Η αναζήτηση βρήκε 7 εγγραφές

Return

από cartman
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Όταν τον καλύτερο σου παίχτη τον έχεις με μισθό χαμηλότερο του Μουργκ λογικό είναι να θέλει να πάει να πληρώνεται σύμφωνα με την αξία του.

Πάρε τώρα κανά Ρώσο υπερεκτιμημένο 10αρι και κάψε την χρόνια από τώρα και ριξτα μετα στον Ρουμάνο.

Ο Ντελιας έπρεπε από πέρσι να έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο ...
από cartman
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

Πάλι γηπεδο θα ειμαστε αλλα μοιαζει σαν λευκή πετσέτα αν γινει

Αν έχουν έτοιμο πλάνο ,γιατί ήταν και είναι πόλη πιθανόν να συμβεί , και σου παρουσιάσουν έναν αντάξιο ή και καλύτερο Ντελια ,why not ?

Αντάξιο και καλύτερο θα βρούμε σε 50 χρονια. Κούδας οι πατεράδες μας , Ντελια εμείς.

Όσο ...
από cartman
Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Μια εποχή η Μίλαν είχε συμφωνήσει σε όλα με την Σίτυ για τον Κακα και επειδή οι οπαδοί πήγαν να τα κάνουν λαμπογιαλο η μεταγραφή ακυρώθηκε. Δεν είμαστε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι
από cartman
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:07
Jump to forum
Jump to topic

O ΠΑΟΚ πάνω από πρόσωπα και πάνω από όλα αλλά αυτό σημαίνει και ο ΠΑΟΚ πάνω από αυτάρκειες, selling club και νόμους της αγοράς για κάποιες περιπτώσεις. Υπάρχουν πλέον όρια και κόκκινες γραμμές.

Ο πατέρας μου είχε τον Κούδα εγώ θέλω τον Ντελια. Φτιάξε την ομάδα του Ντελια και δώστου το 10.
από cartman
Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Παρε το ελικοπτερο και πηγαινε να κλεισεις την υποθεση Ντελια σημερα και ας παιζουμε με φορ Μπραντο, Μυθου, Τσαλοφ. Και διωξε τον μαλακα στην ΠΑΕ που σου ειπε οτι ο κοσμος δεν θα πει τιποτα. Αντε εχουν γινει τσαταλια τα νευρα μας με τον κλαυτερο ελληνα παιχτη.
από cartman
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:36
Jump to forum
Jump to topic

Tους παίχτες που έχουμε πίσω από το φορ δεν τους έχει κανείς παντως
από cartman
Τρί 12 Αύγ 2025, 16:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Ρε σοβαρευτείτε ο Μαυροπανος άνετα παίζει Premier