Όταν τον καλύτερο σου παίχτη τον έχεις με μισθό χαμηλότερο του Μουργκ λογικό είναι να θέλει να πάει να πληρώνεται σύμφωνα με την αξία του.
Πάρε τώρα κανά Ρώσο υπερεκτιμημένο 10αρι και κάψε την χρόνια από τώρα και ριξτα μετα στον Ρουμάνο.
Ο Ντελιας έπρεπε από πέρσι να έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο ...
Η αναζήτηση βρήκε 7 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:34
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Πάλι γηπεδο θα ειμαστε αλλα μοιαζει σαν λευκή πετσέτα αν γινει
Αν έχουν έτοιμο πλάνο ,γιατί ήταν και είναι πόλη πιθανόν να συμβεί , και σου παρουσιάσουν έναν αντάξιο ή και καλύτερο Ντελια ,why not ?
Αντάξιο και καλύτερο θα βρούμε σε 50 χρονια. Κούδας οι πατεράδες μας , Ντελια εμείς.
Όσο ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια εποχή η Μίλαν είχε συμφωνήσει σε όλα με την Σίτυ για τον Κακα και επειδή οι οπαδοί πήγαν να τα κάνουν λαμπογιαλο η μεταγραφή ακυρώθηκε. Δεν είμαστε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
O ΠΑΟΚ πάνω από πρόσωπα και πάνω από όλα αλλά αυτό σημαίνει και ο ΠΑΟΚ πάνω από αυτάρκειες, selling club και νόμους της αγοράς για κάποιες περιπτώσεις. Υπάρχουν πλέον όρια και κόκκινες γραμμές.
Ο πατέρας μου είχε τον Κούδα εγώ θέλω τον Ντελια. Φτιάξε την ομάδα του Ντελια και δώστου το 10.
Ο πατέρας μου είχε τον Κούδα εγώ θέλω τον Ντελια. Φτιάξε την ομάδα του Ντελια και δώστου το 10.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Παρε το ελικοπτερο και πηγαινε να κλεισεις την υποθεση Ντελια σημερα και ας παιζουμε με φορ Μπραντο, Μυθου, Τσαλοφ. Και διωξε τον μαλακα στην ΠΑΕ που σου ειπε οτι ο κοσμος δεν θα πει τιποτα. Αντε εχουν γινει τσαταλια τα νευρα μας με τον κλαυτερο ελληνα παιχτη.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Tους παίχτες που έχουμε πίσω από το φορ δεν τους έχει κανείς παντως
- Τρί 12 Αύγ 2025, 16:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Ρε σοβαρευτείτε ο Μαυροπανος άνετα παίζει Premier