Η αναζήτηση βρήκε 231 εγγραφές

Return

από nunies4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Κ εσυ πως το εμαθες αν επιτρεπεται?

Ούτε εγώ έχω μάθει ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής αλλά ας πούμε πως έχω κάτι σαν γνωστό μου, τώρα τι δουλειά κάνει αυτός για τον ΠΑΟΚ κτλπ δεν θέλω να αναφέρω αλλά είναι έμπιστη πηγή.

"Ας πούμε ότι έχω κάτι σαν γνωστό μου" :lol: . Τον γνωστό τον είχες ...
από paokspren
Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:57
Jump to forum
Jump to topic

Παρόλο που θεωρώ τον Ντεσπόντοβ παικταρά και αδικημένο από τον Λουτσέσκου, ίσως εβγάζε νόημα να πουληθεί για να δώσουμε χώρο στους Κ19. Είτε αυτός είναι ο Χατσίδης σαν δεξί εξτρέμ είτε ο Μπαλντέ μέσω καραμπόλας με τον Πέλκα. Αλλά αυτό προυποθέτει ότι ο προπονητής μας θα τους βάζει. Αμφιβάλλω πολύ γι ...
από Stelios Bagios
Σάβ 09 Αύγ 2025, 16:14
Jump to forum
Jump to topic

Το να κάνουμε χαβαλε για το Ζαφείρη να το δεχτώ, έχει ανάγκη κι από χαλάρωση το φόρουμ ειδικά αυτό το καλοκαίρι.

Το να συζητάμε σοβαρά για το Ζαφείρη πιστεύω μόνο κακό κάνει καθώς οι πιθανότητες να γίνει μια τέτοια μεταγραφή είναι απειροελάχιστες και δημιουργούνται προσδοκίες εκτός πραγματικότητας ...
από Mathousalem4
Κυρ 10 Αύγ 2025, 00:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Ένα σχόλιο μόνο έχω να αφήσω για την υπόθεση του Ζαφείρη, εφόσον όπως φαίνεται δεν πρόκειται για αποκύημα της φαντασίας η προσπάθεια της ΠΑΕ να τον φέρει Τούμπα. Παίρνοντας ως δεδομένο ότι η τιμή που θα τον παραχωρούσε χαλαρά η ομάδα του ανέρχεται, θα τα φουσκώσω και λίγο τα νούμερα, στα 14-15 ...
από Metagrafakias
Κυρ 10 Αύγ 2025, 02:28
Jump to forum
Jump to topic

Ακριβως αν γινει αυτη η μεταγραφη με τα ποσά που ακουμε ειναι ο ορισμος της αυταρκειας..
Αυτο λεμε τοσο καιρο καποιοι εδω μεσα..
Τον Ζαφειρη αν τον παρεις 10-12εκ σημερα σε 2-3 χρονια θα τον πουλησεις 20-25εκ...
Δεν μπορουν οι ακαδημιες σου, οσο καλες και αν ειναι να βγαζουν καθε χρονο Ντελιες και ...
από JohnDag
Κυρ 10 Αύγ 2025, 08:41
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ επιμένω να λεω....σε αυτή την υπόθεση κοιτάξτε το δάσος.
Ανεξάρτητα από την κατάληξη της υπόθεσης

Το δάσος κοιτάμε αλλά προς στιγμήν στην θεωρία.

Όταν το δούμε και στην πράξη και αρχίσουμε να κόβουμε και βόλτες μέσα σε αυτό, άσχετα με την έκβαση της υπόθεσης Ζαφείρη, τότε θα πανηγυρίσουμε ...
από JohnDag
Κυρ 10 Αύγ 2025, 09:54
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ επιμένω να λεω....σε αυτή την υπόθεση κοιτάξτε το δάσος.
Ανεξάρτητα από την κατάληξη της υπόθεσης

Το δάσος κοιτάμε αλλά προς στιγμήν στην θεωρία.

Όταν το δούμε και στην πράξη και αρχίσουμε να κόβουμε και βόλτες μέσα σε αυτό, άσχετα με την έκβαση της υπόθεσης Ζαφείρη, τότε θα ...
από paokspren
Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ιβάν, όπως και όλοι οι άνθρωποι αυτού του επιπέδου (οικονομικού αλλά κυρίως πνευματικού, δηλαδή χαρακτηρα) ούτε άγονται ούτε φέρονται από καταστάσεις. Δεν παρασύρονται. Οδηγούν τις καταστάσεις.
Δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν πετυχημένο ή ακόμη γενικότερα ευχαριστημένο από την ζωή του άνθρωπο ο ...
από Ragnar1926
Κυρ 10 Αύγ 2025, 14:54
Jump to forum
Jump to topic

Πριν από λίγο καιρό είχα πει ότι ήθελα στον ΠΑΟΚ ένα ποδοσφαιριστή σαν τον τσιμιροτ aggressive , με σίγουρες μεταβιβάσεις και να μπορεί να ελευθερώσει το παιχνίδι της ομάδας κουβαλώντας την μπάλα . Ε ο Ζαφείρης είναι δύο επίπεδα τουλάχιστον πάνω απο τον Βόσνιο. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αν έρθει ο ...
από PaokFiesta
Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:46
Jump to forum
Jump to topic

Eντωμεταξύ ο Μεϊτέ διαβάζοντας τις προτάσεις για Ζαφείρη, μετά από τα περσινά τρίμηνα παζάρια για 100k :mrgreen:

Εικόνα
από gpap5
Δευ 11 Αύγ 2025, 08:36
Jump to forum
Jump to topic

τα 14 όντως είναι πάρα πολλά.
Δεν αξίζει ΚΑΝΕΝΑΣ ποδοσφαιριστής τόσα χρήματα.
Κανένας.
από george188
Δευ 11 Αύγ 2025, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Εγω γτ θεωρω οτι θα παιχτει σφηνα ελληνικης ομαδας για Ζαφειρη?

Στα νουμερα που ακουγονται ουτε αεκ ουτε παναθηναικος παιζουν, ουτε το πακετο και το δέλεαρ μπορουν να δώσουν θεωρώ. Ο ζαφειρης περα απο τα λεφτα εδω θα εχει και τον ντελια κ μια ομαδα που μπορει να στηθει και πάνω του. Μονο ο ...
από theo G4
Δευ 11 Αύγ 2025, 16:11
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά μην το μαμάμε το τόπικ
από nkoss
Τρί 12 Αύγ 2025, 09:52
Jump to forum
Jump to topic

Θα το μετανιώσουν που ζήτησαν τόσο πολλά οι παλιοτσέχοι. Θα πληρωθούν σε δίευρα.