Η αναζήτηση βρήκε 361 εγγραφές

Return

από PaokCuba4
Κυρ 10 Μάιος 2026, 18:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Βόλεϊ Ανδρών: Αγώνες & Νέα 2026-2027

Στην άλλη πλευρά οι ομάδες που θα μας απασχολήσουν στην επόμενη Volley League έχουν προχωρήσει σε ηχηρές κινήσεις, δείχνοντας ότι το επόμενο Πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

Παρακάτω θα δείτε τα ρόστερ των ομάδων που θα διεκδικήσουν μια θέση στην τετράδα πως έχουν διαμορφωθεί μέχρι ...
από PaokCuba4
Δευ 11 Μάιος 2026, 19:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

@Maklaz Δεν είναι ευσεβής πόθος. Υπάρχει συμπόρευση.

Στο παιχνίδι με τον βάζελο στο βόλει κάθονταν μαζί. Ο Χατζόπουλος ήρθε μόνος του κάθησε μπροστά ολομόναχος, μπαίνει ο Τσαλόπουλος στα μισά του πρώτου σετ, τον φωνάζουν οι ΑΣίτες να καθίσει μαζί τους, και πάει και κάθετε δίπλα στον Χατζόπουλο ...
από PaokCuba4
Δευ 11 Μάιος 2026, 19:58
Jump to forum
Jump to topic

Μπορώ να ρωτήσω κάτι;

Γιατί μέσα σε μια μέρα, χωρίς καμία σχετική διαδικασία εν εξελίξει και χωρίς κάποια σχετική είδηση ή ανακοίνωση, έχουμε διαβάσει από διαφορετικά μέλη και σελίδες στα σόσιαλ, αναφορές (συγκεκαλυμένες κριτικές στην καλύτερη, ύπουλα επιχειρήματα στη χειρότερη - δεν ισχύουν τα ...
από PaokCuba4
Δευ 11 Μάιος 2026, 20:09
Jump to forum
Jump to topic

Ε και εμεις που γραφτηκαμε πριν κανα 6μηνο,ακομα ενημερωση δεν εχουμε,ουτε αριθμο πρωτοκΩλλου ουτε τιποτα,η απαντηση των κοριτσιων ειναι πως ακομα δεν εχουν συνεδριασει για την αποφαση εγραφης νεων μελων,βεβαια τα λεφτα (51ε) μια χαρα τα τσιμπησαν.Εχει μεγαλη ευθυνη ο Α.Σ. ως προς τον τροπο ...
από PaokCuba4
Δευ 11 Μάιος 2026, 21:15
Jump to forum
Jump to topic

Και εγώ μέσω μέσου κοινωνικής δικτύωσης έκανα εγγραφή. Απλά αυτό πρέπει να γίνει πιο οργανωμένο. Και τι εννοώ; Ότι πρέπει να υπάρχει κομμάτι στην ιστοσελίδα του Α.Σ. που να μπορείς να κάνεις ηλεκτρονική εγγραφή και όχι να μιλάς με τους "Φίλους Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ" για αυτές τις διαδικασίες, που μπράβο ...
από PaokCuba4
Δευ 11 Μάιος 2026, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Franky έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 21:53 Να πάω εγώ με τον Κουβανό απ'εξω και θα φωνάζουμε να ανοίξουν οι διαδικασίες για τον κόσμο εκτός Θεσσαλονίκης και Ελλάδας και θα εισακουστούμε, οκ.
Εγώ πάντως φέρνω τον εκσκαφέα από Ολλανδία και πάμε!

Εικόνα
από PaokCuba4
Τρί 12 Μάιος 2026, 14:49
Jump to forum
Jump to topic

Ανάρτηση για τα πεπραγμένα του βόλεϊ έκανε η σελίδα "Φίλοι Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ" στο Facebook, διατυπώνοντας το το τι πρέπει να γίνει για παραμείνει ανταγωνιστική η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

"Χωρίς την κατάκτηση κάποιου τίτλου ολοκληρώθηκε η αγωνιστική σεζόν για το Ανδρικό τμήμα Βόλεϊ του ...
από PaokCuba4
Τρί 12 Μάιος 2026, 16:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α.Σ.

Maurice_Escargot έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 16:17 Αύριο πηγαίνω στον ΑΣ για εγγραφή.
Mπράβο παλικάρι μου!
από PaokCuba4
Τρί 12 Μάιος 2026, 16:38
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ εγγράφτηκα τον Απρίλιο του 2025. Δεν πήρα κάποια απάντηση αλλά με διαβεβαίωσε ο άνθρωπος που με βοήθησε ότι όλα πήγαν καλά.

Φέτος που ανανέωσα και ρώτησα με βρήκανε και μου έστειλαν την απόδειξη ανανέωσης.

Θα στείλω ένα μέιλ για να έχω και τον αριθμό μέλους μου.
από PaokCuba4
Τρί 12 Μάιος 2026, 16:42
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που θα πω είναι ότι τώρα είναι που πρέπει ο κόσμος να ευαισθητοποιηθεί και να εγγραφεί στον Α.Σ. Δεν είναι μόνο η οικονομική ενίσχυση που είναι αναγκαία, αλλά θα πρέπει να έχουμε φωνή ώστε να μπει ο ΠΑΟΚ σε μια νέα εποχή.
από PaokCuba4
Τρί 12 Μάιος 2026, 18:41
Jump to forum
Jump to topic

Σοβαρά; Με άκουσες; Να σαι καλά!!! :D

Είμαι πάνω από ένα χρόνο που έχω μπει σε αυτή την παρέα που κάνουμε αναλύσεις για το βόλεϊ. Σχολιάζει και ο miburosaito αρκετές φορές.

Πώς σε λένε στο Twitter;
από PaokCuba4
Τρί 12 Μάιος 2026, 18:48
Jump to forum
Jump to topic

Ε όχι ρε φιλε. Δεν σε πήρα ποτέ πρέφα. Και απορώ πως δε σε έκανα follow back.

Σε ευχαριστώ πολύ ρε συ!

Θα μιλήσω και την Πέμπτη για το Τσάμπιονς Λιγκ.
από PaokCuba4
Τρί 12 Μάιος 2026, 19:44
Jump to forum
Jump to topic

Θα του δώσω! :D O ένας από την παρέα ανοίγει σπέις και εκεί μιλάμε. Δεν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ανάλογα με την περίσταση. Εαν με βρεις και με κάνεις follow τότε θα μπορείς να δεις το πότε συμμετέχω και μπορείς να μπεις να ακούσεις.
από PaokCuba4
Τρί 12 Μάιος 2026, 20:14
Jump to forum
Jump to topic

Ο Λάζαρο Τόρρες ανέβασε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το δικό του μήνυμα ενόψει του τέλους της χρονιάς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Εδώ τελείωσε η σεζόν, δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου 100%, αλλά ήρθε η ώρα να προετοιμαστώ και να συνέλθω για του χρόνου και να μπω και να τα δώσω όλα ΠΑΟΚΑΡΑ μου ...
από PaokCuba4
Τρί 12 Μάιος 2026, 20:27
Jump to forum
Jump to topic

Θα είναι χαζοί να μην τον ανανεώσουν, μεχρι και χαρτιά έκανε

Να θυμάστε παιδιά ότι για το ΤΑΠ ΠΑΟΚ μιλάμε. Το τμήμα που το "με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω" το έχει φιλοσοφία. Μπορεί να λένε άλλα στη μία φάση και στην άλλη να λένε άλλα. Και μπορώ να σας πω κιόλας γιατί το άκουσα εγώ ο ...