Η αναζήτηση βρήκε 20 εγγραφές

Return

από Pater
Τρί 12 Αύγ 2025, 14:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Η στάση του ερασιτέχνη και της θ4 είναι προδοτικη απέναντι στην ιστορία του ΠΑΟΚ , απέναντι στα συμφέροντα του ΠΑΟΚ, όχι μόνο απέναντι στον Σαββίδη. Θέλω να πιστεύω ( και δεν έχω άποψη για το αντιθετο) ότι απο την θ4 αυτό γίνεται από λάθος εκτίμηση και όχι λόγω συμφερόντων , ο ερασιτέχνης δείχνει να ...
από Pater
Τρί 12 Αύγ 2025, 14:16
Jump to forum
Jump to topic

Επίσης δεν βλέπω ντομπροσυνη σε κάποιες απόψεις. Θα πω ένα παράδειγμα. Κάποιος φίλος έγραψε για μια φήμη ότι ο Τέλης προσλαμβάνει άτομα από θ4 στις επιχειρήσεις του (δεν έχω ιδέα αν είναι αλήθεια και δεν με απασχολεί) τότε κάποιος από τα νικνέιμ 4 μας είπε και που είναι το κακό; τα ίδια νικνέιμ 4 ...
από Pater
Τρί 12 Αύγ 2025, 14:21
Jump to forum
Jump to topic

Μερικοι εκτος απ το να τρεχετε πισω απο ποστ και να βριζετε και ειρωνευεστε αποψη επι του θεματος εχετε; η οτι πει ο Ιβαν και η ΠΑΕ;

1)Πιστευετε οτι το μνημονιο της ΠΑΕ επρεπε να υπογραφει εκεινη την ημερα που παραδοθηκε;
2)Πρεπει να ζηταει εγγυησεις ο ΑΣ η οχι;;; Απ τα λεγομενα αρκετων φαινετε ...
από Pater
Τρί 12 Αύγ 2025, 21:07
Jump to forum
Jump to topic

οταν η παε πουλαει παικτες, δεν κανει μεταγραφες και καθυστερει το γηπεδο 3 χρονια οι κολκες μιλανε για επιχειρησεις του ιβαν σε εμπολεμη ζωνη,δυσκολια μεταφορας κεφαλαιων και το χρησιμοποιουν ως δικαιολογια σαν καραμελα

οταν ο ασ ζηταει εγγυησεις για τους ιδιους λογους ειναι γραφικοι ψεκασμενοι ...
από Pater
Τετ 13 Αύγ 2025, 13:02
Jump to forum
Jump to topic

ποια τεκμηρια και ποιος εξαφανιζεται ? καθε μερα γραφω προσωπικα

παλι τα ιδια και τα ιδια αναμασας. τα ειπαμε αυτα προσφερε ο Ιβαν και τον ευχαριστουμε. και ο μεγαλος ΠΑΟΚ του προσφερε πολλα και τον εφερε στο προσκηνιο στην χωρα τον εκανε αναγνωρισιμο και του εδωσε δοξα.

τα ξερει αυτα ο ...