟΚ για να μεταβώ από το στάδιο που είμαι , στη πρώτη ομάδα.
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενταξει και ο Λουτσεσκου πρεπει να και απαιτειται απο αυτον να αναδεικνυει τα ατου των παικτων, δε γινεται να στειλεις και τον Μυθου επειδη δεν ειναι σκυλος σαν τον Τομας και να θυσιαζεις το κιλερ ενστικτο του.
- Παρ 19 Δεκ 2025, 00:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτά τα 18χρονα στο εξωτερικό πως γίνεται να παίζουν ασταμάτητα αλλά εδώ όχι?
- Παρ 19 Δεκ 2025, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Με πέθανες βρε, έκανα δύο λεπτά να πάρω ανάσα από το γέλιο....
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 23:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Στη β' ομάδα δύσκολα κάποιος να δείξει, ούτε ο Μύθου έδειχνε κάτι.