Η αναζήτηση βρήκε 368 εγγραφές
- Κυρ 26 Απρ 2026, 18:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Δεν γνωρίζω και πολλά από βόλεϊ, αλλά πρώτη φορά φέτος απολαμβάνω λίγο την ομάδα. Ημουν εκτός δυστυχώς και λείπω απ το παλάτι, μακάρι, αν δεν κάνουμε τα αδύνατα δυνατά πάλι, να είμαι εκεί στον 4ο τελικό.
Από ότι έχω καταλάβει, ο Κοβάτσεβιτς είναι ο Μπερμπάτοφ του βόλεϋ;
Και χειρότερα θα έλεγα ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 26 Απρ 2026, 19:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπραβο στα παιδια!3-0 κ παμε Αθηνα να κανουμε το μπρεηκ.Αντικειμενικα μιλωντας,πιστευεται πως εχουμε πιθανοτητες για τον τιτλο φετος;Θεωρητικα ειναι καπως καλυτερος ο βαζελος,πιο ομαδα.
Για να μιλήσω ως ο κακός του φόρουμ, είμαστε στο 30% τώρα πια για να το πάρουμε. Ο λόγος είναι ότι πρέπει να ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 19:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορώ να πω αν ήμασταν εμείς τόσο καλοί ή ο αντίπαλος χάλια, μπορεί και τα δυο.
Και τα δύο έγιναν.
Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά στο σερβίς και στο μπλοκ, κράτησε την υποδοχή και είχαμε τον καλύτερο Γαλιώτο όλων των εποχών. Ο Μάρκος έπαιξε φοβερά και βοήθησε όλη την επίθεση του ΠΑΟΚ. Είδαμε ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 19:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τορες , και διόρθωσε με Κουβανέ αν κανω λαθος, περα απο το καλο σερβις και γενικα την έκρηξη που εχει στην επίθεση, εχει προσδώσει και μια αθλητικότητα στην ομάδα που δεν την ειχαμε με τον Κοβασεβιτς ... και στο μπλοκ, και στην άμυνα, ειναι πιο "ευελικτος"
Και πολύ σωστά τα λες. Ο Τόρρες ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 19:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Δύσκολα να σπάσει έδρα από κανέναν απ τους 2, μας βλέπω να πηγαίνουμε σε 5 ματς.
Δύσκολα νομίζω να πετύχουμε σε τόση κακή μέρα τον βαζελο σε δεύτερο σερί ματς και παράλληλα εμείς να δείξουμε τη σημερινή σταθερότητα, κάτι που δεν κάναμε σε κανένα σημείο της σεζόν.
Σίγουρα δε θα δεις τόσο κακό ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 19:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέρσι στον ημιτελικό με τον βαζελο μπορεί να ήμασταν και 200 άτομα. Αν δεν παίξεις τελικό δεν θα πάει ο κόσμος στο βόλεϋ. Δε δείχνουν και συμμετοχή οι σύνδεσμοι.
Αυτό είναι γενικό φαινόμενο και σε άλλα αθλήματα. Βλέπεις τι γινόταν στο μπάσκετ μέχρι το 2024. Γιατί κάλλιστα το βλέπεις και στην ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 19:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι, στο ΕΡΤFlix.
- Κυρ 26 Απρ 2026, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.image2url.com/r2/default/images/1777226085043-48bb132e-2c31-4cb8-89fa-b2b6062cb647.png
Και τα στατιστικά της νίκης με τον ΠΑΟΚ να κάνει το καλύτερο παιχνίδι του σε όλη τη χρονιά και βάζει υποψηφιότητα για το τοπ10 των καλύτερων αγώνων του τμήματος.
Ο λόγος; Πρώτα απ' όλα ο ΠΑΟΚ ...
Και τα στατιστικά της νίκης με τον ΠΑΟΚ να κάνει το καλύτερο παιχνίδι του σε όλη τη χρονιά και βάζει υποψηφιότητα για το τοπ10 των καλύτερων αγώνων του τμήματος.
Ο λόγος; Πρώτα απ' όλα ο ΠΑΟΚ ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Φερτε να πιωωωω
να ξημερωθω
Πωπωπωπωπω τι ...καροτο ηταν αυτο
Γκαυλα
Πειτε οτι θελετε η ομαδα εδω μεσα μεταμορφωνετα με τον κοσμο δίπλα της .
Μπραβο στον κοσμο που ηρθε δε το περιμενα.
Βαλτε πλατη και παμε να το σηκωσουμε.
Μήπως έχουμε υποτιμήσει σαν λαός την έδρα που κάνει το Παλατάκι ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 21:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανενα θεμα περνανε κανονικα.
ΥΓ Σ αγαπαω ρε μπαγασα γι αυτο που κανεις στο βολει.
Μη με κανεις χαλιγκαλι την καρδια παραμονες αγωνα .
Προς στιγμην φοβηθηκα μη χαλασει το καρμα. :mrgreen: Οταν ειδα ομως τον κοσμο στα εκδοτηρια ειπα θα τους πατησουμε.
Και εγώ σε αγαπάω παλικάρι μου για όσα ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 21:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενταξει το ειδα.Δεν ήταν πολύ ώρα εξάλλου.
Καλά παίξαμε ,λογικά το εχουμε πάρει το πρωτάθλημα.Ολο το άγχος ο βαζελος,το vibe υπέρ εμας,Γκασμαν εκτός, Ανδρεόπουλος υπ'ατμον(χμμμ μήπως λέω)
Πάμε παρακάτω
Το εύχομαι παλικάρι μου! Μακάρι να το καταφέρουμε. Δε θα μιλάμε απλά για μια υπέρβαση αλλά ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως και στα πρωταθλήματα που πήραμε το 2016, 2017 δεν είχαμε τερματίσει πρώτοι στην κανονική διάρκεια και δεν είχαμε τη σταθερότητα μέσα στη σεζόν. Θέλω να πω ότι τα paly off και οι τελικοί είναι που κρίνονται όλα και όπως φαίνεται η ομάδα το πιστεύει και γιατί όχι ; Πλέον η σειρά είναι best of ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 21:04
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.youtube.com/watch?v=ys4HzB3aSds
Σαν σήμερα πριν από 9 χρόνια ένα παιδί πηγαίνει να δει την ομάδα που αγαπά και δεν γυρνά ποτέ πίσω. Ένα ακόμα θύμα του οπαδικού μίσους. Ένα παιδί που δε θα ξεχαστεί ποτέ και θα ανεφέρεται σε κάθε νίκη και σε κάθε τίτλο της ομάδας.
ΝΑΣΟ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ...
Σαν σήμερα πριν από 9 χρόνια ένα παιδί πηγαίνει να δει την ομάδα που αγαπά και δεν γυρνά ποτέ πίσω. Ένα ακόμα θύμα του οπαδικού μίσους. Ένα παιδί που δε θα ξεχαστεί ποτέ και θα ανεφέρεται σε κάθε νίκη και σε κάθε τίτλο της ομάδας.
ΝΑΣΟ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
9 χρόνια και ακόμα η τρίχα μου σηκώνεται κάγκελο με αυτά τα λόγια.