Η αναζήτηση βρήκε 27 εγγραφές
- Τρί 12 Αύγ 2025, 14:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Η στάση του ερασιτέχνη και της θ4 είναι προδοτικη απέναντι στην ιστορία του ΠΑΟΚ , απέναντι στα συμφέροντα του ΠΑΟΚ, όχι μόνο απέναντι στον Σαββίδη. Θέλω να πιστεύω ( και δεν έχω άποψη για το αντιθετο) ότι απο την θ4 αυτό γίνεται από λάθος εκτίμηση και όχι λόγω συμφερόντων , ο ερασιτέχνης δείχνει να ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 14:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης δεν βλέπω ντομπροσυνη σε κάποιες απόψεις. Θα πω ένα παράδειγμα. Κάποιος φίλος έγραψε για μια φήμη ότι ο Τέλης προσλαμβάνει άτομα από θ4 στις επιχειρήσεις του (δεν έχω ιδέα αν είναι αλήθεια και δεν με απασχολεί) τότε κάποιος από τα νικνέιμ 4 μας είπε και που είναι το κακό; τα ίδια νικνέιμ 4 ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 14:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Μερικοι εκτος απ το να τρεχετε πισω απο ποστ και να βριζετε και ειρωνευεστε αποψη επι του θεματος εχετε; η οτι πει ο Ιβαν και η ΠΑΕ;
1)Πιστευετε οτι το μνημονιο της ΠΑΕ επρεπε να υπογραφει εκεινη την ημερα που παραδοθηκε;
2)Πρεπει να ζηταει εγγυησεις ο ΑΣ η οχι;;; Απ τα λεγομενα αρκετων φαινετε ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
οταν η παε πουλαει παικτες, δεν κανει μεταγραφες και καθυστερει το γηπεδο 3 χρονια οι κολκες μιλανε για επιχειρησεις του ιβαν σε εμπολεμη ζωνη,δυσκολια μεταφορας κεφαλαιων και το χρησιμοποιουν ως δικαιολογια σαν καραμελα
οταν ο ασ ζηταει εγγυησεις για τους ιδιους λογους ειναι γραφικοι ψεκασμενοι ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 13:02
- Jump to forum
- Jump to topic
ποια τεκμηρια και ποιος εξαφανιζεται ? καθε μερα γραφω προσωπικα
παλι τα ιδια και τα ιδια αναμασας. τα ειπαμε αυτα προσφερε ο Ιβαν και τον ευχαριστουμε. και ο μεγαλος ΠΑΟΚ του προσφερε πολλα και τον εφερε στο προσκηνιο στην χωρα τον εκανε αναγνωρισιμο και του εδωσε δοξα.
τα ξερει αυτα ο ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 12:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Για τα μέλη που φάγανε μηνιαίο ban έτσι για το νταβατσιλικι θα γίνει τίποτα??
Λες για αυτούς που δεν σταματούν να προσβάλλουν την ομάδα και όλα τα στελέχη της και τον μεγάλο ευεργέτη πρόεδρο της; εγώ προτείνω να τους κάνουμε φέις κοντρόλ κΙ να τους ξαναβάλουμε μέσα στην συζήτηση όταν επιτρέψει ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 07:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Και να μην υπήρχε Τέλης Μυστακίδης, θα έπρεπε να τον είχαμε εφεύρει.
Γιατί ήταν (και είναι) τεράστια "μάστιγα" για τον ΠΑΟΚ οι "Ερεγούμενοι", που έχουν ξεχάσει την ιδιότητα του οπαδού, που έχουν μονίμως φοβία μην καταντήσουμε το κοριτσάκι με τα σπίρτα και οι απαιτήσεις τους από την νυν διοίκηση ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 11:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα ήθελα να δω τον αναλυτή γεωπολιτικων που προσέλαβε ο ΑΣ για υπεύθυνο επικοινωνίας σε περίπτωση που όπως όλα δείχνουν επιτευχθεί η Ειρήνη μεταξύ Ουκρανίας-Ρωσίας κάτι που σημαίνει ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ,όσο αυτός έλεγε τα ακριβως αντίθετα σε επίσημη συνέντευξη τύπου.
Μετά θα ήθελα ο ΑΣ να μας ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα έφτανε να ζητούσε απο το Μυστακίδη, έστω ένα συμβόλαιο για τον Ράπτη ή τον Πρωτοψάλτη, η ομάδα θα ήταν το φαβορί.
Τίποτα. Μηδέν.
Μα εδωσε 500.000. Χωρις αντικρισμα και χωρις "δανεια".
Ξερεις εσυ αλλον να εχει δωσει τοσα στον ερασιτεχνη? Με αυτα 10 πρωτοψαλτηδες αγοραζεις.
Για πες μας ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 13:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Έγραψα κάτι στο τοπικ Π.Α.Ε - Α.Σ θα το βάλω κι εδώ:
Παρά την δικαιολογημένη καχυποψία, το ενδιαφέρον του κ Μυστακίδη για την Κ.Α.Ε ΠΑΟΚ μπορεί να είναι καλό νέο.
* Προϋπόθεση να υπάρχουν εγγυήσεις ότι όταν και εάν φύγει δεν θα αφήσει χρέη και θα χρηματοδοτήσει την επάνοδο σε ένα πιο βιώσιμο ...
Παρά την δικαιολογημένη καχυποψία, το ενδιαφέρον του κ Μυστακίδη για την Κ.Α.Ε ΠΑΟΚ μπορεί να είναι καλό νέο.
* Προϋπόθεση να υπάρχουν εγγυήσεις ότι όταν και εάν φύγει δεν θα αφήσει χρέη και θα χρηματοδοτήσει την επάνοδο σε ένα πιο βιώσιμο ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 01:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε μου special4,
Κατ αρχήν να ξεκαθαρίσω:
*Θέλω ο κ. Μυστακίδης να πάρει την Κ.Α.Ε
*Δεν με ενδιαφερουν τα συμφέροντα δισεκατομυριούχων. Δεν είμαι υπέρ των συμφερόντων του Κυρίου ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, ούτε υπέρ αυτών του Κυρίου Μυστακίδη.
Δεν συμπαθώ την κυβέρνηση αλλά δεν με απασχολεί.
Κάνεις ...
Κατ αρχήν να ξεκαθαρίσω:
*Θέλω ο κ. Μυστακίδης να πάρει την Κ.Α.Ε
*Δεν με ενδιαφερουν τα συμφέροντα δισεκατομυριούχων. Δεν είμαι υπέρ των συμφερόντων του Κυρίου ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, ούτε υπέρ αυτών του Κυρίου Μυστακίδη.
Δεν συμπαθώ την κυβέρνηση αλλά δεν με απασχολεί.
Κάνεις ...
- Κυρ 14 Σεπ 2025, 16:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Κώστας 2019, δεν θα κατηγορήσω τον Μυστακίδη γιατί δεν ήρθε πιο νωρίς. Ούτως ή άλλως τα σχόλια περί αγνού ΠΑΟΚτση και Θεσσαλονικέα τα ακούω και γελάω. Τον κρίνω για όσα απεχθέστατα έκανε υπογείως με την κυβέρνηση και τον ΑΣ.
Υ.Γ ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους. Αν μας άρεσαν οι που...σιες θα ...
Υ.Γ ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους. Αν μας άρεσαν οι που...σιες θα ...